10 kommentarer på “T stalle nu!”

 1. Idiiss. skriver:

  hej lisa. jag är ett stort fan till dej, här kommer några frågor ♥

  Gott.

  Glass/godis?

  pizza/hamburgare?

  Kakor/Kex?

  Sport.

  Nike/Adidas?

  Fotboll/Handboll?

  Ridning/Gympa?

  Det var allt!!!

  pS..ÄLSKAR DEJJ O DIN BLOGG! <3333

 2. världens snyggaste!!! skriver:

  först!

 3. linn skriver:

  Asså ursäkta men du är 11 år lilla gumman och du lägger ut videoklipp på YOUTUBE! På YOUUTUUUBBEE?! Asså fattar inte du att vem som helst ifrån hela världen kan sitta och kolla på dig. Söka upp dig och allting? Alltså det finns gamla gubbar som sitter och glor på små flickor på youtube varje dag?! Och du lägger ut vad du heter och allting. Jag säger inte detta för att vara dum jag säger detta för att varna dig vilket konstigt folk det faktiskt finns i denna värld. Vet din mamma om att du bloggar? det kanske hon gör men att du lägger upp videos på youtube? vet hon de?
  Iallafall så är inte det speciellt smart. Man kan söka upp dig på facebook och allting. En flicka på 11 år. Är det inte meningen att du ska göra andra saker när du är såpass liten? Och det betyder inte att du ska hoppa hopprep och leka med dockor men liksom istället för att sitta inne på ditt rum och visa vad du köper varje dag är inte speciellt intressant. Jo för sådana i din ålder kanske men hallå? Kärenån vad har hänt med dagens barn. Du kan väl åtminstone vänta tills du är 13 år? Då är du iallafall tonåring.

  1. Vendela skriver:

   Håller med, fast jag är lika gammal och bloggar xD

 4. Denice skriver:

  Kan du snälla lisa skriva vad du heter på skype?
  Älskar dig och har kollar på alla dina videos om om om igen!
  alla är lika Roliga, och Bra! <3

 5. Mirre skriver:

  Hej hur får du .se blogg? vill bara veta det har tänkt att börja blogga jag är 12 om smink och sånt har du något tips hur man kan bli så känd som du eller a du förstår hur jag menar.

 6. nickaa skriver:

  kan inte du skriva typ till istället för T det är roligare att läsa om du inte använder förkortningar och sånt :)
  http://nickaa.blogg.se

 7. elin skriver:

  Du är superduper söt!!!<3<3<
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 8. try this skriver:

  I just want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and certainly savored this blog site. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You really have perfect articles and reviews. Kudos for revealing your web site.

 9. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *