INTE IGEEN :D HAHA

Nu var det visst så att jag skulle se på film…jag kom hem rätt sent idag från Hilmer så satt….men jag LOVAR att jag kommer filma om videosarna som inte gick att ladda upp imorgon!

Videosarna är:

 1. Mina medaljer
 2. Dusch lådan UPD.

Sedan kommer jag nog att filma mer videos än det :) Puss o hej!

 

11 kommentarer

11 kommentarer på “INTE IGEEN :D HAHA”

 1. hej lisa du är jätte snäll och de jag ville säga var att jag jätte gärna vill bli din vän

 2. hej lisa jag har frågat vän grejen på skype och vill bli din vän

 3. www.thr.blogg.se skriver:

  Hej lisa! du är sjukt stark som tar allt skit & sånt, tycker du ska fortsätta med allt du gör o ba reta alla haters liksom! men iallafall, kan du snälla länka våran blogg? vi försöker liksom få lite läsare oså, och vi vill verkligen lyckas med våran blogg! typ på yt? det skulle vara så oerhört snällt! kram

 4. MelepeleVani skriver:

  jag har samma tröja på mig just nu :D

 5. Anonym skriver:

  Hej
  Kan du göra en video på när dy visar dina tjocktröjer och din kamera snälla
  /anonym

 6. anonym skriver:

  Kan inte du göra en video där du visar upp dina favorit kläder + hur du redigerar dina filmer? :)

 7. Filippa skriver:

  Du är såååå söt och jag bara önskade att jag var din vän

 8. wilma skriver:

  kan du göra en video på allt ditt smink och typ säga hur mycket det kostar och vart du köpte de och typ vart man har dom? snälla, vill köpa mer smink men vet inte vad och du ser ut att ha bra smink:)//wilma

 9. natalie skriver:

  azzå….jag fattar inte hur du kan bli snygg i allt<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *