Passet idag<3

Vart o ridit min söta prins, Hilmer idag. Vi red serpentiner samt ställa…Han var kätte duktig när jag ställde honom! I traven tyckte jag att han hade en jätte bra takt i traven men han kunde sticka sin lilla väg ibland ;D

 

16 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.
 • Julia

  Första! :) love you lisa :)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   love you too!<3<3<3<3

 • Avan

  haha! va söta ni är

 • matilda

  stackars häst du är för lång

 • Julia

  Vi får snart åka dit tillsammans :)/Julia

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   japp ;D

 • Cl

  Hon är inte alls för lång på han shettisar kan bära upp en vuxen.. Och mini shettisar kan jag lova kan bära upp Lisa..

 • lollo

  är det lisas häst?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   HEJ! Detta är min sköthäst :)

 • Emilia Werner

  oj! gud vad liten han är

 • Finastealice

  Hej! den hästen värkar vara ”för liten”. När jag var 8,5-11 år (e 11 nu, men har slutat rida) då red jag på C-ponnys (tror jag det heter), och asså det är enklare att ”utvecklas” om man har en lagom stor/liten häst, och jag själv och många andra tycker det är mycket roligare med lite större hästar. När jag började rida så red jag också på shettisar, men så blev jag lite äldre och då började jag på en ny ridskola med större hästar (har gått på typ 3-4 ridskolor), sen så fick jag en egen häst som jag och min kompis delade på.
  Bara ett tips, testa bara några gång att rida på större hästar och se om du tycker om det, om du inte tycker det är kul så gå tbx till dina shettisar.
  Kram :D finastealice.devote.se

 • alexandra<3

  lisa snälla snälla snälla kan du skiva in vad din ardess är så kan jag äntloigen skicka ett brev till dig jag drömt om i alla tider snälla skriv din adress här

 • alma

  kan du göra en video hur man gör en ponny-fläta

 • anonym

  Hur lång är du?// Äen som jätteejätejättejättejätte hjärna vill veta :) <3

 • Naaarf

  Sluta rid den stackars ponnyn! Du är för lång! Vet du konsekvenserna kan bli för den?!?!?!

 • saaritta

  ser ut som min häst :)
  föresten kolla in min blogg :)
  nattstad.se/saaritta