T skolan nö!

Drar till skolan nu! Vi har bla. Eng-prov och Idrott! :D ses om ett tag girls and boys!

 

8 kommentarer

8 kommentarer på “T skolan nö!”

 1. Moa skriver:

  Hade bra Lisa! Är det inte lite farligt att lägga ut sitt nummer på internet? Tar du med dig din mobil till skolan?? Alltså vem som helst kan ju få tag på dig.

 2. Caroline skriver:

  Hej sötis..
  Kollade in din blogg igår för första gången och jag fastna direkt läser din blogg 24/7
  Du och din blogg äger det är grym på att blogg skulle vilja ha en lika stor blogg som du men det värkar som det inte går.. Det är grym tjejen..<3
  Skulle vara JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTTTTTEEEE roligt om du länkade min blogg
  Carolinelofroth.blogg.se fast nu bloggar jag på topponnyn.blogg.se men vi häller bli länkad på carolinelofroth.blogg.se
  Tack så jätte mycket isåfall..<33

 3. Alexandra Pero skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar ifall du vill ha ett länkbyte tillsammans med mig! Min youtube kanal heter alexandraaa1999 och då undrar jag om du kan länka mig i en video och jag länkar dig! Skulle vara roligt! Jag updaterar för det mesta varje dag och jag ungefär sådana videos som du fast såklart inte likadana videos för då skulle jag härma dig ju. Men ja! Skicka gärna privatmeddelande till mig på youtube så att jag vet om du vill eller inte. Kram

 4. Julia skriver:

  Tänkte bara tipsa dig om en liten grej,det är när man sätter på sig rouge så ska man göra sån där fiskmun för då hamnar den på rätt ställe!;) Bara ett tips,läste det på en mode blogg:p Ha en bra dag

 5. Lovisa skriver:

  hej! jag ska baka och undrar om någon har något bra tips som inte är för svårt, älskar dig Lisa!

 6. Fanny skriver:

  Lycka till på provet Lisa!

 7. matilde<3 skriver:

  lycka till<3

 8. HEJSAN skriver:

  BLÖBLÖ PROOOOOOOOOOOOOOOV O.o o.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *