Godmorgon!

STÄDA STÄDA STÄDA!

Idag ska vi typ bara städa! O.o

Har redan städat rummet, ska städa Hammies bur, kaninerna, städa i min garderob :P

men jag kommer filma videos med!♥

6 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

6 kommentarer på “Godmorgon!”

 1. Emelie skriver:

  Kan du göra en uppdaterad ”min garderob” och ”mitt rum” när du har städat?

 2. Wilma skriver:

  Gör sminkning också ;)

 3. Tilda! skriver:

  Menar Maja allså!!!

 4. Josefin skriver:

  Hej Lisa Jag älskar din blogg+Din youtobe kanal :D Förstår att du inte hinner att blogga och göra videos så mycke! Men kan du svara på mina frågor Antingen på bloggen eller på youtobe! 1. Saknar du din gamla kanal asså Lisa01j?? 2. Vad vill du bli när du blir stor?? 3. katt vs hund? 4. Kan du vissa dina läpp prudukter i en video?? 5. Hur länge har du ridit? 6 Gillar du lillabloggen?? 7. Vilket redigering prógram använder du?? 8. kan du vissa dina djur i en video?? 9. Kan du ha en livesändning?? 10. Är du vig?? ,Men detta var mina frågor,Hoppas du svarar på dom,Kram Josefin!

 5. Malin skriver:

  Mejla mig! Kram Malin, coffo.blogg.se

 6. Elin skriver:

  Jätte söt <3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *