Passet idag<3

Vart o ridit min söta prins, Hilmer idag. Vi red serpentiner samt ställa…Han var kätte duktig när jag ställde honom! I traven tyckte jag att han hade en jätte bra takt i traven men han kunde sticka sin lilla väg ibland ;D

 

16 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

16 kommentarer på “Passet idag<3”

 1. Julia skriver:

  Första! :) love you lisa :)

 2. Avan skriver:

  haha! va söta ni är

 3. matilda skriver:

  stackars häst du är för lång

 4. Julia skriver:

  Vi får snart åka dit tillsammans :)/Julia

 5. Cl skriver:

  Hon är inte alls för lång på han shettisar kan bära upp en vuxen.. Och mini shettisar kan jag lova kan bära upp Lisa..

 6. lollo skriver:

  är det lisas häst?

  1. Miss Lisibell skriver:

   HEJ! Detta är min sköthäst :)

 7. Emilia Werner skriver:

  oj! gud vad liten han är

 8. Finastealice skriver:

  Hej! den hästen värkar vara ”för liten”. När jag var 8,5-11 år (e 11 nu, men har slutat rida) då red jag på C-ponnys (tror jag det heter), och asså det är enklare att ”utvecklas” om man har en lagom stor/liten häst, och jag själv och många andra tycker det är mycket roligare med lite större hästar. När jag började rida så red jag också på shettisar, men så blev jag lite äldre och då började jag på en ny ridskola med större hästar (har gått på typ 3-4 ridskolor), sen så fick jag en egen häst som jag och min kompis delade på.
  Bara ett tips, testa bara några gång att rida på större hästar och se om du tycker om det, om du inte tycker det är kul så gå tbx till dina shettisar.
  Kram :D finastealice.devote.se

 9. alexandra<3 skriver:

  lisa snälla snälla snälla kan du skiva in vad din ardess är så kan jag äntloigen skicka ett brev till dig jag drömt om i alla tider snälla skriv din adress här

 10. alma skriver:

  kan du göra en video hur man gör en ponny-fläta

 11. anonym skriver:

  Hur lång är du?// Äen som jätteejätejättejättejätte hjärna vill veta :) <3

 12. Naaarf skriver:

  Sluta rid den stackars ponnyn! Du är för lång! Vet du konsekvenserna kan bli för den?!?!?!

 13. saaritta skriver:

  ser ut som min häst :)
  föresten kolla in min blogg :)
  nattstad.se/saaritta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *