9 kommentarer på “Vart jag än går!”

 1. Gretagreta.blogg.se skriver:

  Fin sång! <3

 2. viola skriver:

  värden bästa sång snälla kan du gå in på kadimuma.blogg.se snälla

 3. En tjej :D skriver:

  Kan nån vara snäll och säga hur man får en blogg så att det blir ”.se”

 4. Lollo skriver:

  Älskar den låten :D

  Du Lisa du är bäst på att måla naglarna :) och kg har några fråger här

  1. Vilken ras är din kanin som du ska få ?!

  2. Är du och Isak i hop eller bara kompisar ?!

  3. Bor du nära Orust ?! :).

 5. Anonym skriver:

  Hej Lisa!!! Hoppas verkligen att du ser detta och att du svarar på dom här frågorna!!<3 Betyder mycket om du svarar ! Men i alla fall här kommer frågorna:
  1. Dina intressen?
  2. Är du kär i någon ?
  3. Hur många är ni i eran klass? :o
  4. Har du moviestarplanet? ( Msp)
  5. Instagram?
  6. kommer du få en ny mobil?
  Är tacksam för svar! Du är så grymt söt o snäll! puss o kram från mejj! <3<3<3

 6. Hildis skriver:

  Eriksvägen 27b 17276 Sundbyberg så sickar ni present till misslisibell

 7. Alexandra skriver:

  Bra låt Gillar du den???? kan du hjälpa mej med en sak?? ja iallafall vad tycker du är rätt att göra jag och min pöjkvän gjorde precis slut och jag blev rätt ledsen och sen satt han och titta och frågade chans på en annan tjej sen för nån dag sen så ringde han mej och frågade om vi kunde bli ihop igen men han tog mej i andra hand jag vet inte ens om han har riktiga kännslor för mej jag vet inte vad jag sak göra eller vad jag ska svara och vi går inte i samma klass längre han går i 6c och jag går i 6b snälla svara snälla hjälp mej med detta för jag gillar honom men han valde mej i andra hand snälla snälla snällaaa hjälp mej lisa du äger skulle betyda skit mke om du svarade snälla svara och hjälp mej älskar dej och din blogg läser den VARTENDA dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Emilia skriver:

  Det är min favolåt yey!!

 9. EmiliaÅström skriver:

  jag känner Robert han kommer från Ånge och jag kommer oxå från Ånge :) <3 älsklar dig Lisa <3<3<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *