Outfit!

Linne, Cubus

Tröja, ellos

Team sportia, TEAM SPORTIA

7 kommentarer

7 kommentarer på “Outfit!”

 1. Miranda skriver:

  Hej! Jag heter Miranda (Kallas för Mirre) Jag bara undrar en sak: Vilken klass går du i?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej, Miranda! Jag går i 5:an :)

 2. Miranda skriver:

  Vad Roligt! jag går oxå i 5:an och jag älskar smink! i mitt hjärta tar hästarna nästan all plats men älskar mink oxå!

 3. Miranda skriver:

  omoget Maj -.- vadå 8 kan du inte se skillnad på en liten snor unge och en tjej som går i 5:an? du har du nog endel problem som måsye utredas. och föresten så kan du hålla dina elaka kommentarer för dig själv -.- du behöver inte hacka på Lisa bara för att du är avundsjuk på henne! så bara lämna Maj -.-

 4. look here skriver:

  I just want to mention I am just new to blogging and site-building and certainly enjoyed this page. More than likely I’m going to bookmark your site . You surely have superb articles. Thanks for sharing your website page.

 5. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to learn, however I really thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix when you werent too busy on the lookout for attention.

 6. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *