Lisa <3 Wiliams Lista

Tjoho bloggeeen! Kollade nyss på ”Williams Lista” on svtplay. Ärligt talat längtar jag skuuuuukt mycket tills nästa del x) Jag tycker att den är värkligen bra redigerad, som hans vloggar på YT. Ni som inte sett första avsnittet kolla här:

Williams Lista

 

 

14 kommentarer

14 kommentarer på “Lisa <3 Wiliams Lista”

 1. meya skriver:

  Ja såg med nyss den.. DEN ÄR SÅ SKÖÖJ. Och förresten lisa.
  Vet du när nästa del kommer??

  1. Miss Lisibell skriver:

   nästa Söndag antagligen =D

 2. Julia skriver:

  Kollade nyss också på det. Men synd att det bara är i 8 minuter :( Men det är ju toppen ändå :D

 3. panikak skriver:

  det är ju inte han som redigerat den utan en riktig resigör -_-

 4. Avan skriver:

  jag såg den för en liten stund sen den e ju superrolig:) jag längtar till nästa söndag! men tråkigt att den bara e 8 minuter typ:(

 5. Nail skriver:

  Varför säger man ”hej bloggen”?!?!?!? Man hälsar väl på läsarna, inte bloggen?!

 6. LINA skriver:

  jag älskar vidion men aa jagvill bara fråga en sak till dig lisa jag har inget YT konto som du säger att man ska komentera på YT typ vad du ska göra för vidios kan man skriva det i bloggen i stället xDsvara snälla ps jag tycker du är jette duktig och jag är elva år presis som du !!!

 7. Miranda skriver:

  ♥ Lillabloggen ♥

 8. This Site skriver:

  I just want to say I’m all new to blogging and site-building and really loved your web page. Very likely I’m going to bookmark your site . You certainly come with incredible writings. Thanks a lot for sharing with us your web-site.

 9. Thank you for your time to have put these things together on this blog. John and I very much appreciated your insight through the articles about certain things. I realize that you have a number of demands in your timetable hence the fact that you actually took equally as much time like you did to guide people like us via this article is even highly treasured.

 10. Thanks for the good critique. Me & my cousin were just preparing to do some research about this. We got a book from our local library but I think I’ve learned more from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there…

 11. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *