Lisa <3 Wiliams Lista

Tjoho bloggeeen! Kollade nyss på ”Williams Lista” on svtplay. Ärligt talat längtar jag skuuuuukt mycket tills nästa del x) Jag tycker att den är värkligen bra redigerad, som hans vloggar på YT. Ni som inte sett första avsnittet kolla här:

Williams Lista

 

 

10 kommentarer

10 kommentarer på “Lisa <3 Wiliams Lista”

 1. meya skriver:

  Ja såg med nyss den.. DEN ÄR SÅ SKÖÖJ. Och förresten lisa.
  Vet du när nästa del kommer??

  1. Miss Lisibell skriver:

   nästa Söndag antagligen =D

 2. Julia skriver:

  Kollade nyss också på det. Men synd att det bara är i 8 minuter :( Men det är ju toppen ändå :D

 3. panikak skriver:

  det är ju inte han som redigerat den utan en riktig resigör -_-

 4. Avan skriver:

  jag såg den för en liten stund sen den e ju superrolig:) jag längtar till nästa söndag! men tråkigt att den bara e 8 minuter typ:(

 5. Nail skriver:

  Varför säger man ”hej bloggen”?!?!?!? Man hälsar väl på läsarna, inte bloggen?!

 6. LINA skriver:

  jag älskar vidion men aa jagvill bara fråga en sak till dig lisa jag har inget YT konto som du säger att man ska komentera på YT typ vad du ska göra för vidios kan man skriva det i bloggen i stället xDsvara snälla ps jag tycker du är jette duktig och jag är elva år presis som du !!!

 7. Miranda skriver:

  ♥ Lillabloggen ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *