FREDAG!

Nu är det Fredag och HELG!!! äntligen! det är detta man väntar på!

imorgon blir det en hel dag på backamo med Hilmer :) KL: 12:00 på dagen ska vi gå i en parad ;D och vi ska ha ponnyridning, kom dit vetja! ;D

14 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

14 kommentarer på “FREDAG!”

 1. Matilda skriver:

  Har du instagram?? Isåfall vad heter du ??

  1. Misslisibell skriver:

   nejd et ahr jag inte

 2. Hildis skriver:

  Oj du slutar 12:40 jag slutar 14:00 :)

 3. matilda skriver:

  kan du göra en vidio där du visar hur man apliserar eye liner och vad tidigt du sluter jag går i fyran och slutar 13:20 på fredagar

 4. ronja skriver:

  kan du vido blogga nu när du är hemma

 5. frida skriver:

  hej vad sööt

 6. Johanna skriver:

  kan du bli min vän på msp jag heter majjsen123

 7. Nanna skriver:

  vart ska ni gå parad?? Asså vart ska ni ha det där?

 8. jeyyeh skriver:

  http://www.youtube.com/watch?v=nVBDdmlzDkg Du kommer inte gilla den, de har gjort en video om dig

 9. Michelle skriver:

  VAR SKA DU ? BACKAMO? VILKEN STAD LIGGER DET I? Ifall det är där jag tror så kommer några hästar från min ridskola va med där :D snälla svara!

 10. other skriver:

  I simply want to mention I am beginner to weblog and definitely loved this web page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You certainly have incredible writings. Kudos for sharing with us your web page.

 11. Thanks for making the effort to go over this particular, Personally i think highly about this as well as adore understanding more on this topic. If at all possible, as you gain knowledge, would you mind updating your blog with more info? It is very helpful for me personally.

 12. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *