16 kommentarer på “Gold-Makeup Tutorial”

 1. Ebba skriver:

  Kan du göra ett ”första intryck” på foundationen från Gina tricot? :D

 2. jag ramlade in här via youtube! Du är så jäkla söt unge! fortsätt med det du gör, fortsätt sminka dig och skit i vad alla andra säger. jag gjorde precis samma sak som du och jag är modell idag!! heja heja :*

  /dahlia

 3. jasmine skriver:

  vad duktig du är!

 4. Anastasia skriver:

  Hej! Du blev jätte söt! Men jag undrar bara hur gammal du e?:)

 5. emilia skriver:

  ahhh! lisa! du använder headern jag gjorde till dig! gud så glad jag blir!

 6. Ebba skriver:

  Hittade hit när jag såg en av dina videos på youtube.Nåt jag också såg var alla elaka kommentarer du fick.Men jag tycker du ska skita i dom!Söt du är föresten:)
  (Kika gärna in på min blogg:sunshineponys.blogg.se)

 7. emelie skriver:

  vad heter låten som spelas?

 8. Pop skriver:

  Förr när man googla på ”miss” så kom du upp längst upp xD
  Men nu när du ej bloggar nått e du nt ens första sidan..

 9. MOA skriver:

  heej fin men kan du inte göra en hårvidio snart har skolfoto o måste ha en frisyr från den bästa av dom alla!!!

 10. http://jenniifersjo.blogg.se skriver:

  Hur gammal är du? :)

 11. Isabelle skriver:

  Du vart super-söt med sminket! Hur gör du för att lägga till musik i videon?

 12. Julia skriver:

  Hej tycker att du är jätte bra på att sminka dig själv har sett dig på youtube och fick sedan reda på ditt blogg namn och tittade förbi och nu följer jag din blogg. Och på youtube har jag sett alla komentarer du får där det typ står att du är för ung m.m. Men jag tycker att andra ska strunta i om du sminkar dig eller inte det är ju ditt eget val!!!!!!!!! Men aja tycker att du är skita bra:-) och förtsätt med det du gör och tycker är roligt och bry dig int om alla komentarer;-)/Kolla gärna in min blogg: byyjuliap.blogg.se

 13. bajs skriver:

  haha , omg !
  asso du ska ju inte ha så mycket smink när du går i feman/fyran !!
  det förstör din hud, och om du vill va fin i ansiktet när du blir äldre så ska du ju sluta ta så mycket brunkräm och puder !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *