Trauma!!!

Jag har nu varit hur ledsen som helst till hur glas som helst!!!

JAG SKA BETÄTTA!

Det var såhär, Jag var inne på YT eller mailen och då råkade jag ändra satt min YT hette Lisa Jonsson..Sedan försvan hela mit Yt konto…!!!!! JAG TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖ! allt var borta! Men sedan fixade min hjälte till bror Daniel det♥ Så nu är jag hur glad som hälst!!!

 

18 kommentarer

18 kommentarer på “Trauma!!!”

 1. Ellen skriver:

  OJDÅ!

 2. Lovisa skriver:

  Oj! Men vad bra att det fixade sig

 3. Sara skriver:

  Schyst brossa du har!:(

 4. sanna skriver:

  tur i o-turen , hehe:) bra att det fixade sig till slut :o

 5. pellisen :) skriver:

  jag såg helt plötsligt, för en timme sen typ att det stod maria jonsson! ?? på L I S A S konto??

 6. Ellen skriver:

  Nej!!! Men vad bra att din bror kunde fixa det. För jag älskar din YT kanal och din blogg. Dom är typ den bästa som finns. Jag ska lotta nu vem det var som van veckans blogg.

 7. alicia skriver:

  åhhhhh gud så bra att han fixade det!

 8. Gojsan.blogg.se skriver:

  Haha jag blev också skiit rädd :S

 9. www.kanintipsaren.bloggo.nu skriver:

  Jjag har en blogg men jag glömde lösenordet och andvändarnamnet… … men du kan väl ändå kolla in den. den heter http://www.kanintipsaren.bloggo.nu snälla Lisa! det är en överaskning till dig komentera att du varit inne och skriv vad du tyckte ps jag han bara skriv 2 elr 3 inlägg . ÅÅÅh vad jag är glömsk!

 10. Stina skriver:

  Gud så rädd jag blev! :O Fast vad bra att din brorsa fixade det, Jag skulle börjat gråta annars. Älskar dig Lisa. Du är den bästa bloggaren som finns puss och kram //Ztina (ztinas.devote.se) Och snälla svara på mailet jag skickat till dig på YT :) <33

 11. Clara Brodén skriver:

  Gud vad rädd jag blev

 12. elin skriver:

  Hur ändrar man använarnamn? snälla svara !

 13. liv skriver:

  guuuuud så bra att YT kontot inte försvann hade dött då seriöst du går min dag lisa love you!! altid när jag har trkikgt på morgonen kvällen när som helst tittar jag på din blogg eller YT kanal <3 skulle vilja bara att du gjorde mer nageltotorial (stavning) och sminkningar haul look of today.. puss och kram <3

 14. emmisch skriver:

  när du gorde din blogg vilken sida hade du då var det devote eller blogg.se

  1. Jessica skriver:

   Hon har gjort bloggen i wordpress, kika längst ner på bloggen, då står det att den är gjord i wordpress :)

 15. Ester<3 LOVE YOU LISA skriver:

  Drömde om dig inatt!<3 jag drömde om att du skulle börja i våran klass! Haha!<3 det var den bästa drömmen jag drömt…<3

 16. lisa skriver:

  följ mina mode tips istället

 17. Amanda skriver:

  Det är sådana som dig som får mig att tvivla på evolutionsteorin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *