Svar

1. Är Malin ett Fint namn ? JAAA
2. kam/bortse? Borste
3. sminkad/osminkad? båda xD
4. Kan du visa vad som finns på ditt skrivbord? hehe…
5. Rosa/Lila? rosa
6. Hus/Lägenhet? hus
7. Landet/Stan? landet
8. Häst/Kanin? båda xP
9. Eyeliner/Kajal? kajal
10. Youtube/Blogg? haha, båda :D
11. Kan du visa alla dina kläder? haha! det tar åratal…

35 kommentarer

35 kommentarer på “Svar”

 1. maria skriver:

  Fin bild<3<3<3<3 och du är superduper söt<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 2. Maja:) skriver:

  Hej, du är såå söt, snälla kolla min blogg och be dina vänner kolla den också, det skulle vara såå GRYMT!! Kram från Maja
  http://www.majaaslife.blogg.se/ svara på kommentaren på min blogg.. om du kollar in den då..

 3. Heggjjgck skriver:

  Hej Lisa när ska du göra din giwawey

  1. anonym skriver:

   Giveaway*

 4. Louise skriver:

  Hejsan!
  För nån månad sen hade du en frågestund.
  Och jag har varit borta ett tag… så jag undrade bara om du har svarart med en video än? <3
  Jag undrar så mycket vad du ska svara på mina frågor:)

 5. Adisa :-) skriver:

  Hej Misslisbell :-)
  DU ÄGER! bara så du vet liksom, vet att det inte är första gången du hör det, hehe!
  Men jag skulle bli jätte glad om du säger hej till mig i din nästa video du kommer gör, det skulle betyda väldigt väldigt mycket! Kom ihåg, du är söt, snygg, snäll allt du är obeskrivlig. <3 Ha det så bra!

 6. Anonym skriver:

  Hej hej!! Kommer du göra din Giveaway nu när du har nått 7000 prenumeranter?

 7. Amelama skriver:

  Asså du har så sjukt bra blogg!♥
  Kan du tipsa min blogg i något inlägg/video???♥♥♥
  amelama.devote.se/

 8. Misslisibell älskaren skriver:

  lisa jag älskar din blogg grymt mkt?? Jaa undrar om dinn 88palett är skimmer eller mattt jag skulle vilja ha en sån snälla snälla svara på denna frågan!! jag gillar dej jätte mkt snälla svara:))) <3

 9. Ida skriver:

  Hej Lisa jag vill säga att du är värdens bäst bloggare kan du gratta mig på min fördelsedag det är den: 28 september skulle bli jätte glad om du gjorde det och jag heter Ida <3
  DU ÄR BÄST!!

 10. Lowa skriver:

  hej lisa du är så grym men alla kan väl bara titta in min blogg
  http://misslowa.blogg.se/?tmp=773484

 11. Linniebelle.blogg.se skriver:

  Hej Lisa! :D Jag kollade på Misslisibell profilen på facebook och såg att du använde min bild som omslagsbild! Så kuul! Jag kommer skicka fler bilder till dig senare.

 12. Andrea skriver:

  När ska du ha din givaway? Tacksan får svar!
  PS. Jag ääälskar din blogg!!

 13. Amanda skriver:

  Hej, du är en sån söt tjej, jag kollar på dina videos på youtube ofta och såg videon när du berättade att bu blivit hackad, tycker väldigt synd om dig, jag har inget youtube konto så jag kunde inte skriva det där. Men bara så att du vet du är en super fin tjej så jag tyckte så synd om dig när jag såg att du grät! jag har också två frågor till dig, har du instagram? och har du KiK skulle så gjärna vilja chatta med dig! Vi kanske skulle kunna bli brevvänner om du vill? Lite snabb fakta om mig: Jag är en 12-årig tjej som älskar djur, har två marsvin, de heter Doris och Selma, jag bor i sörmland och älskar att var med kompisar, lysna på musik, sitta vid datorn och jag har en stor hobby för smink och sådanna saker!
  Kramisar från Amanda

 14. Emma skriver:

  Du bloggar ju typ aldrig lisa! :(

 15. Guest skriver:

  Jag älskar din blogg<3
  Kolla gärna in min;)

 16. Lisa skriver:

  jag älskar din blogg<3
  Kolla gärna in min;)
  http://www.lisaohlund.se

 17. Sofie skriver:

  Tja! Kan du inte ha en fototävling? :)

 18. aurora skriver:

  är Hilmer din häst?

 19. olly skriver:

  kan du göra en video eler blogga pucko

 20. Melanie skriver:

  Hej Lisa! Kan du säga vad Lillys yt knal heter?? Please

 21. olly skriver:

  yuo ar agli

 22. olly skriver:

  fuck you

 23. olly skriver:

  jag hatar dig missisibell du är ett fetto och en fjortis

 24. Lowa skriver:

  hej ala kan väl titta in min blogg
  http://misslowa.blogg.se/?tmp=144548

 25. diana skriver:

  så himla söt du är!<333
  skulle betyda tårar om du kunde ta dig tid att komentera i mon blogg :)<3333

  dianasiskute.blogg.se

 26. tildafan skriver:

  kan du visa alla di suddigum i en video är så skukt tacksam om du gör det bara så du vet denna video är så förfrågad så snälla

 27. Maria♡ skriver:

  Heij!
  Jeg er en jente på 12 år fra Norge! Jeg bare ELSKER bloggen og Youtube-kanalen diiin!
  Jeg drømmer om en dag å bli som deg!!
  Du er mitt forbilde, mitt idol, min gud! I <3 U so deam much!!! <333 :**

  Ps. Hvis du virkelig orker/har lyst kan du gjerne lese bloggen min: mpt00.blogg.no
  Jeg har en Youtube-kanal også, men har slettet videoene fordi de ble så kleine;p - Men den heter: MariaTitternes ;)

  Men ja.. Stå på videre! LOVE UUUUU <3

 28. Maja skriver:

  Hej Lisa!! Du är såå söt!!! snälla kolla min blogg. Kram majaaslife.blogg.se/

 29. Johanna skriver:

  Hej misslisibell jag har tio frågor till dig

  1.platat eller lockat hår?

  2.Gå eller cykla?

  3.Data eller tv?

  4.Röt eller vit naglack?

  5.Häst eller katt?

  6.Sommar eller vinter?

  7.Stranden eller badhuset?

  8.Facebock eller youtube?

  9.Eric sadde eller justin bieber?

  10.Gård eller lägenhet

  Snälla svara på den här frågan misslisibell.
  Kram Johanna

 30. nicole skriver:

  förlåt men dina svar är lite dryga jag menar en tjej frågar dej om du kan visa ditt skriv bord du bah:hehe… och sen skrev ngn om du kan visa dina kläder du bah:det tar åratal man bah sktyt lagom va.
  tänk på dom fattiga hur mkt kläder och smink har dom.du kanske ska rensa din garedderob och ge till dom fattiga istället…XD
  asså serriöst 11 år elr hur gamal du är jag bryr mej nt.men snälla sluta SMINKA DEJ DU ÄR BARN:)
  okej sry för arg kommentar skriver bara vad jag tycker punkt slut..alla har sina åsikter..
  du får lixsom nya saker nästan vaje dag och en fråga hur mkt får du i månadspeng elrr veckopeng??
  NÅGRA FRÅGOR TILL MISSLISIBELL:hur mkt får du i vecko eller månadspeng?
  betalar du alla dina kläder och smink (om du isåfall betal ditt smink själv tänk såhär behöver du verkligen allt smink?
  men aja snart går det inte att skriva mer,men iaf tänk inte alltid på dej själv du tror hela jorden kretsar kring dej!!
  åhh är lite frustrerad över detta så svara gärna på mina frågor punkt slut..
  kram elr vad man säger hahahaXD

 31. anonym skriver:

  du, tjejen jag har just kikat in på din blogg, men för guds fkn skull, sluta sminka dig. du är bara ett BARN ännu, 11 år. när jag var i din ålder så sprang jag inte runt på stan och sminkade mig, btw det får dig bara att se ut som en billig liten slampa(Ursäkta utrycket) men poängen är att jag lekte väldigt mycket när jag var i din ålder…jadu…det var bara min åsikt.

 32. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 33. youtube skriver:

  Just desire to say your article is as surprising. The clearness to your submit is simply excellent and i can think you are an expert in this subject. Well with your permission let me to seize your feed to stay up to date with drawing close post. Thank you 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *