Sry!!

Förlåt för att jag inte har bloggat igår! Men…..

Vad ska jag BLOGGA om?!

Kommentera vad jag ska SKRIVA om?

Kommentera!!

Ps: kommentera INTE vad jag ska göra videos om för det gjorde ni senast, haha!

Puss, Hej!!

 

77 kommentarer
 • Jonna

  frågestund eller något ;)

 • tilde

  du kan väl visa lit vad du gör på
  skolan kansk visa n ågon kissi sminkning kommntra gärna dtta plus fyllr 11 idag

 • sanna

  Hej Lisa!:)
  Kan du visa vad du har på dig idag och skriva vart du har köpt dem , Hur många år är du ?

 • alexander

  gör en om kärlek puss hej

 • Sanna

  Hej Lisa!:)
  Kan du visa vad du har på dig idag och skriva vart du har köpt dem xD , Hur många år är du? :)Heppy:)

 • Chasse

  Hej!
  Jag har sakt förslag innan på videor men du har ALDIRG gjort det , så jag säger det igen! Hur ditt hus ser ut inuti! Jag gillar verkligen att se videosar! Men du kanske blogga om: vad du gör om dagarna..

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   jag får inte visa hur det ser ut

 • tjej på 14 år!

  Hej jag är en tjej som blev lite beroende av att åka till Ullared och så hittade jag dina videos, och då blev jag ännu mer beroende av att åka till ullared. Men jag skulle tycka det var roligt om du kunde göra en halloween-sminkning fast forfarande snygg och sånt så man inte ser ut som t.ex en pumpa in ansiktet. Men en snygg och sexig sminkning som har mycket svart och kanske lite oranget. För jag ska på middag på allhelgona helgen och då skulle jag vilja ha en snygg halloween sminkning och kanske träffa några snygga killar sen på kvällen.

 • Sofia, 13

  Vad du gör om dagarna, mer skönhetstips och massa bilder ;)
  Allihopa, besök min blogg: weckansbabee.blogg.se

 • jullan

  Hej Lisa vill så gjärna veta hur din kamera ser ut ska köpa en snart
  Älskar dig värkligeeeen<3

 • 12år som behöver hjälp

  du kan göra en om kärlek som en anan också ville, ge typ tips hur man ska fråga och vet du hur man kan kolla om en kille är kär några täken skullle bli jätte glad.
  ha det bra!

 • Belinne

  Hej Lisa skulle bli super glad om du kunde säga något om min kompis tilda i nästa video! Hon och jag skulle bli sjukt glada! Ps hon älskar dig! Men vem gör inte det?

 • matilda

  det är din blogg du får komma på själv det är inte mitt jobb

 • emelie

  Jag skulle vilja se en video där du rider skritt, trav och galopp, jag rider själv på egen häst. jag har ridit ganska länge!!

  • Emma

   Hon frågade om vad hon ska skriva om, inte vilka videor hon ska göra..

 • Matilda

  Du kan ge tips till sånna som har en kanal och vill börja med youtube men dom vågar inte göra videos. Liksom tips hur man ska våga och andra tips.

 • thegirlemme (på bdb)

  hitta dig just på bdb, ja tycker att du kan blogga lite om dina vänner på bdb o så!!

 • Saga

  Skriv om vad som händer i ditt liv, Tex. Idag har jag varit hos mina kaniner och sen åt jag thai mat + Blogg sminkningar, Asså du knäpper kort och liksom gör steg för steg

 • Lina !! :)

  Hej lisa du kan vell göra vad du känner för om du ej vet vad du ska göra så kommer några förslag : vad du har gjort idag eller frågestund eller vad du ska göra imån elller något du ser fram imot eller något sånt älskar dig håppas du kommer på något ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG !!! :) :) :) :) :) KRAM :)

 • Bella

  Ge olika tips tex. Så här får du fin hy! <3

 • Emma

  Typ lite på Hammie, look of today och 20 dagars :)

 • Evelina

  Jag vet att du inte frågade om videos men jag älskar verkilgen dina nagelvideor och vill att de ska bli fler!
  Jag skulle bli otroligt glad om du filmade din skola någon gång och helst dina ´”skolkompisar” oxå =)

 • Klara

  20 dagars,sminkningar fast då skriver du hur du gör de :)

 • en tjej som gillar hästar

  ge exempell om hur en blogg kan se ut

 • MissLIVIbell

  Några frågor till Lisa: sötaste hundrasen? Kan du försöka göra galna videobloggar som William Spetz? Skulle du sluta sminka dig om du fick 1000 kr? Hammie/Charlie? INTE BÅDA! Kan du sluta rida Hilmer? Visste du att du är för stor för Hilmer och att du nästen plågar honom när du rider han? Dela rum/eget? Dator/bärbar dator? MacBook/din dator? Hur mycket är klockan just nu? Vad för slags mobil ska du skaffa?

 • Elin

  Du kan ju ta lite bilder på olika höst outfits eller dagens outfit du behöver inte bara skriva…

 • hanna

  Hej jag undra om du kunde svara på min vän för fråga på skype jag heter hanna.alma

 • Klara

  Lisa!
  Menar nu inget elakt men du har knappast bloggat på 2 dagar bara ett enda inlägg ”sry” kom igen! Du har bara gjort en enda video idag! Vill du vara en bloggare måste du upd bättre! Du kommer bara förlora tittar/läsare! Vilket är inte bra!
  Så blogga om…….
  Vad du gör om dagarna!
  outfit
  20 dagars
  Dagens make up
  OsV ….
  Lycka till med bloggandet!

 • Klara

  Du kan blogga om dina fina ögon och munnar å alla de där sakerna som du har

 • Bröstgalningen

  VISA DINA BRÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alva

   Va i !!!???

 • elin

  Blogga om mode,vad du gör på din fritid mer ännstallet,sminkning och vad du har på dig!! <3<3<3 kram
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Alva

  Gör en nageltutorial fast med bilder, i stället för en video. Gör den steg för steg! :)

 • sara

  du kan skriva sminktips för nybörjare,vad kaninerna gör,skriv+bilder vad du har för läppstift något om hammie,olika sorters baktips,skriva lite smått om vad du gör medans du bloggar,tipsa om kanaler du följer. Det var allt för mig, gå in på min blogg så kanske något inspirerar dig min blogg : http://www.kanintipsaren.bloggo.nu kram hej

 • 3ildis in yt! :D

  Typ världens bästa mascara, och sen näst bästa och näst sämt och sämst :D De skulle vatt kul att titta på och läsa om (Eftersom du kan ju skriva vad dom kommer ifrån och vrf den e så bra elr dålig eller vad den kostade! Och ta bild på dom :)

 • johanna

  du har 9000 premunanter !! gör en vidio om det. gilla så lisa ser detta !!

 • Majken

  Skriv om vilken kamera (fimkamera) du använder och så… Kanske ett inlägg om vad som finns i din gaderob?!

 • Ronja<3

  Hej kan inte du göra typ nåt med naglar att göra jag älskar naglar och vill gärna ha lite tips om vad man ska köpa eller nåt sont det skulle va kul :)

 • millisen

  du kan blogga om vad du har gjort på dagen och ha frågestunder eller bildbomb och göra look of today varje dag

 • bella

  skriv.om man har ett sår i ansiktet som man inte vill ha,vad kan man göra för att såret inte ska synas

 • Violetta

  ÄR DET INGEN SOM LÄSER IGENOM HELA INLÄGGET?Hon skrev ju: ”kommentera INTE vad jag ska göra videos om”
  xp

 • Lalahaha

  10 sanningar om dig

 • Bröstgalningen

  VISA DINA BRÖST!!!!!!!!!!!

  • ebba

   USCH.

 • Bröstgalningen

  VISA DINA BRÖST FÖR FAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Guest

  Kan du svara på mitt mejl som jag skickade till misslisibell@gmail.com?<3
  Snälla. Älskar din blogg!
  Kram<33

 • tova.mjaerling.wordpress.com

  Kan du svara på mitt mejl som jag skickade till misslisibell@gmail.com?<3
  Snälla. Älskar din blogg!
  Kram<3

 • Stina

  Give away?

 • Lisen :)

  Hej Lisa, jag tycker du kan kanske blogga om dagens outfit eller 20dagars lista och kanske ge olika tips på vad man kan börja Andvända för smink om man ska börja sminka sig eller vad den bästa mascaran är och vilken puder och fondation du använder mest och så vilket det bästa nagellacket du andvänder och tags osv :) Kraam Lisen! <3

 • EricSaadeFAVORITEN.

  Asså din vardag kan du ju blogga om? Seriöst.. eller dom grejerna du har gjort när du nte bloggade?

 • emmelie

  du börjar slarva att blogga och göra videos dem senaste veckorna…

 • Linn

  Hej!! Titta gärna in på min blogg!
  Det är länk dagen & alla får vara med(+ att alla kommer med)

 • linn

  Hej!!
  DENNA KOMMENTAR ÄR TILL ALLA!

  i dag har jag länk dagen(det är söndag idag)
  var gärna med :)
  http://www.linzha.bloggplatsen.se

 • Klara

  Finaste sminkningen, alltså steg för steg, som du har skrivit, 20 – dagars

 • Clara

  Visa vad du har för kläder i din gaderob , 4 st höst outfits

 • Hanna..!

  Kanske.. Ditt bästa smink, de 5 bästa tröjorna från Cubus och Ellos!

 • eyebul

  gör en lindex vs kicks

 • amandalisbelll:-)

  Heej lisa dina videon är jätte bra så fortsätt och du kan t.ex skriva tips om hur huden blir slät och mjuk och sånt :) <3

 • Myran

  Nageltutorial! <3

 • Myran

  Sedan behöver jag en ny mascara så skriv liksom vilken som är bäst, okej, sämre, sämst. ;)

 • Ida

  Hej Lisa! Det skulle vara jättekul ifall du skulle och till ullared någon gång ingen! Typ den 17 november? Skulle inte du kunna ha fan träff då på ullared? Tacksam för svar!:)
  //Ida

 • Emilia!!…..

  Du kan blogga om vad du har gjort och vad du gör!! och andra saker……. tycker jag…… visst gillar du fotboll??? det gör jag iallafall….<33 men i vilken stad bor du i??? vill så gärna vara vän med dig på skype!!!

 • emmisch

  Hej Lisa jag bah tycker så mycket om dig och din blogg + videos. Men jag tycker kanske att du kan lägga ut en youtube video med en av dina favorit låtar.<3333333

 • emmisch

  puss

 • Nellie

  *Detta är inget tips om vad du ska skriva om utan bara en vanlig komentar*
  Du gjorde ju en video igår där du testade 2 fondations. Den ena var från Loreal och du sa att det var dyr. 160 KR ÄR SKIT BILLIGT! 500 är dyrt… jag vet inte hur du alltid lyckas hitta saker så sjukt billigt, det är sällan du har köpt något som kostar över 100 kr. Ett puder för 50 är helt galet. 100 kr är sjukt billigt för smink (och för kläder med för den delen) och jag vet att det inte bara är jag som blir så störd när du säger någonting som ”detta pudret var ganska dyrt, nästan 100 kr” för 100 kr är jätte billigt! 200-300 är normalt för ett puder. Och du tycker att ett nagellack för 30 kr är dyrt. 100 KR FÖR ETT NAGEL LACK ÄR VÄL RÄTT DYRT, 30 ÄR FAKTISKT GANSKA BILLIGT! sen finns det ju skräp nagellack och depend och är ännu billigare, men de ger ju knappt någon färg.
  Jag ville bara få dig att förstå att du på något sätt lyckas hitta saker jätte billigt, men du ska veta att det kommer bli svårare när du bli äldre. NÄR DU ÄR CA 15 KOMMER DET INTE BARA VARA ATT KÖPA NÅGOT PUDER, FÖR DU MÅSTA HA SÅNNA SOM PASSAR DIN HUD, SOM INTE GER DIG FINNAR, OCH SOM INTE TORKAR UT. Nu har du inga sånna problem men tro mig, det kommer. Jag har ca 5 puder, men inget av de kan jag använda för när jag väl har köpt de märker jag att de irriterar min hud och att jag inte kan använda de.
  Bara så att du inte bli besviken när du bli äldre och inte kan köpa budget smink längre, för att det förstör ditt ansikte.

  #justsaying#

 • Linnea

  Ha en fototävling!

 • Sofia

  De bästa kläder affärerna! Ge tips på vart folk kan köpa sina kläder? xD

 • Elin

  Du kan visa din videokamera på bild.

 • Klara

  Hej Lisa jag är en tjej på 10 höstar fyller 11 om 2 veckor :D! Jag älskar din blogg och jag är avundsjuk på hur du sminkar dig så fint, Jag har alltid velat ha en blogg jag med men har aldrig fattat hur man gör en, jag har frågat min morbror hur man gör men jag fattar inte, han bor i Stokholm så kan knappt träffa honom, Jag kollar på dina videos minst 6 gånger om dagen,Mina kompisar hatar dig, Dom tycker att du är en fjortis, men det tycker inte jag, Jag ska till Ullared om 4 dagar, kan du hjälpa mig och säga om det är bra smink där? isåfallhör av dig Kram Klara :)

 • Ida

  Kanske en frågestund!

 • Jennifer

  hej
  skulle vara kul om du skrev mer om skönhet och smink.
  men även vad du ha shoppat.
  kram jennifer
  http://jennifershoppar.bloggplatsen.se

 • theaevander

  zombis sminkning snälla kram thea

 • Lollo

  Jag tycker du ska skriva vad som ska hända under veckan och om du ska vara i stalllet

 • leyla

  Lisa Stora du tankarna tar aldrig slut skriv om det du tänker och har känsla för att skriva om bara så att du vet

 • Julia som älskar Lisa ♥

  När kommer nästa nagel elller läpptutorial?

 • Petrnella Love One Direction

  ONE DRECTION TACK!!!! ingen Justin beiber

 • Ellen

  Vilken fin blogg du har!!!! Besök min och skriv en kommentar eller mer. <3 :-) http://www.lingonet.bloggplatsen.se
  PS: Kan du inte tipsa min blogg i ett inlägg? <3 :-)