5 kommentarer på “hihi..typ!”

  1. Thotte tjejen! skriver:

    Hej Lisa! Du ville ju ha lite alternativ på vad du kan göra för videos och jag har då några till dig… Men först vill jag bara säga att jag tycker du är jätte bra på att göra videos och uppdatera mm. Men jag vill bara varna dig om att du sminkar dig väldigt mkt ibland (kanske du redan hört?) men det är så då att till slut kommer du få många finnar och rynkor snabbt och det blir bara fler o fler… Alltså du kommer bli gammal snabbt med andra ord… Så bara ett litet tips: Försök att trappa ner lite med att t.ex göra sminkvideos! Foundation, primer och allt annat kan göra så du får snabbare rynkor o det vill du väll inte?? Men jag säger detta inte som något elakt, jag vill bara varna dig och alla andra där ute! Men jag hoppas att du fortsätter med din kanal som du gjort men att du kanske kan köpa en sådan där sminkdocka man kan sminka på så kan du ju visa på den i dina videos?? Bara ett förslag, kanske det sämsta i hela världen…jag vet inte? Men som sagt vill jag bara varna dig, inget illa menat! För jag som går i 8:an använder inte så mycket smink som du men jag har en heeeel deeel! Jag tycker oxå det är roligt att hålla på med smink men jag försöker att ta det lite lugnt! :) Du är duktig Lisa! Men som sagt ville du ha några alternativ på vad du skulle kunna göra för videos så här får du några: 1. Läsa upp hela denna texten i en video för att alla ska få se/höra denna texten! Då kan du även få fler som kommenterar vad du ska göra för video och folk får lite info om sminket… 2. Dansa till din favorit låt… (har alltid velat se dig dansa!) ;) 3. Filma en video när du går o shoppar?? ;) Skulle va otroligt kul!!! 4. Göra en video med regnbågsläppar… 5. Göra en ”10 saker jag ångrar att jag köpt som ligger i mitt rum” video… (det får bara va 4 sminksaker) 6. Göra en ”Dom här 10 sakerna skulle jag kunna ha dubbelt av:” video… Det skulle va as nice men bara 5 sminksaker) 7: Visa vad du har i det 3 lådorna under gaderoben… (har alltid undrat vad du har där…)

  2. fatima skriver:

    söt♥

  3. Nallen... skriver:

    Så fina ögon du har! :D ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *