Yes, lever mitt liv idag!

Blev lite mer än 5 min, drog ut en tand! YEAH!

Om dagen: Idag har jag vart i skolan som nog många utav er också varit. Sedan hade Ida Jenny med sig hem så då lekte vi med kaninerna ett tag, tränade på att hålla dom för dom är väldigt små fortfarande så vi måste träna dom men jag var riktigt nöjd :) Jag höll Charlie runt 15-20 min faktist, han var jätte duktig!♥ Får träna imorgon också! Sedan så gick jag, Ida och Jenny till stallet för Jenny skulle ha lektion, TEORI dock ;PJenny gick hem med många plåster från kaninerna

(Ja kaniner har faktiskt klor som ni nog förstår!)

Foto/redigering : Ida Jonsson

 

3 kommentarer

3 kommentarer på “Yes, lever mitt liv idag!”

  1. yenline skriver:

    Jag hade studiedag xD

  2. molly skriver:

    Hej, jag gillar också att rida o har egen häst och är väldigt duktig (inte för att skryta) men en av mina förra rid lärar sa att jag var en natur begåvning. och så har jag gått på ridskola sen jag var ca 4 år men nu har jag ju som sakt egen häst så jag får bara ridlektion lite då o då, och det är av en väldigt duktig rid lärare! Men iaf, vad har du för häst?? :P asso ras??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *