tjohoo!

Vart i skolan..grymt! Sitter med en frukt talrik o mumsar!♥ o lyssnar på grym musik,..såklart x) Som ni ser på bilden till höger så har jag nästan ätit upp allt xD men de som var på va röda/gröna äpplen+ apelsin ;D

 

6 kommentarer

6 kommentarer på “tjohoo!”

 1. ronja skriver:

  skulle jag kunna ringa dej lisa i dag eller i morgon jag är en snäll tjej

 2. moltikolten skriver:

  Vilken musik lyssnar d på??? Jag älskar dig lisa!!!!!!

  1. Misslisibell skriver:

   Det är olika :D tack!

 3. Världensbästa skriver:

  Hej när lägger du ut nästa video? Tacksam för svar!!

 4. Violetta skriver:

  Har du något favorit band/artist?Jag älskar Selena Gomez och Skrillex! <3

 5. JAGÄLSKARMISSLISIBELL!<3 skriver:

  ville bara säga att du är den megasuperbästabloggaren som finns! du är bara bäst, utan dig vore jag ingenting lisa! du är så söt o snygg, önskade jag var dig! eller lilly, som är din bästa vän. jah har sett ALLA Dina inlägg, och ALLA Dina videos på youtube! du är bäst lisa, i loveyaaa! puuuuuuuuuuuuuuss, puuuuuuussss! <33333333 ♥♥♥♥ <33333 (L) (L) ♥♥ <333 ♥
  // Det absolut största misslisibell faanet! <3333

  Ps..snälla ta med detta i ett inlägg, blir asglad då ''bästavän'' xDDDD<333333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *