I <3 CANDY!!!

Jag älskar godis men jag äter inte så mycket för vill inte bli tjock!

48 kommentarer
 • malin vet bäst!

  nej det ska du inte gjöra! :D

 • Emma

  Du är rädd för att bli tjock…?

 • Elin
 • Victoria

  Tänk inte på det lilla du!
  Njut av godis, kansk en gång i veckan som på lördagarna och sen har du väl idrott i skolan, du rider, hoppar srudsmatta. Va inte rädd för att bli tjock!

 • Nova

  Öhh…. Jag äter as mycket godis men är verkligen inte tjock för det! jag är 11 år och smal även om jag proppar i mig godis tills jag spricker xD

  • Jessika

   Helt rätt, du har lärt dig hur man lever på rätt sätt när man är 11 år. Good Girl. Och Lisa, YOLO = You Only Live Once! :)

 • sosso

  Tro inte att du ska bli tjock. Du är helt lagom. Man kan ju äta godis då och då för soker blir man pigg av men att man inte äter det för ofta är ju också viktigt! Ha det bra! :)

 • du är ett barn!

  asså du är ett barn! du ska inte tänka på sånt! det är faktiskt svårare att gå upp i vikt än ner i vikt. lev livet! jag blir gaaaaaaalen när folk säger o skriver sådär-.-

 • carin

  okej…? det var väääldigt intressant att veta

 • dalá

  suck

 • Nannaa

  Jag e värsta godis , glass , sötsaker grisen o jag e inte tjock :) Jag tror inte att du blir det om du unnar dig hur mkt godis du vill på typ bara lördagar :)

 • klara

  snälla lisa sej inte att du är tjock tänk ist på att leva livet :)

 • Emelie

  herregud du är ett litet barn..

 • Ebba

  OTROLIGT TASKIGT SAGT! :(
  Gör inte om det snälla!

 • Tora

  Guud vad mycket godis! Vad hittar man det?

 • felicia

  du är för liten för att tänka på att vara tjock, ät och gör vad som gör dig lycklig, medans du kan ;) <3

 • Anonym

  har du ätstörningar?

 • Linnea

  yolo Lisa yolo

 • Ebba

  Mmmm!! börjar blli sugen på dagis?

 • vem bryr sig om namn?

  HAHA,herregud du är typ 9 år och tänker som kanske.. en 17-åring? Lev som ett barn istället,spring,lek,äta godis,klättra i träd osv. Du kommer inte bli tjock,du är ju så smal som en pinne. Haha,kan inte sluta skratta för jag tycker du är löjlig faktiskt.

 • Chemie

  DU ÄR 11 FÖR GUDS SKULL!
  Fyfan, vad har hänt med dagens barn?

 • karro

  Omg, vilken affär???!!

 • fhgj

  men du är ju redan tjock mislisigristryne

 • matilda

  wow det va mycket godisss

 • ..

  Blir fan arg. Det här går för långt. Okej att du sminkar dig med 20 lager foudation men att du inte äter godis för att inte bli tjock. Du borde väll ha lite jävla förstånd, du är inte 17 år.

 • Jonnish :3

  När jag läste det här inlägget var jag bara tvungen att kolla kommentarerna :’D

  • Claudia

   Haha jag med! xD

 • josse

  du blir inte tjock

 • turtuj

  Sorry ni vet Kissie e exakt en son som Lisa är nu, Och DU lisa säger att du inte e ngn FJORTIS???? wtf WHAT HEPPEND TO THE WORLD BITCH PLEASE du e 11 år gml tänk på det du e inte 17 år !!!!!!! Dagens barn eller vad?

  • Jessika

   Det roliga är att Kissie inte är någon fjortis. Kissie är 21 år och tänker på vad hon äter. Det är skillnad på en som är 21år och en som är 11. Right? :)

   • turtuj

    Hoppas du vet vem kissie är !

    • Jessika

     Ja, jag vet vem hon är för annars hade jag inte kommenterat! :P Men jag är lite osäker på om du verkligen kollat hennes blogg.. För du verkar tro att hon fortfarande är fjortis men det är hon inte och har inte var på typ 2-3 år.. :)

 • Elina

  Men herregud jag tror jag dör. Tjock, varför du är 11år tänk inte på det jag är äldre än dig och jag har ätit mycket godis i mina dar, tror du jag är tjock, Nääs

 • TJOCK!!???

  Hehe, var tvungen att titta kommentrerna! Och tänk inte på det Lisa man blir tjock om man inte rör sig men du rider och rör på dig. Ät hur mycket godis du vill för du kommer inte bli tjock.

 • Jessika

  Vad fan är det för fel på dig? Menar inget illa asså, du ska inte tänka på att du kommer bli tjock. Du är så liten och smal så du kan inte gå upp i vikt. Herregud, snälla sluta. Ät hur mycket godis du vill, om du känner dig tjock kan du väl gå ut och springa en runda eller något sånt? Men snälla, TÄNK INTE PÅ ATT DU KOMMER BLI TJOCK ! :D <3

 • maja

  hallå, du blir inte tjock och förresten där jag bor i lilla varberg finns det en
  affär: hemmakväll, i den affären så är det en rad full med godis o förresten så
  kan jag äta så mycket godis som helst, men jag är inte tjock . Jag menar inte att
  jag arg på dig, för att jag tycker att du är as bra på att blogga, men aja.
  En bild på hemmakväll :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

 • ursch…

  HAHAHAHAHAH herregud, 11 år och bryr sig om att vara tjock eller inte. pinsamt…

 • UKnowMe

  Herregud tror du att du ska bli tjock var inte rädd för de jag lovar det kke inte är så nytigt men unna dig de en lördags kväll!

 • hrthrthtr

  Okej 3 punkter!

  1. Det är väldigt väldigt VÄLDIGT svårt att bli tjock i din ålder om man inte har det i generna (feta föräldrar :S)
  2. LEV LIVET!
  3. Bry dig inte om alla som säger att du är liten osv… avundsjuka..

 • sophie

  HAHA, alla kommentarer asså herregud!
  Vem VILL bli tjock igentligen?
  Jag tänkte inte så när ja var 9 elr vad hon nu är, men nu e ja 12 å tänker på de hela tiden!!
  hon får vill göra vad hon vill elr säga!!

 • Anna

  Till alla som påstår att hon ‘bara’ är elva och därför inte ska bry sig om vikt kan tänka tillbaka på deras ungdomsår. Förlåt mig, men jag vet inte många i min klass som inte jämförde sig med varandra på alla möjliga sett i femman. Jag gick helhjärtat in för att ha det där mellanrummet mellan benen och att magen skulle vara platt. Jag kan inte påstå att jag är för de tankebanorna på något sätt, men jag tycker inte att ni ska kritisera henne för att egentligen tänka precis som vilken 11-åring som helst.

  Och självfallet Lisa, måste jag dock hålla med en massa andra här i kommentarsfältet. De tankar om min vikt som växte fram när jag var yngre hade förmågan att påverka större delen utav mina påbörjade tonår. Ät hur mycket jävla godis du vill, det gör jag och jag är femton bast (utan några som helst ånger i kroppen). Bamsekram på dig!

 • Emma01

  Kära du man blir inte tjock av att äta lite godis nu o då. Jag äter godis ganska ofta men jag anser mig inte själv som tjock! Snälla lägg ner det kommer bara bli värre när du blir äldre. Du är liksom bara 11. Fine om du hade vart typ 20 eller nåt men 11! Asså sluta!

 • tilda

  fhgj, GET A LIFE :p
  Du är söt lisa<3

 • olivia :)

  Tänk på hur ånga läsare du har varje dag som ser upp till dig! Så skriv inte sånna här grejer du blir inte tjock för att du äter lite godis!! Tänk att godis är ju fett gott så ät det och njut haha. Kram! / http://oliviaalicee.blogg.se/

 • Annie

  du blir inte tjock,du får bara en massa hål i tänderna. :)

 • bajs

  du e typ 3 år bete dig inte som en bajs,du ska inte behöva tänka på din vikt du ser fann ut som en topps en pinne med lite ludd högst upp ha kull bara -_- och sluta sminka dig så hemskt mycket xxx tack o ha

 • Felicia

  Anorexia varning…!

 • Pingback: instant cash loans()