Imorgon bla.

På ridningen hade vi TEORI och vi kollade på en säkerhetsfilm som jag sett hur många gr som hälst xP

Kanin buren blir klar imorgon så då ska vi ta ut den, ska filma de

oså ska vi måla den som ja ska filma

sedan på SÖNDAG kommer jag o Ida åka till Inger o rida sedan ska vi ta hem KANINERNAAA! :D

7 kommentarer

7 kommentarer på “Imorgon bla.”

 1. gummibjörnen skriver:

  Åh vad roligt att du snart får hem kaninerna jag har själv kaniner så jag tänkte ge dej lite tips :) 1 håll inte på att flytta runt dina kaniner ute, inne,ute,inne utan bestämm om kaninen ska vara en ute kanin eller inne kanin 2 jag har hört att isbergs sallad inte är bra för kaninerna 3 ta hand om dom med kärlek <3 lycka till Lisa<333

 2. Inez skriver:

  Kan du inte filma kaninerna när ni har tagit hem dom? Älskar kaniner & har 4 stycken =)

 3. Emmie :) skriver:

  Heei! Jag älskar din blogg! Kolla gärna min! http://www.nogg.se/lovelyday

 4. Matilde<3 skriver:

  mmm ser mysingt ut<3
  Ps. jag älskar din blogg

 5. Jennifer skriver:

  Vad roligt Lisa att du kommer få hem kaninerna!

  Men kom ihåg att du måste ha en speciell målarfärg kan man säga. Det är inte att andvända vilken som helst för kaniner kan dö av typ fel målarfärg eller a inte färgen men det är iaf giftigt för dom så ta inte typ vilken brun eller svart som helst :)

  Lycka till med kaninerna sötaste Lisa! C:

 6. Isabelle skriver:

  Jag var jättespänd när jag skulle hämta mina kaniner också, och jag hade bara sett de på bild på datorn! Så jag visste inte om dom var spralliga, försiktiga, aggressiva eller någonting. Men det gick jättebra sen!

 7. Amanda skriver:

  Jag har också en sådan morgonrock den är såå mysig, och den passar deig värkligen! Du är ju super söt i den!
  Kramisar från Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *