18 kommentarer på “Ny favvorit!?”

 1. sofie skriver:

  Har du mens! det har jag och det är INTE pinsamt att säga det om du nu har det din lilla sötis!! jag har haft det i snart ett år och det är inte ett piss pinsamt att säga det! alla tjejer får det ju! svara gärna på min fråga! // sofie 12 år

  1. Misslisibell skriver:

   nej det har jag inte

 2. anna skriver:

  Kanske ny favvo!!

 3. Dansaren skriver:

  Hej Lisa! Jag såg nyss din video där du ville ha förslag på vad du ska göra fö videos så här kmr några förslag.

  1. Look of today oftare! (: Förstår om du inte kan göra varje dag men lite oftare.
  2. Visa dina koftor och tjocktröjor, t-shirtar.
  3. Visa dina smycken.
  4. Hår tutorial!

  Några förslag (:

  PS: Har nt yt ): Men skrev här

 4. ida skriver:

  Hej, jag har en fråga till dig =)
  kan du göra en video där du visar ditt sminkbord och sminket o så, på nytt för du har så mycket nytt smink så skulle vilja se hur du förvarar all ditt smink :) ( på nytt )
  ps skulle vara skit kul om du kunde göra en sån video på nytt
  puss o kram Ida

 5. anonym skriver:

  hej kan du visa din kamera och dina tjocktröjor snälla
  /anonym

 6. Ellen skriver:

  Hej Lisa! Du ser säkert inte detta:( Men om du ser så vill jag bara fråga dig en sak;) Jag fyller år den 26:e augusti så jag undrar om jag skulle kunna få bli grattad i en video? Kramar Ellen

 7. Världensbästa skriver:

  Snälla kan du göra en giveaway men kanske utan smink snälla vore skit tacksam!!

 8. Mabui skriver:

  Hej!! Jag älskar dig gumman!!♥ Du är så sjukt söt!:) Kan vi göra ett länkbyte?:)♥ Mabui.se är min blogg:)

 9. Vilmis skriver:

  Hej Lisa jo jag har inget youtubekonto så jag kan inte kommentera dina videos:( Du har i alla fall gjort en video där du frågar om vilka videos som vi vill att du ska göra! och jag tyckte det skulle vara kul om du gjorde en video där du gjorde 10 saker du ågrar att du köpte! SNÄLLA!!!!

 10. Moa skriver:

  Den här är mkt bättre än den andra! SKIT BRA!

 11. soso skriver:

  grattis lisa du har 6.000 premmanter

 12. Njut skriver:

  Blogga!!!!!

 13. Emma skriver:

  Hahahhaha åhneeej, du gick sådär till skolan också. Alla garvade när dom såg dig visst?! och vadå vacker sminkning? Min hund kan sminka bättre, det där är ju förfan bara pinsamt. På Gud du skämmer ut dig, hur gammal är du? 7, 8? Gumman, när jag var i den åldern lekte jag fortfarande med bratz, vad säger dina föräldrar om det här? Oherregud , alla sminkade sig så 2007 och gick runt så på ung. Tror inte du bor i stockholm hahahha för ingen levande människa går ut sådär längre, fan jag skäms bara jag ser videon .. Har sett fler av dina videor och du är cook pinsam, är inte här för att skälla ut dig eller nåt. Asså du är den du är, men bara lite överdrivet i en sån tidig ålder. Vill bara hjälpa dig, sväär. Ta inte åt dig, menade inget illa alls vill bara att du ska förstå ..

 14. Meya skriver:

  Såg din video ”kommentera” du kanske kan göra en 6000 prenumerer video!!

  Bara ett förslag, hejdå!!

 15. Vendela skriver:

  Hej! Hittade till din blogg för kanske 2 veckor sedan och har kollat på många videos och följt dig sedan dess! Jag tycker du verkar som en jättehärlig tjej, och du är väldigt duktig på att sminka dig! :) och man lär sig mycket av dig. Såg på Youtube att du ville ha kommentarer om vad du skulle göra på dina filmer. Så här kommer mina förslag:
  1. Sminvideos som liksom lär ut typ.
  2. Visar allt ditt smink och berätta vilket du gillar bäst.

  Ja det var väl mina förslag.

  Kram Vendel

 16. Ada skriver:

  Åh, JAG ÄLSKAR TYLER WARD!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *