Grymt!

Idag ska vi T stallet! Julia, jag o Ida! Det kommer bli fett kul♥

9 kommentarer

9 kommentarer på “Grymt!”

 1. Johannajasmin@live.se skriver:

  Svejsan Hejsan jag ÄLSKAR din blogg och följer dig på youtube och prenumenerar ( stavning??) Man kan inte sluta titta på dina videos ^^ … Och du är sjukt söt vill vara som dig <3

 2. ... skriver:

  Det e jun fan synd om dem stackars ponnysarna. Ni borde rida på större om ni vet bättre.

  1. Emma skriver:

   Shettisar är starka….

 3. xD skriver:

  Dom där hästarna är så himla söta! ♥

 4. Inez! skriver:

  rider du bara hilmer han är jätte söt

 5. sara skriver:

  ni är på tok för stora båda två.rid hästar som är 15 cm större minst är mitt råd. även om ni absolut inte är för tunga bir det obalanserat för hästen och det sliter jätte mycket på hästens ben,vilket kan leda till att den blir halt och kanske tillslut inte kan ridas överhuvudtaget. så tänk på det innan ni rider nästa gång,speciellt innan ni travar och galopperar,hoppar hoppas jag verkligen att ni inte gör.

  inte för att vara taskig då,vet att det är svårt att lämna en häst man älskar.men jag vet vad jag pratar om,har själv ridit i 11 år och har en egen häst.

 6. Saxin skriver:

  Sadlarna borde sitta längre bak! Som det är nu så hindrar ni bogbladen samt belastar ryggarna fel. :) – engulanka.blogg.se

 7. ... skriver:

  Starckas hilmer, du vet väl att saden inte ska ligga på manken, det är händerna som ska vara där. Du är inte lika bra på hästar som jag trodde du va. Och du borde verkligen inte rida på shettisar du är för stor!!!

 8. Freia skriver:

  Vilken fin sits du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *