18 kommentarer på “6000 PREMUMERNANTER!”

 1. Lalipli skriver:

  Vi prenumenerar på dig för du e bäst! Älskar dejj lisa! <3

 2. Vendean:) skriver:

  kul att du har fått så mågna prenumeranter!! Jag började att prenumerera på dig i dag faktiskt ;D

 3. Emmy skriver:

  Lisa skulle du kunna göra en video när du leker med din hamster

 4. Frida skriver:

  Grattis Lisa!!!! Kan du göra en video med allt ditt smink? pliss

 5. disqus_iVxlVA6bh7 skriver:

  hej lisa kan du adda mig på skype namn nora.nilsson3 adda mig nu snälla så kan vi prata idag snälla svara nu

 6. disqus_iVxlVA6bh7 skriver:

  kan vi bli vänner på skype adda mig nu snälla nora.nilsson3 <3333333333333333

 7. Emma skriver:

  Hej Lisa kan du adda mig på´skype? emma1234535

 8. Emma skriver:

  vad bra att så många kollade dina videos

 9. jennifer skriver:

  hej lisa jag älskar di videos. Kan du gjöra en video med din hamste. PS DU ÄR SÖT.

 10. Ebba :) skriver:

  Grattis! Du är verkligen duktig , jag kan tyvärr inte prenumenera på dig för att jag inte har något youtube konto! Men ska snart fixa det tror jag ;) Jag kollar ju såklart endå , du är bäst!! <3

 11. Selly skriver:

  Hej lisa jag beöver värkligen hjälp jag vill göra en youtube kanal men hur jag en gör så står det att jag är för ung! hur gjorde du?? Snälla svara i en video elr skicka en mail till sellyaho@hotmail.com // En tjej som vill ha hjälp

  1. Elin Lindgren skriver:

   skriv att du är äldre!!!!!!!!!!

 12. Alexandra skriver:

  Hej,Lisa Grattis till 6000 prenumeranter !!!!!!!! Du är skit duktig Lisa och att du bara glömmer alla dumma kommentarer det skulle jag aldrig ha klarat och jag är snart 12 år juu men du är såå sjukt duktig har följt din blogg sen du började blogga alltid varigt lika duktig liten som stor och lika söt seriöst du är helt UNDERBAR !!!!!!!!! Älskar dejjj så sjukt mke du känns som min syster nu vill alltid vara med dejj såklart sluta ALDRIG blogga älskar dejj oh en fråga VRF e du så sötttt!!!!!!!!!!ÄLSKAR DEJ

 13. Matilda skriver:

  haha bara för du fått 6000 följare så ska jag sluta följa dig soppa! hatar dig. du är otroligt dålig på att sminka, du är fan ett barn dumhuvud! Säg inte att vi inte varnat dig när du blivit ett finnhuvud om ett år typ, hahah ska bli kul och se hur du ens kommer i närheten av att lyckas sminka över det soppaaaaaaa. du suger min get balle, puss!

 14. Asta skriver:

  Grattis finis! ;D You are the best!! ;) <3

 15. Tilde skriver:

  ÅÅh vad roligt för dej

 16. Sofia. skriver:

  Det heter Prenumerera…

 17. elsa skriver:

  Hej Lisa du äger och jag har följt dig enda sen du fick den! jag älskar dig värkligen och jag ville bara säga ett stort GRATTIS!!! till världens smartaste, omtänksamma, coolaste, snyggaste, bästa tjejen!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *