• sara

  du är så fin

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   tack!

 • klata

  hur många år är du?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   11 :)

 • julia

  där är ju jag :D

 • Anja

  Tjena Lisa! Fattar seriöst inte hur du pallar alla horhaters? Avundsjuka idioter, som inte vet vad dem ska göra, så dem väljer någon vacker, & bra bloggare, att förstöra för, haha. Det kallas avundsjuk. Men jag följer dig & checkar din blogg väldigt ofta. Man blir lixom helt glad, över att du bloggar, så sjuukt avundsjuk jag är på dig. Omg, hur fan orkar du?
  Blir la, förbannad på alla haters. Iaf, jag följer din blogg, och undrar hur du fixade så du fick .se? Och hur mycket det kostar? :) Skulle vilja veta, puss :* Titta en gulddrake följde med ;)

 • Beliber

  kommer du till stockholm? <3

 • Wilma

  Jag har varit i den Friidrottshallen :) Var du i göteborg?

  Från En Tjej Som Tittar På Din Blogg Varje Dag :D

 • Nea-Bea

  hej du är sjukt söt! jag tror att jag såg den på DM i uddevalla! <3