New in!

Skorna är ifrån Eurosko, 299:- fick 20% rabbat också så det blev 240 typ ;)

Puder, 55:-, MIYO  nr. 03 SAND

 

25 kommentarer

25 kommentarer på “New in!”

 1. cissi skriver:

  kul, vad fina skor :D

 2. Emmy skriver:

  Vad är det för storlek på dina nya skor? :D

 3. Amalia skriver:

  Va gärna med i min frågestund :) svarar så ärligt jag kan! http://alltidamalia.bloggplatsen.se

 4. linna skriver:

  det är fejk converse det är inte ens converse , det är bara vanliga tygskor . ska kanske köpa såna eller med usa <3<3 ps älskar alla dina videos<3<3<3

 5. Sabina skriver:

  Om du har ngt du inte vill ha kvar så kan du gärna skicka det till mig skriv det på min blogg om du har ngt så kan jag ge min adress där :) http://www.jupiiiters.bloggplatsen.se :)

 6. Samuella skriver:

  S.N.Y.G.G.A SKOR!!!!!!!!

 7. Ellen skriver:

  ÅÅÅÅÅ Vad fina skor. Mamma sak köpa sånna till min nästa år fast i usa och converse. Nu har jag svarta som det är hål i. Har du någon pojkvän min heter Robin och är snygg!!! Älskar din blogg. Kan du kommentera mer på min blogg tycker det är så hilma kul!?

 8. matilda skriver:

  hej lisa det här är inte riktat till just det här inlägget det är mer allmänt kan man säga!
  Och jag är en tjej på 11 år och heter matilda jag har också ganska mycket smink i skolan på stan och ja typ över allt.
  Och det är typ bara en till i min klass som har smink men hon har bara typ läppglans, medan jag typ har mascara, ögonskugga, eyelyner, läppglans mm. Och då är det ibland vissa som är yngre eller äldre än mig och säger ”titta nu kommer hon med sminket” och ”hon kommer bli fjortis när hon blir äldre” och såna kommentarer. Dom säger det ju inte till mig men jag hör ju vad dom säger. Och därför vill jag bara säga såhär, tro på den du är och strunta i vad andra tycker!
  Och jag tror det är så för dig också!
  Och juste jag har köpt några presenter till dig men jag måste ha din hemadress du kan ju skicka den till min e-post adress som är matilda.fotboll@hotmail.se eller sms eller ringa till mig på skype som jag heter mattis.a.01
  PUSS PUSS //matilda
  till: misslisibell

 9. Stina skriver:

  Snygga skor

 10. Linnéa skriver:

  Snygga skor sånna vill jag också ha!!!!

 11. Linnéa skriver:

  Men jag har ju 2 par äkta ett par serisa låga och ett par jeans färgade höga!!!

 12. Lilly skriver:

  Har en GIVAWAY på bloggen med SKIT fina priser! Var med om du har lust eller kika in och kolla ;)
  meand.bloggo.nu <–

 13. Elina skriver:

  jag har inget emot det här men varför sminkar du dig så mycket när du är så ung? Du använder så mycket hud produkter som inte behövs du har fin hy redan.

 14. malin is sad! skriver:

  så ut som et bra puder och du va fina SKOR jag har sånna med! tror du vi kanske kan prata på FB en dag?

 15. Lollo8354 skriver:

  wow skorna var skitsnygga (till bra pris)

 16. fannyranny skriver:

  vilka snygga :)

 17. Caroline skriver:

  Hej är ett stort fans till dig och din blogg.Dina skor är så snygga min kompis har också sånna! :))

 18. Thea skriver:

  Min kompis säger att hon känner dig och att du har gått på badminton med henne. Är det sant? Snälla svara.

 19. Elizabeth skriver:

  Vad snygga skor

 20. Well done! I appreciate your blog post to this matter. It has been useful. my blog: how to flirt with a girl

 21. Hello my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and include approximately all important infos. I would like to see more posts like this.

 22. my link skriver:

  I simply want to say I’m all new to blogging and absolutely savored this page. Probably I’m likely to bookmark your website . You definitely have perfect articles. Bless you for revealing your webpage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *