Grön Målad Apa!

Om en grön målad apa kom in i ditt kök och rotade i kylskåpet och hittade en burk med nutella och sprang hem till din bror och hämtade ett äpple och doppade äpplet i nutellan sprang hem till dej och stoppade äpplet i din mun, skulle du äta upp äpplet eller spotta ut det? :)

SVAR:

Asså om det var ett rött äpple så skulle jag NOG äta det xD HAHAHA!!!!!!!!

 

13 kommentarer

13 kommentarer på “Grön Målad Apa!”

 1. Hihihih skriver:

  Roligt :)

   1. Lina skriver:

    Hej misslisebell jag tittar bara på dina vidio älskar dig och dina vidio jag vill Järna prata med dig och ringa dig åå va roligt det skule va

 2. anonym skriver:

  jag vet vad du gör jag hatar dig du är ful bortsjämd vill ha allt och du är en fjortis som bara vill vara känd och vill ha smink och snygg men jag kan det

 3. TowisLowis skriver:

  Hehe kanske de kanske! :D

 4. Violetta skriver:

  Haha , okej? :P

 5. det du. skriver:

  fråga”om en rosa smurf hoppade in genom ditt fönster kollade in, tog en falukorv från ditt kylskåp och sprang hem till William och daskade honom på rumpan med den, sprang tillbaka hem till dig och stoppade den i en burk med majonäs och sen stoppade den i din mun skulle du spottat ut den eller ätit upp korven?” Toira:”eeehm jag gillar inte falukorv men hade jag varit fattig hade jag nog ätit upp den” det känns som om du härmade det ganska så mkt. jag vet att du gillar William.

  1. Hedda skriver:

   det var väl det hon skrev efter? säkert många som gör det?

 6. majsan skriver:

  Du härmar william spetz

  1. Violetta skriver:

   Gör hon inte ett dugg.

 7. nicholle skriver:

  nejj absolut inte jag har luftburen jordnötsallergi…

 8. Lina skriver:

  Älskar dig jag älskar dig titar altid på din vidio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *