Varför JAG började sminkade mig…

Hanna min syrra har sminkat sig en gång i tiden..Jag brukade alltid sitta med när hon sminkade sig o jag tyckte det såg jätte spännande ut. När jag gick i 1:an hade jag lite,lite ögonskugga 1 dag men jag gillade det inte så jag sket i det…

2011 i 4:an började jag sminka mig lite sådär mer om man säger så och samt började jag med Youtube, kanalen Lisa01j. Jag tyckte det var jätte kul så jag fortsatte även om jag inte var den BÄSTA. När jag va 10 hade jag lite puder…men jag gjorde sminknignar och annat på youtube-kanalen.

Jag ville ha en ny kanal så då startade jag Misslisibell. Jag sminkade mig fortfarande…

Varför jag sminkar mig är för att jag tycker det är KUL! Jag älskar att exprementera med alla olika färger som finns, TEX. möka, matta, naturliga m.m!

Jag kan gå till skolan med en jätte färgglad sminkning utan att jag får någon elak uppfatning. Jag vågar göra det jag vill, bryr mig inte om vad andra säger för jag gör det jag vill…!<3<3

Puss, HEJ!

 

655 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *