Outfit!

Linne, Cubus

Tröja, ellos

Team sportia, TEAM SPORTIA

4 kommentarer

4 kommentarer på “Outfit!”

 1. Miranda skriver:

  Hej! Jag heter Miranda (Kallas för Mirre) Jag bara undrar en sak: Vilken klass går du i?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej, Miranda! Jag går i 5:an :)

 2. Miranda skriver:

  Vad Roligt! jag går oxå i 5:an och jag älskar smink! i mitt hjärta tar hästarna nästan all plats men älskar mink oxå!

 3. Miranda skriver:

  omoget Maj -.- vadå 8 kan du inte se skillnad på en liten snor unge och en tjej som går i 5:an? du har du nog endel problem som måsye utredas. och föresten så kan du hålla dina elaka kommentarer för dig själv -.- du behöver inte hacka på Lisa bara för att du är avundsjuk på henne! så bara lämna Maj -.-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *