Homework!

Gör Eng läxan tills imorgon, gööör trött nu men bara att kämpa på. Snart klar!

10 kommentarer
 • Emma

  Hej skulle du kuna hjälpa mig med min desain (stavning) jag är inte bra på det min blogg eter http://www.emmaalskarhastar.blogg.se den ska igentligen heta emmaälskarhästar men det gick inte med åäö

 • Meja

  Sötis<3;)

 • Säära

  :) också göör trött nu men jag ska sova! Snälla kan du inte följa mig på instagram? ”InBieberFever” heter jag!

 • En människa

  Hej! Jag vet inte om du läser det här, men jag hoppas att du gör det. Jag tycker det är bra att du är så pass stark att du klarar undan elaka kommentarer, och jag tycker inte du ska ta åt dig av dem. Du är säkert en väldigt trevlig tjej, och det finns hat överallt i världen. Vad man än gör som är offentligt så kommer det någon som ogillar det. Jag hoppas att du får en bra framtid och jag tror att det kan bli något riktigt bra utav dig. Ett råd är bara att inte växa upp för fort, och vara barn så länge du kan. Om du har smink för att du tycker det är kul att fixa och så, så tycker jag det är helt okej. Men sätt inte press på andra att de borde sminka sig, och jag tycker inte du ska känna ett tvång att sminka dig, för du är jättesöt utan smink.
  Det är väldigt lätt att smink förstör huden, så var försiktig så att du inte får rynkor innan du ens hunnit bli vuxen.
  Lek och känn dig fri. Passa på nu när du inte behöver oroa dig för att ha tak över huvudet eller mat i magen. Inget här i världen kommer gratis, allt kommer med ett pris.

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   tack :)

 • Samuella

  Jag tycker att du har helt rätt (En människa) passa på nu när du är barn innan det är försetn,detta är den bästa biten i ditt liv jag menar det det är nu du är som friast! Ha det bra,ses♥

 • Tora

  Lisa har någon gång drömt en sån JÄTTEHEMSK dröm? Jag drömde inatt att jag gick omkull med min sköthäst. Och sen efteråt aåg jag dom såren hon hade när jag var i stallet. Har du drömt en JÄTTEKNÄPP dröm någongång? Ett ex. vad jag har drömt för något knäppt: Att en haj gick upp på land. Att en katt kunde gå på taket och så vidare. Snälla svara!

 • Malin

  Sv: Då gör jag en till dig! Så mejlar jag det ikväll! Kram! Malin, coffo.blogg.se

 • Alicia spång

  hej LIsa jag heter alicia jag undrar om du kan gå in på min blogg Aliciaspangsliv.bloggplatsen.se

 • Moa

  Hejhej jag gillar dig mycket och din video kanal