Kommer ni elle!?

                                                    BONDENS DAG!

Imorgon ska ja och Ida åka med Ingers man till ”backamo”, Inger kommer samtidigt vara på ett annat ställe men hon kommer sedan..

Vi kommer vara där kl: 10 på morgonen+ det är då det börjar.

Vi är där för vi kommer ha ponny ridning med våra sötisar!<3

Man kan kolla i massa stånd, kolla på traktorer xD o massa sånt skoj!

Om ni bor nära där KOM! och om ni ser mig kom fram för sjutton :D

32 kommentarer

32 kommentarer på “Kommer ni elle!?”

 1. Nora skriver:

  Hej du! Adda mig på skype jag vill verkligen prata med dig! Okej? nooliiis heter jag.

 2. olivia skriver:

  hej! jag kommer gärna dit!! men vart ligger det? Ligger det nära Lilla Edet? krsm

 3. nickaa skriver:

  varför hemtar alltid inger er? alltså är inte hon eran ridlärare eller?
  http://nickaa.blogg.se

  1. Misslisibell skriver:

   hon vill vara snäll+ nej hon är inte våran ridlärare utan ägare till min sköthäst

 4. anna skriver:

  gör en video plss! :)

 5. Axelina skriver:

  Hej Lisa!
  Jag tycker du är väsrlens bästa videobloggare på youtube, Jag fyller år idag och skulle vara tacksam om du ville gratta mig, Hällst i en video.
  Massa bamsekramar från axelina

 6. Emmy skriver:

  hej lisa!
  Jag tycker att det vore kul ifall du skulle vilja göra en video där du gör en room tour men även visa din garderob (linnen,tröjor,jeans,shorts) Det skulle vara kul att kolla på, och jag tror att många skulle upp skata det med. Det var bara ett förslag.
  hej då!! :D :D :D :D

 7. anna skriver:

  SNÄLLA BER TILL GUD! :(

  hEJ MISSLISIBELL JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN! JAG UNDRAR VART DU KÖPT DINÖGONSKUGGS PALETT OCH HUR MÅNGA PALETTER DET ÄR I! JAG VORE SÅ SJUKT TACKSAM DU ÄR SÄKERT EN SÅNN SNÄLL MÄNNISKA SOM SVARAR! (HOPPAS JAG) KRAM DITT STÖRSTA FAN EVER! <33 :)

  1. Jennifer skriver:

   Hej, jag förstår att du vill att Lisa ska svara. Men det kan ta lite tid. Så jag kan svara :)

   1. Den är köpt på tradera
   2. Det är 88 st i.
   (om du menar den stora paletten :)

 8. olly skriver:

  gör en video eller logga in på skype :D annars

 9. Wilma skriver:

  Hej skulle inte du kunna göra (på din youtubekanal) en video t.e.x ”en vanlig dag i stallet”. från att du tar in, gör i ordning, rider och släpper in, och fodrar :) <3

 10. Alice-dagbok skriver:

  hej…..sluat bete dig som en vuxen…va lite barn iallafal och vad fan har du i ansiktet…..har du spakel ele?
  du borde växa ner lite och du är piss jobbig och äklig och du vissar dålig förebild till alla som tittar typ flickor i din ålder och du är ju 5 år…….men jag skulle villja att du säger detta på din youtube kanal

 11. Hildis skriver:

  Hej Anna !
  Det kommer ta tid kanske för henne att svara så då kan jag svara
  1. Hon köpte den på tradera
  2. 88 st ögonskuggor
  3. Gå in på Nelly.com
  4. Då finns det en sån för 199 SEK :)

  1. Jennifer skriver:

   Haha jag skrev exakt så :P

   1. Hildis skriver:

    Hej jag ville också hjälpa till fast jaja Hehe
    Den 1 sep 2012 08.38 skrev ”Disqus” :

 12. Sara skriver:

  Hej vill bara säga att due skitsöt! Älskar dina videos. Väldigt bra videos för att va ganska ung. Bry dig nt om såna som är taskiga mot dig, du är bara helt enkelt dig själv ♥

 13. Nicklas A skriver:

  Hej kom och kolla in mitt stånd också :) om du vill asso :)

  1. WTF! skriver:

   Hon är 11,WTF!Äru sjuk på nå vis eller?

 14. tovalova skriver:

  hej Lisa jag gillar dig värkligen jätte mycket och jag läser din blogg skulle du inte typ kunna göra en video där du visart ditt rum skulle vara jätte kul och jag hoppas värkligen att du fortsätter med din blogg och med ditt videobloggande för du är grym det vet du

 15. olivia skriver:

  asså du är så sjukt grym tjejen, skit i vad alla säger om att du sminkar dig och skit i alla elaka kommentarer på dina videos. älskar din personlighet, så underbart söt är du och jag tycker det är starkt av dig att fortsätta göra videos. keep going, massa kramar till dig <3

 16. Julia skriver:

  Hej! undrar bara en liten sak! till dig lisa/misslisibell! vet du hur långt det är från göteborg till Bakamo??? tacksam för svar!!! bffboggen.devote.se

  1. sanna skriver:

   1 timme

 17. Anna skriver:

  Vad söker man på Nelly.com för att den ska komma upp? Hittar den inte:) tacksam för svar KRAM

 18. Ellie skriver:

  Hej lill flickan du är jätte söt och jätte snygg men jag måste säga att du är så mke snyggare utan smink du ser ut som en fjorre och en hora tack o hej

 19. Hanna skriver:

  Du är en jättesöt tjej med bra personlighet, det där fina ansiktet kommer försvinna om du fortsätter använda smink som så ung. Jag är 11, jag har ALDRIG rört smink,jag vet inte hur gammal du är men du borde sluta andvända smink och allt annat skit du håller på med. Du är för ung för sånt. Jag vill inte vara elak eller nåt, men bara sluta du borde njuta av att vara ung och fri, inte bry dig om vad folk tycker om dina kläder, hår eller smink för sånt gör ingenting. Du är en jättefin tjej, inte förstör det med att lassa på smink varje morgon.

 20. Klara skriver:

  gud vad sör du är

 21. nellie.brolen@hotmail.com skriver:

  så himmla fin !

 22. Js skriver:

  Du sminkar dig jätte snyggt

 23. MathildaLindström skriver:

  ILOVEYOU MISSLISEBELL, DU ÄR MIN STÖRSTA IDOL, DU BLEV HACKAD FÖR GANSKA LÄNGE SEN MEN JAG GRÄT DÅ JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN!

 24. idathebestgunnarson skriver:

  azå du går bara i feman, men du sminkar dig endån jag tycker du är fin som du är du behöver inte smink sluta sminka dig tänk på skolan och att du har betyg nästa år jag säger bara hur det ska vara, jag älskar dig som du är Lisa du behöver inte smink, Iloveyou Lisa som du är, jag har sett alla dina videos du är so Cute men du behöver värkligen inte smink, jag heter Ida Gunnarsson och jag gör i 7an och ens inte sminkar mig, jag har ens inte facebook, men du tänk på skolan och allt vätigt inte smink och hur du ska se ut du är fin som du är och Cute men du måste fatta att smink förstör dig när jag såg din vidio så säg jag hur mycket smink du andvände Lisa, Skärp dig, du måste lägga av med det där sminkandet

  1. idathebestgunnarsson skriver:

   Säger bara det, inga dåliga kommentarer, jag gillar henne utan smink..<3

   Sickar den här bilden för att du ee söt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *