Kommer ni elle!?

                                                    BONDENS DAG!

Imorgon ska ja och Ida åka med Ingers man till ”backamo”, Inger kommer samtidigt vara på ett annat ställe men hon kommer sedan..

Vi kommer vara där kl: 10 på morgonen+ det är då det börjar.

Vi är där för vi kommer ha ponny ridning med våra sötisar!<3

Man kan kolla i massa stånd, kolla på traktorer xD o massa sånt skoj!

Om ni bor nära där KOM! och om ni ser mig kom fram för sjutton :D

32 kommentarer
 • Nora

  Hej du! Adda mig på skype jag vill verkligen prata med dig! Okej? nooliiis heter jag.

 • olivia

  hej! jag kommer gärna dit!! men vart ligger det? Ligger det nära Lilla Edet? krsm

 • nickaa

  varför hemtar alltid inger er? alltså är inte hon eran ridlärare eller?
  http://nickaa.blogg.se

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   hon vill vara snäll+ nej hon är inte våran ridlärare utan ägare till min sköthäst

 • anna

  gör en video plss! :)

 • Axelina

  Hej Lisa!
  Jag tycker du är väsrlens bästa videobloggare på youtube, Jag fyller år idag och skulle vara tacksam om du ville gratta mig, Hällst i en video.
  Massa bamsekramar från axelina

 • Emmy

  hej lisa!
  Jag tycker att det vore kul ifall du skulle vilja göra en video där du gör en room tour men även visa din garderob (linnen,tröjor,jeans,shorts) Det skulle vara kul att kolla på, och jag tror att många skulle upp skata det med. Det var bara ett förslag.
  hej då!! :D :D :D :D

 • anna

  SNÄLLA BER TILL GUD! :(

  hEJ MISSLISIBELL JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN! JAG UNDRAR VART DU KÖPT DINÖGONSKUGGS PALETT OCH HUR MÅNGA PALETTER DET ÄR I! JAG VORE SÅ SJUKT TACKSAM DU ÄR SÄKERT EN SÅNN SNÄLL MÄNNISKA SOM SVARAR! (HOPPAS JAG) KRAM DITT STÖRSTA FAN EVER! <33 :)

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Hej, jag förstår att du vill att Lisa ska svara. Men det kan ta lite tid. Så jag kan svara :)

   1. Den är köpt på tradera
   2. Det är 88 st i.
   (om du menar den stora paletten :)

 • olly

  gör en video eller logga in på skype :D annars

 • Wilma

  Hej skulle inte du kunna göra (på din youtubekanal) en video t.e.x ”en vanlig dag i stallet”. från att du tar in, gör i ordning, rider och släpper in, och fodrar :) <3

 • Alice-dagbok

  hej…..sluat bete dig som en vuxen…va lite barn iallafal och vad fan har du i ansiktet…..har du spakel ele?
  du borde växa ner lite och du är piss jobbig och äklig och du vissar dålig förebild till alla som tittar typ flickor i din ålder och du är ju 5 år…….men jag skulle villja att du säger detta på din youtube kanal

 • Hildis

  Hej Anna !
  Det kommer ta tid kanske för henne att svara så då kan jag svara
  1. Hon köpte den på tradera
  2. 88 st ögonskuggor
  3. Gå in på Nelly.com
  4. Då finns det en sån för 199 SEK :)

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Haha jag skrev exakt så :P

   • Hildis

    Hej jag ville också hjälpa till fast jaja Hehe
    Den 1 sep 2012 08.38 skrev ”Disqus” :

 • Sara

  Hej vill bara säga att due skitsöt! Älskar dina videos. Väldigt bra videos för att va ganska ung. Bry dig nt om såna som är taskiga mot dig, du är bara helt enkelt dig själv ♥

 • Nicklas A

  Hej kom och kolla in mitt stånd också :) om du vill asso :)

  • WTF!

   Hon är 11,WTF!Äru sjuk på nå vis eller?

 • tovalova

  hej Lisa jag gillar dig värkligen jätte mycket och jag läser din blogg skulle du inte typ kunna göra en video där du visart ditt rum skulle vara jätte kul och jag hoppas värkligen att du fortsätter med din blogg och med ditt videobloggande för du är grym det vet du

 • olivia

  asså du är så sjukt grym tjejen, skit i vad alla säger om att du sminkar dig och skit i alla elaka kommentarer på dina videos. älskar din personlighet, så underbart söt är du och jag tycker det är starkt av dig att fortsätta göra videos. keep going, massa kramar till dig <3

 • Julia

  Hej! undrar bara en liten sak! till dig lisa/misslisibell! vet du hur långt det är från göteborg till Bakamo??? tacksam för svar!!! bffboggen.devote.se

  • sanna

   1 timme

 • Anna

  Vad söker man på Nelly.com för att den ska komma upp? Hittar den inte:) tacksam för svar KRAM

 • Ellie

  Hej lill flickan du är jätte söt och jätte snygg men jag måste säga att du är så mke snyggare utan smink du ser ut som en fjorre och en hora tack o hej

 • Hanna

  Du är en jättesöt tjej med bra personlighet, det där fina ansiktet kommer försvinna om du fortsätter använda smink som så ung. Jag är 11, jag har ALDRIG rört smink,jag vet inte hur gammal du är men du borde sluta andvända smink och allt annat skit du håller på med. Du är för ung för sånt. Jag vill inte vara elak eller nåt, men bara sluta du borde njuta av att vara ung och fri, inte bry dig om vad folk tycker om dina kläder, hår eller smink för sånt gör ingenting. Du är en jättefin tjej, inte förstör det med att lassa på smink varje morgon.

 • Klara

  gud vad sör du är

 • nellie.brolen@hotmail.com

  så himmla fin !

 • Js

  Du sminkar dig jätte snyggt

 • MathildaLindström

  ILOVEYOU MISSLISEBELL, DU ÄR MIN STÖRSTA IDOL, DU BLEV HACKAD FÖR GANSKA LÄNGE SEN MEN JAG GRÄT DÅ JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN!

 • idathebestgunnarson

  azå du går bara i feman, men du sminkar dig endån jag tycker du är fin som du är du behöver inte smink sluta sminka dig tänk på skolan och att du har betyg nästa år jag säger bara hur det ska vara, jag älskar dig som du är Lisa du behöver inte smink, Iloveyou Lisa som du är, jag har sett alla dina videos du är so Cute men du behöver värkligen inte smink, jag heter Ida Gunnarsson och jag gör i 7an och ens inte sminkar mig, jag har ens inte facebook, men du tänk på skolan och allt vätigt inte smink och hur du ska se ut du är fin som du är och Cute men du måste fatta att smink förstör dig när jag såg din vidio så säg jag hur mycket smink du andvände Lisa, Skärp dig, du måste lägga av med det där sminkandet

  • idathebestgunnarsson

   Säger bara det, inga dåliga kommentarer, jag gillar henne utan smink..<3

   Sickar den här bilden för att du ee söt