44 kommentarer på “Sminkning som kommer upp!”

 1. Linnéa skriver:

  Snyggt!

 2. Nora skriver:

  Du är jätte söt men du.. Ta bort sminket då blir du ännu sötare ;) (jag tvingar inte dig)

  min blogg: http://www.dagensnora.blogg.se

  1. Nora skriver:

   just det!! vad bra du är på att sminka dig sj ;)

 3. Violetta skriver:

  Gud vad duktig du är! :)

 4. Elin skriver:

  gud vad fint!!!!! du passar verkligen i det!! PS.älskar dig!!!
  http://www.nobodyislikeme.bloggplatsen.se

 5. Maria skriver:

  Jätte fint!!! Så söt också!!
  kolla min blogg på http://www.baraaeelinblogg.se

 6. nellie skriver:

  Du är väldigt duktig på att sminka för att vara så liten! :) Men ett tips är att inte ta så mycket/mörk rouge, i alla fall inte så nära näsan, för då ser huden irriterad ut :) bara ett litet tips, annars är du jätte fin!

  1. Misslisibell skriver:

   där hade jag inget rouge -.-

 7. laura skriver:

  vilken blogg plats använder du ?? vill veta tackarr och du e bäst är ett av dina största LIKARE !!;);)kramm!

 8. madebystina skriver:

  Hej Lisa! Vad ska jag skriva om jag bor i skåne, för det funkar inte att ringa dig, det kommer bara fram någon som säger ”den du försöker få tag på kan inte nås just nu” eller nåt :(

  1. Awsome skriver:

   Tror inte att det har ngt med att du bor i skåne med att göra, utan jag tror att det är för att mobilen är avstängd

 9. bella skriver:

  hur söööt som hälst är du lisa

 10. :O skriver:

  På vissa bilder ser det ut som att du har knall blåa ögon och visa gröna..denna bild ser ut som grön..!
  Jag är förvirrad..! o,O

 11. pankaka skriver:

  kan du visa dina eyliners/kajaler ?

 12. Emma skriver:

  Sjukt snygg, cool, fin, naturlig sminkning! ÄLSKAR BARA DIG!! <3
  Kan du tipsa om min blogg på någon video: Emmsilife.bloggo.nu
  Skulle bli sjukt glad, ps. kollar din blogg varje dag, KAN INTE FÅ NOG AV DIG! ;*

  1. Moa skriver:

   Var ser du det naturliga nånstans????

 13. Nora skriver:

  Gör lite reklam för min blogg här >.< http://www.dagensnora.blogg.se!! Kolla iiiin! Min fb: Nora Dunder Skype: Nooliiis Ha det så braaa!!

 14. Dedu skriver:

  Haha,fjortis. Du behöver fan inte smink,du är ett barn,inte en 18 åring som försöker spela cool. Du kommer ångra dig sen att du inte var barn,utan ska bara tänka på smink som tex. ”Oj,har jag tillräckligt mycket mascara?”. Gillade dig när du var på lisa01j,men jag såg sedan på Misslisibell att du förändrades.. Tänk på dig,behöver du verkligen foundation? Du har dina söta röda kinder,det är normalt. Det är snarare onormalt när man inte har det. Tänk på det jag säger,snälla. Vill inte att du ska ångra dig sen i ditt liv.

 15. Fanny skriver:

  För det första så vill jag säga att det där var en fin sminkning!
  Men det jag igentligen ville var att jag undrar om du skulle kunna svara på några av min frågor? Här e frågorna om du vill svara på dem:
  1. Hur sa du till mamma när du ville ha 500 i månaden??? Vad behöver du göra för att få det?
  2. Jag vågar inte fråga mamma om jag kan få ett youtube-konto! Vad ska jag säga??
  3. Kollar din mamma alltid på vad du köper?
  4. Vad sa din mamma när du sa att du ville köpa puder och smink?? Och även när du ville ha ett youtube-konto??
  Skulle vara tacksam om du svarar för jag behöver HJÄLP!!! NU!

 16. fuckface skriver:

  Fan vad ful unge.

 17. lisa skriver:

  men gumman. jag ska ge dig ett tips, och jag vill att du lyssnar, för jag menar inget taskigt, och jag tänker inte bestämma över dig utan jag ger dig ett tips. vill du veta varför du får så mycket hat? jo för att du sminkar dig mer än vad än vanlig tonåring gör. jag förstår att det är spännande med smink osv. men kolla, läs noga. du har PERFEKT hud, och att använda puder är para dumt. du får bara finnar, du är elva, och jag förstår inte vad du vill få ut på att sminka dig så mycke!? jag är 14, jag går alltså i 8an. vill du veta vad jag använder? och det är ENDAST för att få en ”förstornings” effekt på mina ögon: jag använder kajal, eyeliner och mascara, och om det är behövligt en concealer.
  och ja, jag förstår att du vill sminka dig, jag hade en period då jag använde mousse, puder, kajal, eyeliner, ögonskugga, concealer, mascara, broncingpowder, men jag ångrar det för jag fick bara fet hud och det täppte mina porer, nu är det bra igen men iallafall. och nu på vintern kommer jag använda lite broncing powder för att ha kvar ”the summer glow” men det är ju ändå så att jag går i 8an och du i femman. så om du nu vill ha smink, håll dig till kajal och mascara – kom ihåg, detta är bara ett tips. kram, stay strong. :)

 18. Flashback var här. skriver:

  Varför kan inte världen låta barn vara barn längre?

  Sminkade småbarn som låtsas vara vuxna äcklar mig, det är inte så det ska vara.

 19. Madeleine skriver:

  Inte för att vara taskigt, men ögonskuggan e liksom inte parallell och eyeliner e lite för… mycket? <3 O komihåg att ta ''läppglans'' enda in på läpparna så att du slipper den där randen du har. Och ''tester'' e så att man får testa i butiken, så tänk hur många det e som kanske har använt det där läppglanset? :) Inte så fräscht va ? <33
  Du är jättefin! hejdå :*
  Ps: ÄLSKAR DIN BLOGG :)

 20. Denise skriver:

  jag älskar din blogg och läser den hela tiden <3. men du borde inte sminka dej. du är fin med smink men så sjukt snyggare utan!! du är fin naturlig. Kram <3

 21. josefine skriver:

  skit snygt du måste skynda dig med att lägga upp videon!!!!!!!<3=)=))))

 22. Anonymous skriver:

  Alltså gumman, det där är inte snyggt, det ser bara horigt ut. Dessutom, hur gammal är du? 10? 11?

  1. me skriver:

   get a life

 23. HAHA skriver:

  Herregud sluta sminka dig förfan. Du är 10, 11 eller nåt. När jag var 10-11 så visste jag inte ens vad mascara var.
  Dagens barn.
  Du kommer få extrem äcklig hy när du blir äldre. puss.

  1. me skriver:

   get a life. puss

 24. Alicia skriver:

  Det är meningen att eyelinern ska vara vid franskanten inte på ögonlocket.. Och läppglanset ska helst iinte vara utanför läpparna. Ögonskugga ska man inte ha under ögat. Och puta inte med läpparna, du ser bara sjuk ut då.

  1. pinssa skriver:

   Är du beroende av att hitta fel? Okej, det här är en rätt uttjatad metod, men jag kör den; hur hade du känt dig om du var 11 år gammal och hade en blogg som hade blivit känd. Om du la upp massa olika inlägg och sminkningar mm för att pleasa oss som läser din blogg, och varje dag få ta emot skit av människor som ironiskt nog dissar en 11åring? Ni skriver att hon gör allt fel, att hon är ful, är omogen. Men är det nån som är omogen, så är det faktiskt ni.

 25. wilma skriver:

  super snyggt

 26. annaberg876 skriver:

  du behöver inte puta med läpparna! det är ganska fjortis…

 27. alma skriver:

  vilka sjukt fina ögon du har aaaaaah!!! är såå avundsjuk bara älskar dej lisa :)

 28. Amelie di grado hallén skriver:

  Du är så fin så att det är inte sant. Du är som en dröm!

 29. her latest blog skriver:

  I just want to say I’m new to blogs and certainly loved you’re web site. Probably I’m want to bookmark your website . You amazingly come with great well written articles. Kudos for sharing with us your webpage.

 30. I would like to show my love for your kindness for those who should have help on in this topic. Your personal dedication to passing the message throughout appeared to be astonishingly useful and have usually enabled most people much like me to attain their targets. Your valuable useful information denotes this much a person like me and especially to my office colleagues. Thank you; from all of us.

 31. Hi my friend! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to see more posts like this .

 32. Whatever the scientists are never mentioning concerning Ataşehir kurye and in what ways this has effects on you actually.

 33. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *