Vart tog den vägen?

Är det bara jag som tycker att sommaren gick som ett nafs!? man har knappt hunnit göra någonting… Men än sak som var väldigt speciell är att vi var på det läger som vi var på förra året också! Det var många som var där från förra året och det va kul! Men sedan träffade vi än väldigt nära vän sedan förra sommaren! Anna heter hon! Hon var vi med hela lägret i år o förra! Hon är så snäll! och när vi inte träffats på ett år då var det väldigt roligt att vara tsm igen! :D vi hade så kul under dom dagarna, man vill göra om det igen o igen o igen!!! men när vi skulle åka hem. Så tråkigt det var…att säga hejdå till sina nya kompisar som man kanske inte träffar mera?

Det var så mycket kul. Tex. under natten hoppade vi ut genom fönster och sprang runt på gårdsplanen fast vi inte fick! xD eller så att jag skrev på en spegel ”Gud älskar dig” för lägret var kristet o alla där trodde på Gud.  Längtar tills vi ses igen alla rara!

 

 

 

 

1 302 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *