20 DAGARS Dag 18

Dag 18 vissa vad du har i din mobil

Neeeej! nu kommer sådana pinsamma sakeeer! xD jag hatar min mobil. De e sååå ful! xP men ni ska få se den ändå :P

PS: Ska köpa en ny någon gång innan julen ;)

22 kommentarer

22 kommentarer på “20 DAGARS Dag 18”

 1. Robert Miles skriver:

  Ja du får skaffa en ny :P

 2. Ida skriver:

  Hur många läsare Har du på din blogg?

 3. Johanna skriver:

  Hej lisa vill du ha en iphone 4,4s eller 5 men om du inte vill ha en iphone så skriv vilken mobil du vill ha istälet.Kram johanna

   1. Elin skriver:

    Varför vill du hellre ha en Iphone 4 än en Iphone 4s eller Iphone 5? (:

 4. Elsa skriver:

  Vilken ska du köpa :)

 5. Stella xx skriver:

  Hej Lisa!!
  1. Jag har ett tips på mobil: En Samsung Galaxy Ace är lika bra som en iphone men billigare. Jag förstår om inte du vill ha en Samsung men dem är bättre en vad man tror, innan jag fick min Samsung Galaxy Ace ville jag inte ha den men jag ville hellre inte ha min fula Sony Ericsson.

  2. Du kan göra en video där du visar ditt hus Insidan och utsidan.

  3. Fortsätt att vara dig själv lita på dig själv du är sot som du är.

  p.s min blogg http://www.bystella.devote.se

 6. pellis skriver:

  haha! :) inte den snyggaste! söötis!

 7. Elsa skriver:

  Det står att du ska visa vad du har i din mobil. Inte hur den ser ut ;)

 8. Melinda skriver:

  Hej Lisa! Ja den mobilen var inte den nyaste direkt men den funkar ju helt säkert.. Jag ville bara fråga dig om du kanske skulle vilja länka min blogg eller nått! har nyss startat en ny blogg och jag vill få flera läsare! :)

  min blogg: http://tipsosant.blogg.se

 9. Jennifer skriver:

  Jag tycker det är en sån dom flesta har…. :)

 10. idea skriver:

  Jag ska inte pratta om din mobil. Men jag har ide till dina videos. Du skulle kunna visa alla dina skor eller visa ditt hus.

 11. km skriver:

  emmm samsung galaxy ace e inte lika bra som en iphone det är btr om du köper smasung galaxy ace 2 den e oxå billigare än en iphone

 12. Jellah (johanna larsson) skriver:

  Du behöver inte skämmas. För alla dina saker är så grymt fina. Jag sitter och kollar på dina videobloggar dygnen runt. De är så bra, du är så himla bra. Och alla som skriver eller snackar skit om dig, by dig inte om de. De är bara avunsjuka för ingen får vara dum mot dig. Jag fattar inte hur man kan vara så elak. Du är den du är och ingen ska bry sig. Du är jätte söt och fin. Jag skulle jätte gärna vilja vara din vän men du skulle nog inte vilja vara vän med dina fans. Din klädstil äger den är super snygg och ditt utseende är sjukt fint. Du är fin i både smink och utan. Och bry dig inte om när folk säger att du är liten för att sminka dig och att det förstör huden. För den förstör inte direkt huden och du får göra vad du vill. Jag gillar också att sminka mig. För när jag tittar på dina videosar blir jag så sugen. Det skulle vara så coolt om du nån gång svarade i telefon när jag ringer dig. Om du ser att nån ringer där numret är 072906 osv så är det jag. För jag skulle vilja prata med dig och bli din vän typ och fråga frågor så kan jag kanske skicka saker till dig :) Jag är ju också en 01a :)
  Vart bor du föresten? Det var nån som sa att du bor i västerås, gör du det? Isåfall bor vi jätte nära varandra för jag bor i eskilstuna. Jag tänker på dig varje dag! Jag vet att det blev en väldigt lång kommentar men jag vill verkligen att du ska svara mig eller inse hur mycket jag gillar dig.
  Om du inte vill svara på bloggen så kan du skriva en kommentar på min blogg http://jellahduvetlarsson.devote.se/ Där har jag skrivit om dig lite. Puss o kram världens sötaste! <333

 13. En människa skriver:

  Tycker det är bra att du inte har typ en iPhone eller så. Det är aldrig bra att bli van med lyx, speciellt inte i ung ålder.

 14. jennifer skriver:

  gud vilka sjukt snygga naglar
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3.

 15. Emma skriver:

  Lisa det är inget att skämmas för det är inte den snyggaste men det är inget fel på den! Har också en ännu fulare mobil.
  Kram från Emma! <3
  Ps. ÄLSKAR DEJ! ;)

 16. Grisen :D skriver:

  Inte världens finaste mobil, men den funkar, det är det viktigaste! ;)
  Dina naglar är sjukt snygga, hur gör du dem så lååånga!? :O

 17. Ewe skriver:

  heej asså jag är inte dum nu men den var ful men du kommer få en finare mobil gmn!! <3

 18. Elina skriver:

  du har en normal mobil och hips vips ska du köpa en iPhone 4 det är ju galet
  jag tycker att du ska ha den du redan har eller köpa en annan än en iPhone;)

  bara ett tips

 19. Viggy skriver:

  Min mamma har en sådan mobil! xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *