Love in my heart!

Nu går vi in på ämnet Kärlek tycker jag.

Ja, många har nog känt sig pirriga när man ser någon man gillar, har nog hänt alla.

Hur gör man när man frågar ”Chans”

Hm, har ni frågat chans någon gång?

Hur gör ni, skriver ni en lapp? är ni rädda att killen/tjejen ska berätta för kompisarna?

Ja detta är vanligt. Men nu vill jag veta hur ni gör/gjorde när ni frågade chans.

Hur gör ni? skriver ni lappar, vad skriven ni, motivera. Puss, HEJ!

59 kommentarer

59 kommentarer på “Love in my heart!”

 1. Clara skriver:

  när man är äldre kommer det naturligt.

 2. Ellen skriver:

  Eska du fråga chans på någon, Lisa?

 3. Ellen skriver:

  Menade ska

 4. tjejen skriver:

  min bff skickade sms till han och han sa ja och nu är vi tsm

  1. Violetta skriver:

   Har du ritat den bilden? :D

 5. Elise skriver:

  Jag har faktist inte varigt kär någon gång men jag tyker att men bara ska fråga

 6. Stina<3 skriver:

  ALLTID så ber jag en kompis fråga :D och tillslut så är man ihop liksom! Man behöver inte träffas på flera dagar för man är nervösmen det löser man sedan. Kom ihåg man har mycket tid på sig!

 7. Amanda :D skriver:

  smsar oftast tror jag.. eller i min ålder så blir man mer tsm , asså kan kan typ ba: Så är vi tsm nu eller? asså om man märker att man lixom gillar varann o så och sen det brukar hända på sms :D <3

 8. Sara skriver:

  Det allra bästa är att gå rakt fram och fråga, kanske säga ”Får jag prata med dig i enrum” eller liknande. Han/hon kanske verkar för cool för det ibland men egentligen tycker han/hon (Vi säger hen) Tycker igentligen att det är hur spännande som helst. När du frågar så säg typ ” Vill du ha chans på mig?” eller så.
  Andra alternativ är att börja smsa mer och mer, börja skriva mer och mer hjärtan efter varje meddelande och tillslut så frågar han! :) Du kan också försöka göra det tydligt i skolan (Om ni går på samma det vill säga) genom att bli jätteglad när hen och du hamnar i samma grupp eller liknande. Eller försök att prata så mycket du kan med hen. :)

 9. Djj skriver:

  Alltså det brukar bli naturligt. Man kanske Messar och så börjar man gillla varandra :) man frågar inte riktigt ”chans” ❤

 10. Moa skriver:

  Jag brukar ta bort killen från killens gäng och gå bort litte sen frågar ja g det blir altttig ja då för då blir dom inte lika nervösa!!! för om det är en lappkastar dom den bara!!!! bara ett tips!! och kan du tipsa om min blogg moaslife123.devote.se och vart har du din blogg någon stans??

 11. Linnéa skriver:

  Jag frågar chans via sms om jag ghar hans nummer… Han har sagt nej miljoner gånger!

 12. Linnéa skriver:

  Är så kär!!!!

 13. Kajsa111111 skriver:

  Man frågar inte riktigt ”chans” det kommer mer nartuligt. Kanske börjar med sms;)

 14. gummibjörnen skriver:

  Jag gjorde så här :) jag frågade killen om hans nr Skype msn eller facebook när killen är online så går du in på ämnet ”kärlek” sedan säger du vem gillar du då? sedan kan du säga jag tycker i alla fall du är jätte gullig och sånt, några dagar senare går du in på ämnet igen och frågar chans :) det var mina tips kram lisa lycka till <33

  1. Violetta skriver:

   Hur går du in på ämnet?Skriver du bara
   Hej.Vem är du kär i?
   Eller hur skriver du? :)

 15. Anja skriver:

  När jag fråga de chans så frågade en kompis och det slutade med ett jaaa!!!! men jag tycker egenligen att man ska fråga rakt på :)♥♥Sjelv!!<3

 16. Lellan skriver:

  killar brukade froga chans po mig genom att ge mig en lapp der det stod: for jag chans po dig och so skulle jag kryssa i ja eller nej, men nu so hender det typ bara via sms eller so hender det bara! asso ingen frogar direkt men man e med varandra kanske pussas non gong elr so och sen so bara vet man! ^^ <3 (ledsen for dolig stavning men e utomland och har inte svenska alfabetet ;) <3) men lisa jag tror endo att det nt e not att oroa sig for man merker om killen e trygg i din nerhet so e det bara att froga po! ;)))))) <33

 17. // Zet skriver:

  MITT SVAR: Eeeh…Jag vill först och främst att han inte är med några kompisar, och jag gör det helst efter skolan men om jag är för feg brukar jag fråga mina kompisar eller fråga på skype för då kan man åtminstone prata. Men nu var det ett tag sen så…Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag frågade på nån idag, men nu när du ställde frågan borde jag väl passa på…Kanske ska fråga på en kille, om jag vågar xD
  Hoppas min kommentar hjälper :)

 18. Ida:D skriver:

  Hej lisa♥
  Är du kär i nån elr ska du fråga chans på nån eller ska din kompis fråga chans eller???

  Älskar dig puss o kram
  /ida♥♥♥ We ♥ you!!!

 19. Johanna skriver:

  Hej misslisibell! Jag skulle villja skicka en present till dig men vet inte hur man gör. Svara gärnna på detta. Kram johana

 20. // Zet skriver:

  Jag brukar oftast (När jag är redo då) bara fråga liksom: Får jag chans på dig?
  Och så kommer det ett svar från killen, och så vare sig vilket svar det blir tittar killen på en när man kommer till skolan och man blir blyg då…Så brukar det vara för mig i alla fall, killen kanske flörtar lite med en när man har ett förhållande, vem vet?

 21. Bellissssssss skriver:

  Mitt svar: Jag brukar fråga via sms ( om jag har hans nummer ). Jag har känt många gånger att jag inte e kär i en person men ändå så är jag det… då kan det vara bra att smsa eller chatta med han innan så får man lixom känslan eller vad det heter. Många här nere i kommentarerna har skrivit nästan samma sak :) <3
  Lycka till sötis

 22. Amanda skriver:

  Nej, jag är inte kär just nu.
  Sen jag blev singel har jag inte gillat någon kille på riktigt alls faktiskt!
  Nu skulle det nog komma naturligt eller typ som några andra har skrivit att det bara blir så typ.
  Men när jag gick i trean frågade en kille chans på mig genom att skriva en lapp och han skrev typ: Du är söt! Får jag chans på dig?<3<3 Och så hade han gjort rutor en med ja och en med nej och jag kryssade i ja.
  Han blev så annorlunda, vi var med varandra efter skolan, i skolan och när dom andra killarna som han hade varit med förut.. när dom typ sa nått till mig som var typ dumt (på skoj alltså) så "skyddade" han typ mig, hehe :')
  Eller.. jaa.. han fanns när för mig!
  Sen gjorde jag slut efter lite mer än ett år.. Och det gjorde jag öga mot öga! Det är inte alla som vågar det.. Men de är de bästa! För då var vi vänner efteråt.. Jag tror om man gör slut via sms eller över nätet blir det inte lika seriöst typ och sen kanske man inte pratar så mycket efter det! Oj vad mycket jag skrev, hehe XD
  Ett tips bara till alla som läser detta! Fråga chans öga mot öga och om någon vill göra slut: gör slut öga mot öga!!! :D

 23. Isabell skriver:

  Min kompis ringde honom på mobilen ♥

 24. Lisa skriver:

  Jag brukar bara fråga men hur pinasamt kan det vara han sa ja och jag skämdes inte

 25. EmmaSomÄlskarMisslisibell <3 skriver:

  Ska du fråga, Lisa? <3<3<3

 26. Michelle skriver:

  Heej Lisa asså vilken sida gjorde du din blogg på<3

  1. Violetta skriver:

   WordPress.

 27. Olivia skriver:

  När man blir äldre behöver man inte fråga. Det bara blir :)

 28. EdvinaXD skriver:

  Hej! Jag har gjort en fanvideo som det skulle va kul om du såg på:) Länk-
  http://www.youtube.com/watch?v=hHjuX1uBsCA&feature=plcp Har kämpat i minst en timme med den så skulle vara roligt om du tittade :))))

 29. Roligt xD skriver:

  Hej Lisa fråga ba chans eller ngt (ÄR ETT REAL FAN):D

 30. Gojsan.blogg.se skriver:

  Vrf tog du bort giveawayn? ;(
  Tänkte kolla på den igen ;(
  Snälla kan du säga i en video vrf du tog bort den? ;(

 31. Anonym skriver:

  Jag hade går runt länge och funderat men sen sa jag till min bästis att hon skulle fråga åt mej på moroneneinnan jag kom och han hade en annan tjej och allt hände på min födelse dag

 32. Johanna skriver:

  Njae, att skicka lappar och att fråga sin vän om hon kan fråga åt en… Lite väl barnsligt tycker jag. Men när man blir lite äldre typ 16 ( som jag är då) då när man hittar nån är det ju seriöst. Man smsar, träffas och sen så blir man väl det utan att man märker det typ:)

 33. Frida skriver:

  Jag la en lapp i lådan och väntade på svar. Hans kompisar skulle ju ändå få reda på det…xD

 34. linnea skriver:

  skype ;) (fast det var inte jag som frågade)

 35. Sanica skriver:

  Lisa, du är 11 år. Man frågar inte chans, amen visst man kan fråga om man vill bli tillsammans. Annars blir det bara det vara händer, om båda gillar varandra!

 36. denbästa skriver:

  Lisa, du börjar bli äldre du är 11 år. Man frågar inte chans, men asså okej. Man kan fråga om man vill bli tillsammans. Annars så händer det bara, det bara blir. Om båda tycker om varandra.

 37. FJORTIZFIA :* skriver:

  Alltså fråga face2face liksom, lappar skickar småttingar. Så är det bara liksom. Stå face2face och kyss honom Lisa! GIRLPOWER!! :* <3

  1. ronja skriver:

   Inte kyssa förfan :s

 38. Emma skriver:

  när jag frågade chans på min kille så gick jag fram till han och sa att jag ville prata med han ensam, sen sa jag att jag ville vara mer än bara vänner, så sa han jag visste inte att du kände lika som mig klart vi ska vara tillsammans älskar dig Emma, så det gick ju rätt så bra trodde det skulle vara pinsamt om han sa nej men han gjorde det inte så det var ju bra puss

 39. Jennie skriver:

  jag bad en kompis fråga och jag har frågat åt andra kompisar och killarnas kompisar har frågat chans på mig åt dom

 40. Lollo skriver:

  Jag blev kär i en kille som hette Joel. Mina vänner upptäkte det så dem hjälpte mig att bli tsm med honom. Och sen fråga han och jag sa ja. Och snart ska jag ha dejt och jag vet inte hur jag ska sminka mig snälla kan du hjälpa mig??

 41. Den coola bruden82 skriver:

  Det bästa är om du bara säger det face2face ( som många redan skrivit ) Det är helt enkelt mycket modigare än att typ skriva på en lapp, tycker jag :)

 42. Nellie skriver:

  jag är väldigt kär men jag får hela tiden nej så nu har man varit singel i 5 år…

 43. TUVAAAA !!! ♥ skriver:

  skrev på skype!! ♥

 44. Isabella skriver:

  Tjejer, stopp stopp stopp. Fråga inte på sms, genom lappar eller genom en kompis – prata med killen själv! Om ni frågar genom sms eller ber en kompis fråga så blir det opersonligt. Jag gissar att ni är i Lisas ålder och egentligen borde ni inte oroa er överdrivet om kärlek och killar – men om ni vill ”fråga chans”, säg det till killen.

 45. rasbo!!!! skriver:

  jag har frågat chans genom att ringa, smsa, face2face och lapp alla funkar bra faktikt och om man är blyg kan man ju fråga chans genom sms, ringa eller lapp<3

 46. Kim skriver:

  Som någon sa nedanför. När man blir äldre bara blir det så. Man frågar inte ”chans” längre. Man kanske kysser personen, sedan är man officiellt ihop. :D

 47. ROCKNPINK.BLOGG.SE/ROCKNPINK skriver:

  LISA DU ÄR FUCKING 11 ÅR GAMMAL
  DRIVERU ME MEJ
  VAR FAN ÄR DINA FÖRÄLDRAR? VAFAN MAN SKA INTE TÄNKA PÅ KILLAR OCH SMINK OCH FRÅGA ”CHANS” I DIN ÅLDER FÖR I HELVETE JAG BLIR TYP UPPRÖRD AV DIN BLOGG DRIVERU ME MEJ DU KOMMER KNULLA UPP DITT ANSIKTE MED SÅ MYCKET SMINK OMAGAWYUFDSAGE PALLAR INTE OMGDSAGHRWUEGFVIAGWERAGORWGFWR DRIVERU ME MEEEEEEEEEEEJ

  1. saga_grisen skriver:

   Tänk på vad du skriver

 48. Felicia skriver:

  För mig händer det liksom bara. Man hör ihop och så blir det så,att fråga chans är för småbarn.

 49. saga_grisen skriver:

  Jag frågade chans på en kille igår och en kompis gick och frågade åt mig, och det var ganska bra ifall man är lite blyg, och bry dig inte om ROCKNPINK.BLOGG eller nu vad hen heter, och får jag bara säga en sak, du världens bästa person som kan sminka sig tycker jag (:

 50. Miriam Evy03 skriver:

  Det är en kille som frågade chans på mig på kik som började i min klass för två dagar sedan,
  det var typ kärlek vid första ögonkastet och jag tror jag är kär i honom,
  men när han frågade chans så sa jag nej för att jag är typ rädd för att bli ihop, jag vet om att det låter jävligt löjligt men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Skulle bli glad om ngn skriver vad jag ska göra

  1. Mira skriver:

   Jag är samma just nu gillar verkligen honom och han gillar mig nå han har frågat chans på mig 3 gånger men jag vågar inte säga ja men innerst inne vill jag bara typ gå fram och pussa honom…. Ingen rolig känsla, vet hur de är 😕❤️

 51. Sixten skriver:

  Vad gör man om man frågat chans och fick ett nej och älskar personen fortfarande ska man fråga i gen

  Feresten är kille och älskar din blog och din you tube kanal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *