Haul

Idag var ja och köpte ett pack med barn tatueringar, 75 st för 44 kr och en roll-on för 81 kr.


55 kommentarer
 • anja

  Kan du göra en sminkning när du använder den där roll-on?

 • // Zet

  Är du nöjd då? :)
  Har du testat nåt? :)

 • // Zet

  Hur skaffar man en egen kanal?
  Vad går man in på? Snälla svara!

 • Nina

  Hej! Jag undrar om du kan ha en tävling någon gång? Så om man vinner får man nåt pris eller nå sånt. Det skulle vara super kul! Snälla Lisa. P. S . Jag verkligen älskar dig och aaaaaallt du har på dig!!!!

 • Maja Olsson

  Du är jävla wannabe-Nellie. Nellie är min bästa kompis och du ska bara ge fan i att härma hennes blogg. Var enda musikklipp hon har lagt ut, lägger du upp en dag efteråt. Du är så himla barnslig. Lägg ner!

 • Violetta

  Vart köpte du ”tatueringarna” ? :)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   ica xD

   • Violetta

    Okej. :)

 • Nannoh

  Hej Lisa1 Jag måste få veta hur man får en blogg så att det blir ”.se” . och kostar det pengar? För jag vill verkligen ha en blogg, därdet är ”.se” för bloggplatsen låter ju bara töntigt typ… och ”blogg.se” kan jag typ inte göra nånting på!… Snälla svara!

  • Violetta

   Hon använder WordPress , man måste betala för att på .se/.com.Jag rekommenderar devote om du vill ha en bra blogg.
   // http://violetpets.devote.se/

   • Petra

    Violetta kan du sluta svara istället för Lisa? Det är jätteirriterande.
    Frågorna är ju för Lisa, inte till dej!

    • Violetta

     Okej , du behöver inte bli så arg.Bara det att det står längst ner på sidan , ville bara vara snäll ju…

     • Violetta

      Förresten är det inte din blogg utan Lisas.Tycker hon inte om att jag svarar så får väl hon säga till mig.Gör hon inte det antar JAG att hon tycker det är okej , och att jag svarar rätt.Annars skulle hon rätta mig.
      Jag kommer iallafall sluta skriva här helt.Så ni behöver inte vara oroliga!
      Tack för mig!

 • Elsa

  Kan du inte göra 20 dagars i dag ?

 • Charlie

  Wow! Såg en av dina videor på youtube och tänkte inte alls att din blogg var såhär ”känd” Haha!

 • Olivia

  jag köpte 280 barn tatueringar för 25 kr !!

  • <3

   Var ?

 • Johanna

  Hej var köpte du dom där tatueringarna misslisibell.I LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE YOU.KRAM JOHANNA

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   ICA XD

 • Malin

  fina tatueringar :)

 • nickaa

  var oxå på stan idag!
  http://nickaa.blogg.se

 • Amy

  Kan du göra en video som heter: 200 kr sminkning?? om du gör de är du den bästaaa….

 • Carro

  Vart köpte du rollonen?
  http://frisken.devote.se/

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Ica

 • Elin

  Fint!!!! <3<3<3<3<<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • maria889

  du ska FAN SLUTTA SMINKA DIG JAG ÄR 14 ÄR OCH JAG SKA SMINKA MIG MEN DU ÄR BARA 11 OCH DOM SKA INTE SMINKA SIG SÅ JAG TYCKER ATT DU SKA LÄMNA TILL BACKA ROLL-ONEN

  • Emma

   Hon bestämmer väl själv om hon ska sminka sig?

  • lovisa

   mm håller med !!

  • :)

   Bästa är att roll-onen inte ens är nåt smink hhahahhahah! Och man särskriver inte tillbaka och det stavas inte ck!

 • live

  jätte fina tatoeringar lisa. jag undrar skulle inte du kunna göra en livesäning snart för det skulle vara jätte kul om du gjorde det.

 • elin
 • Mikaela

  Vart köpte du Roll-onen
  Och hur mkt kostade den?:)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   ica, 81 kr

 • Amanda

  Jag undrar vad din adress är för jag skulle jätte gärna vilja skicka ett brev till dig!

 • Anita

  Jag är 16 och min kusin är 11 år. jag anvender inte 1smink 2 rol on 3 tatueringar. Lisa jag vill bara säga 2 saker skule värkligen upskatar verkligen att du svara när någån håpar på dig och inte at dina fans ska svara och första gången jag såg dig tängte jag var fan är hannes mamma och pappa jävla skit unge

  • Emma

   du är 16, och stavade fel på jätte många ord…

  • Ellie

   Använder* Roll on* Skulle* Verkligen* Uppskatar* *Hoppar *Att *Vad
   AHHAAHHAH.. Sorlig 16åring du är, man fattar att du anske inte ens är över 10…
   Du är bara avundsjuk på Lisa.
   .

  • Ellie

   Använder* Roll on* Skulle* Verkligen* Uppskattar* *Hoppar *Att *Vad
   AHHAAHHAH.. Sorlig 16åring du är, man fattar att du anske inte ens är över 10…
   Du är bara avundsjuk på Lisa.

 • anita

  var är fan är din mamma och pappa din lille skit unge

 • Elsa

  Här kommer några frågor :3

  Vad skulle du välja mellan att aldrig mer få sminka dig eller sluta rida?
  Om du var ett djur vilket?
  Vad har du för läxor ?
  Kan du göra upd whats in My schoolbag
  Kan du göra 20dagars oftare??
  Vilken är din favvo läppglans/mascara/läppbalsam
  Tror du på spöken XD
  Vad sa dinaföreldrar när du sa att du ville e ut din adress?;)
  Bästakompisarna ??
  Kan du göra en video på vad du har i din mobil?
  Ska u spara till en iPhone ?
  Hoppas att du kan svara i en video
  KRAM

 • tina

  Skullle du kunna visa dina skor?

 • Linnéa

  Jag fattar inte att ni betalar för bloggen?! Asså din blogg är ju bra men, jag fattar inte varför ni betalar bara för att få .se eller .com bara för att du inte vill att det ska stå bloggplatsen eller blogg bakom ditt blogg namn…. + att du får 500 i månads peng! Och sen har du bloggläsare som skickar saker till dej, men du blir nästan inte ens glad…. te x. det var ju en tjej som hade skickat saker till dej, men hade för lite frimärken på och du kunde inte ens beter 17 kr för det… Bortskämd unge…

  • matilda

   alltså det är faktiskt inte så mycket att få 500 hundra i månaden jag får 1000 i månaden men då ska jag också köpa kläder och sånt för dom pengarna (men om det är något speciellt klädersplagg betalar min mamma för det)

  • Emma

   HON BLIR VÄL VISST GLAD?

 • anna

  kan du ha en frågestund snart???:P:P:P

 • Felicia

  Vad hjälper den dära roll-onen? Jag är jätte inspererad (stavning) av hur du sminkar dig och så!! tack så mycket!! funderar själv på att också göra en youtube kanal! :) Men jag vill bara hjälpa dig lite nu, du 11 år och använder fondesion (stavning) för dina finnar? har du ens finnar och om du har/inte har det och använder puder och fondesion (stavning) så får du bara fler och det blir värre! :( åk till apoteket och få en rengöring där ifrån istället :D hoppas att du inte blev ledsen eller arg på något sett och snälla kan du svara på min kommentar? :D
  Kramar från en beundrare :D<3

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   den tar bort mörka ringar under ögonen

   • Felicia

    Okej tack :D

 • Tilda

  Hej jag älskar din blogg! Jag tittar dina videos varje dag. Jag skulle vilja vara du! Och ni andra borde sluta säga typ sluta sminka dig du är bara 11 jag sminkar mig och är 10 jag gjorde det när jag var 9 med. Hon får bestämma vad hon ska göra hon vill sminka sig och det är bara att fata!

 • julia

  åå vilken fin rock-onroll. men jag har en fråga vad heter du i efternamn

 • Mimmi

  Ni sluta vara dumma emot misslisibell!!!!! behandla henne som ni vill bli behandlade

 • MLI

  Följ mig på instagram :MLIS1234

 • anonym

  Hej undrar bara var du köpte dina tatueringar Lisa?

  P.S Svara så snabbt du kan!

 • stort fan

  Hej lisa fina saker du har köpt men jag har två saker som skulle vara roligt om du gjorde i videosar.Första saken om du skulle kunna visa dina skor.Och andra om du skulle kunna visa hur det ser ut i ditt hus där du bor hälsningar av ett stort fan.

 • Me,love

  Igår kollade jag på en av dina äldre videos och då hade du nädtan inga mörka ringar under ögonen alls, men nu…