9 kommentarer på “wonderful day!”

 1. sara skriver:

  du är så fin

 2. klata skriver:

  hur många år är du?

 3. julia skriver:

  där är ju jag :D

 4. Anja skriver:

  Tjena Lisa! Fattar seriöst inte hur du pallar alla horhaters? Avundsjuka idioter, som inte vet vad dem ska göra, så dem väljer någon vacker, & bra bloggare, att förstöra för, haha. Det kallas avundsjuk. Men jag följer dig & checkar din blogg väldigt ofta. Man blir lixom helt glad, över att du bloggar, så sjuukt avundsjuk jag är på dig. Omg, hur fan orkar du?
  Blir la, förbannad på alla haters. Iaf, jag följer din blogg, och undrar hur du fixade så du fick .se? Och hur mycket det kostar? :) Skulle vilja veta, puss :* Titta en gulddrake följde med ;)

 5. Beliber skriver:

  kommer du till stockholm? <3

 6. Wilma skriver:

  Jag har varit i den Friidrottshallen :) Var du i göteborg?

  Från En Tjej Som Tittar På Din Blogg Varje Dag :D

 7. Nea-Bea skriver:

  hej du är sjukt söt! jag tror att jag såg den på DM i uddevalla! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *