DM- längdhopp!!

Hej!!!

VET NI? NEJ DE GÖR NI INTE XD HAHAH! eller kanske? O.o

men jag ska säga, ni har säkert redan sett videon, men men! Jag ska på DM!!!! :D haha!

Jag ska på DM i LÄNGDHOPP :D för vi var på en idrotts dag på Nösnäsvallen och när vi hoppade Längd då hoppade jag o sedan andra gången ökade jag med en halv meter och jag fick 3,58 m! Så idag i skolan fick jag reda på att jag ska på DM nästa vecka på Tisdag!! så Spännande! Hampus i min klass ska också dit med mig för han ska tävla DM men kommer inte ihåg vad han skulle tävla i men :P, ni

8 kommentarer

8 kommentarer på “DM- längdhopp!!”

 1. Louise skriver:

  Jag går i friidrott och jag hoppar 3,75
  Jag ee lika gammal som dig:)
  Grattis föresten!♥

 2. Samuella skriver:

  Hi hi Grattis Lisa va roligt!

 3. anonym skriver:

  Grattis :)
  det är 4 i min klass som ska dit ♥

 4. matilda skriver:

  gud vad kul för dig!
  grattis!

 5. Matilda skriver:

  jag friidrottar och jag är lika gammal som dej och jag hoppar 3.76

 6. virizz skriver:

  heej var har du köp den rosa jackan

 7. hj skriver:

  Nellie berntsson ska också dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *