Varför JAG började sminkade mig…

Hanna min syrra har sminkat sig en gång i tiden..Jag brukade alltid sitta med när hon sminkade sig o jag tyckte det såg jätte spännande ut. När jag gick i 1:an hade jag lite,lite ögonskugga 1 dag men jag gillade det inte så jag sket i det…

2011 i 4:an började jag sminka mig lite sådär mer om man säger så och samt började jag med Youtube, kanalen Lisa01j. Jag tyckte det var jätte kul så jag fortsatte även om jag inte var den BÄSTA. När jag va 10 hade jag lite puder…men jag gjorde sminknignar och annat på youtube-kanalen.

Jag ville ha en ny kanal så då startade jag Misslisibell. Jag sminkade mig fortfarande…

Varför jag sminkar mig är för att jag tycker det är KUL! Jag älskar att exprementera med alla olika färger som finns, TEX. möka, matta, naturliga m.m!

Jag kan gå till skolan med en jätte färgglad sminkning utan att jag får någon elak uppfatning. Jag vågar göra det jag vill, bryr mig inte om vad andra säger för jag gör det jag vill…!<3<3

Puss, HEJ!

 

16 kommentarer

16 kommentarer på “Varför JAG började sminkade mig…”

 1. Johanna skriver:

  Hej Lisa jag har en ny tjugo dagars till dig 
  1 berätta om dig själv 
  2 visa dina läxor 
  3 ta en bild på vad du har I din mobil 
  4  vad är din dröm ?
  5 skriv 10 saker om dig som vi inte vet 
  6 vad är dina  Rädslor 
  7 Favo låt just nu 
  8 skriv vad du gör JUST nu 
  9 skriv vad du ska göra imorgon 
  10 skriv om din familj 
  11 vilken person skulle du vilja träffa nu ?
  12  vad skulle du göra om du van en miljon ! 
  13 fritids intressen 
  14 Skriv vad du hatar 
  15 skriv vad du älskar 
  16 om du var en annan Persson för en dag vem ?
  17skriv vad som gör dig glad 
  18skriv vad som fick dig börja blogga 
  19 vilken mat HATAR du ??
  20 vilken mat ÄLSKAR du ? 

 2. Leona skriver:

  Ville bara säg att du e gätte söt och snäll eller du värkar snäll haha:) de e du säkert också

 3. saga skriver:

  Hej Lisa ville bara berätta att du är en söt tjej och jag tycker det är så roligt att se en tjej som vågar vara sig själv. En tjej som vågar gå till skolan med det man gillar utan att bry sig om vad andra tycker fortsätt med det ;)

 4. meya skriver:

  Fortsätt med det du gör. Du är en förebild för mig..

 5. bella skriver:

  hej lisa jag fyller år idag så jag skulle bli så himla glad om du sa det i en video,jag heter isabella en av ditt största fans,snälla gratta mig i en video, hejdå sötnos;)

 6. lowa skriver:

  Jag har en fråga.. Hur & var skaffade du din .com blogg? sjukt tacksam för svar!! kram <3

 7. Anonym skriver:

  Hej måste verkligen få svar på denna frågandes är så 7-kt viktigt enligt mig… Men de är: måste man tvätta bort sminket om man bara lägger på ett puder/foundation/concealer eller går de bort under dagen??

 8. maria skriver:

  Misslisibell du är en sjukt snygg tjej jag vill bara säga att du är sjukt söt lilla tjejen !!

 9. Elsa skriver:

  Säger dina lärare något om att du sminkar dig ?

 10. sanna ernerstam skriver:

  åh lisa! det är bra att du inte bryr dig om vad andra säger och att du vågar vara den du är, du är så sjukt söt också. Fortsätt med det :)

 11. Paulina skriver:

  Du är så härlig Lisa! :D <3

 12. Sweetlelle skriver:

  1. Alltså jag vill inte vara taskig, men du borde inte börja med smink för tidigt eftersom det kan leda till allergier, vilket inte är kul eftersom du inte kommer kunna sminka dig med vanligt smink då.
  2. Inget illa menat men lär dig skriva ordentligt innan du börjar blogga, tänk på särskrivning och stavning!
  3. Jätteplus att du inte bryr dig om vad andra tycker om dig, det bevisar stort självförtroende och är bra i framtiden! Men skaffa dig inte för mycket attityd för då kan du framstå som en bitch.

  Just saying! Vill inte vara taskig eller något, men det kan vara bra och tänka på! (Det blir även lättare i skolan om du lär dig skriva ordentligt och inte skriver särskrivningar.)

 13. sumaya skriver:

  Hej lisa jag gillar dina viode när du var i goteborg så ville järna och så gå i h.m för jag tyckte det var roligt att sig dej och spänade jag går i 4b och jab börjar att sminka mig lite så där min lilla sira gilla dej jag heter sumaya ovh du kan kalla mig och sa susi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *