Lejon hjärta!

Idag är jag LejonHjärta, hehe!

Jag har vart i skolan…gjort alla vanliga saker som man gör i skolan.

Ska rida idag, har dressyr = NICE! Det är riktigt kul tycker jag. Nyss kom Hanna o killen Roger förbi, lite trevligt tycker jag för det var ett tag sedan jag såg honom :)

Frågor:

1.Har du nån fobi Jag kan bara INTE bita i tyg!!!
2vad tycker du om sprutor HÄMSKT!
3jag är lika gammal som Dig och vi ska ta en spruta om en månad ska ni de? Inte vad jag vet
4hur många mascaror har du? 15-16
5 hur mycket kostar din dyraste sminkprodukt? Ingen aning :P
6vad tycker du om skolan Skojigt
7är du duktig i skolan Jarå
8kan du göra en video där du visar dina hårsaker? det har jag nog?

14 kommentarer

14 kommentarer på “Lejon hjärta!”

 1. Lojes skriver:

  1. Har du Skype ?

  2. Vilken klass går du i?

  3. Bor du nära Orust?

  4. Har du varit tillsammans med Isak eller är du eller är ni bara kompisar ?

  1. Miss Lisibell skriver:

   1. ja
   2. 5:an
   3. ja
   4. ja vi har vart tsm

 2. LojeS skriver:

  Din blogg suger

 3. sandra skriver:

  En fråga sen när börja man bita i tyg?

 4. FUCK MISSLISBELL skriver:

  din skit unge jag är fan 14 och jag tänker inte på kärlek din fucking SKIT UNGE

 5. Mormor skriver:

  Oj vad stor du har blivit älsklingen min puss från mormor! <3

 6. Amanda ! :) skriver:

  Kan inte heller bita i tyg ! Haha, det går verkligen inte ! :o <3 Kan inte heller ta i sån där fetvadd, eller bomullskit eller vad det är , hehe :P <3 Kram kram !

 7. emelie123 skriver:

  hej tycker din blogg är as grymm du är jätte bra på att sminka dig men Tbx till frågan kan du säga vad alla dina nya videos heter !

 8. I just want to say I am new to blogs and seriously liked your blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You really come with tremendous stories. Many thanks for sharing your web-site.

 9. see this here skriver:

  I just want to tell you that I am newbie to blogging and site-building and truly savored your web site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You absolutely have great well written articles. Thanks for sharing with us your web page.

 10. I enjoy you because of every one of your efforts on this web site. Debby enjoys getting into investigation and it is simple to grasp why. Most people hear all relating to the compelling method you give precious suggestions on this website and even boost response from people on that situation and our own child is truly studying a lot. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been conducting a brilliant job.

 11. The things i have always told folks is that while looking for a good internet electronics store, there are a few issues that you have to take into consideration. First and foremost, you should really make sure to find a reputable along with reliable shop that has enjoyed great reviews and ratings from other shoppers and marketplace advisors. This will ensure you are dealing with a well-known store that gives good support and aid to their patrons. Many thanks for sharing your notions on this blog.

 12. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *