• Klara

  Använder du BH? Det verkar som det?

 • Elin

  Det stämmer ektsakt in på dig,söta lisa<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • tilde

  vad får du allt ifrån jag undrar bara är lite nyficken. Du är min stora idol, jag stor upp till dig och du är äldre än mig så du har hjälpt mig och så vet jag vad jag ska göra när jag blir äldre!!! jag är nio år älskar dig HOPPAS VVI SES NÅGÖN GÅNG !!!! :)

 • Lisa

  Du sminkar dig så fint <3

 • Julia

  Jag tycker du sminkar dig fint

 • matilda

  hej fin blogg ! :)
  du verkar vara ” in love ” ;)
  kika gärna in på min blogg : http://matildasdaily.devote.se n

 • Milly

  å gud vad gullig skrivt

 • DXFCGVHBJNKM

  HAHAHAHAHA FULA LISA! ÄR DU TÖNTIG ELLER? DU HA JU FÖR FAN GJORT BILDERNA I PIZAP ELLER NÅGOT HAHAHAHA DU SUGER

 • Linn

  Hej hej
  Kan du göra ett inlägg på bloggen eller en video på YT om att jag har skapat ett FAN PAGE på instagram asså inte att jag fakar dig utan att jag bara gjort en fan sida!! :)
  Men den heter iaf @misslisibellfanclub
  Det skulle vara jätte snällt

  Kram, Linn <3

 • Sabina

  Jag fyller år idag!

 • tova.mjaerling.wordpress.com

  Lisa, du har bloggat väldigt segt dom senaste dagarna.. Har du tröttnat på att blogga eller har det hänt något??

 • Mary-Joe

  Ojjjj vad fina bilder du har blir nästan lite avensjuk! Har ingen blogg men skulle vilja!! :( Tycker du är snäll, rolig, JÄTTE fin och jag ÄLSKAR dina videos på ”youtube” Hoppas att du har det bra! Från Mary-Joe! <333333333 Kan du skickat ett mail till mig??? <33 Vorre snällt!:)

 • Isa

  Hej Lisa! <3 Jag skulle bli jätte glad om du sa grattis till mig, jag fyller år nu på onsdag (10 oktober) Det skulle göra hela min födelsedag <3 hoppas du ser detta Lisa kram <3

 • lina.bergstrom@telia.com

  Kan du göra en look of today och när du visar dina: Pennor/suddin, hårsnoddar, hårspännen, diadem och din cykel! ♥

 • Ebba

  kan du göra en haul när du varit på märta och maria??:)

 • Kramiz Bananiz xD

  Fiina bilder :)
  Har du börjat med Facebook?
  Såg dig, fotona var awsome
  Kramiz Bananiz

 • frida

  jaha idioter så ni har inte märkt att skit ungen är 10 år och inte 20 era blinda mäniskor
  idioter hahhahahahahahahahahahahahahhahahhaahahahahahahaahhahahaahahahhahahaahhah

 • That

  seriöst jag tycker att du borde fatta du är 11 gå ut och spring och lek med dina vänner!!

 • Juli

  Asså! Blir så arg när jag ser vad som har hänt med barn nu för tiden

 • Ylva

  Fin blogg! :) Kolla gärna in min :
  http://elding.blogg.se/

 • buzzador.devote.se

  Jättesöt blogg! Har precis börjat blogga och undrar om du kan ge mig några tips? Är väldigt intresserad av smink och mode!! KRAM

 • Nanna

  Vart brukar du redigera bilder?

 • Emmiiis ;DD

  Gulligt ! :)

  // Emmis <33

 • Lol

  Ååh du kan inte bara ta citat från facebook sådär… Du vet ju knappast vad de betyder!!!!!
  Tro mig jag har sett alla citat som du skrivit de finns ju få facebook

 • Helena

  Några frågor, svara GÄRNA i en video! :D
  1. Hur kan man va så söt?
  2. Magtröja eller linne?
  3. Twitter eller facebook?
  4. Google chrome eller Internet explorer, vad har du?
  5. Buder eller fondation (stav) ?
  6. Ögonskugga eller läppglans?
  7. Har också köpt kanin, ska du och din kanin hoppa agillity (stav) ?
  8. Sms eller ringa?
  10. Maila eller skypa?
  11. Fota eller filma?
  12. Varför gjorde du och Isak slut?
  13. Vilken sida har du gjort din blogg på?
  14. Kan du gå in på min blogg: http://www.misshorsesgirl.bloggplatsen.se (inget måste såklart)
  15. Vem är din BÄSTA vän, säg 1.

 • ghetto girl

  hur gammal är du? 11? Du vet inget om kärlek eller smärta gumman!

  • Ingen

   Hur vet du det då?

 • Directioner

  Förstår du ens något av de citaten?

 • Hej

  Kul att du endast är ja, typ 9-11 år. Vet du ens vad kärlek innebär?

 • Emma

  Du är 11. Du förstår dig inte på sådant. Du stavar fel och vill bli vuxen. Du vet ingenting. INGENTING om smärta eller kärlek.

 • Skit i det du

  Låtsas inte vara så djävla mogen när du egentligen bara är en äcklig liten fjortiz unge…… Lär dig stava föffan!!!!

  • Punkbarn

   Fjortis*, Förfan*.

  • En person

   Hahah du kan inte stava så himla bättre själv! :D HAHAH!!!

 • elvaåringsominteärjobbig

  Jag är 11 år. Du är antagligen också det. Men dina citat är bara jobbiga och omogna. Kärlek är kärlek. Man behöver växa upp för att veta vad kärleken är. Jag vet inte det än, och det är jag glad för. ” For otherwise I would be like you. ” Men lägg ner… seriöst. Och förresten så är pizap sämst att göra bilder. Gör på picmonkey, då drygar jag mig inte lika mycket på dig. ” :D ”

 • LÄS DÅ FÖRFAN IDIOTER

  VÄNTA NU HÄR. Alla ni som skriver att hon inte vet vad kärlek/smärta eller vad fan ni nu syftar på, vad är ni för jävla stolpskott? Så jävla respektlösa är ni, det här är ju internetmobbning? Så som hon är var jag säkert två år innan henne och i nu läget kan jag ju konstatera att jag beter mig precis lika bra som alla andra (t.o.m bättre än er) och att den ”uppväxt tiden” inte gjorde mig till någon ”monster” . Folk växer upp i vilken takt dom vill. Dessutom var de här bilderna skitgulliga, hon är gullig. Ni förstör ju för henne, fattar ni inte? Låt tjejen vara, idioter. Och sluta kommentera massa omoraliskt skit som om ni vet bättre än henne.
  Gå fem steg från tangentbordet och kom aldrig mer tillbaka.

 • punkbarn.

  Jag vill inte vara en sådan där som slänger en massa hat omkring mig, men du vet inte något om det där. Jag tänker inte börja förolämpa dig med svordomar osv., eftersom att det bara kommer få dig att må dåligt, men snälla du: Du är 11 år. ”Even when I’m happy I’m just sad”, är den största lögnen ever. Du vet inget om depression, kanske du vet något om kärlek men jag betvivlar starkt att du är ”The one girl with her phone in her hand, headphones in her ears and that one guy on her mind”… Haha. (No hate.)

  • Chemie

   Punkis, du tog orden ur munnen på mig. <3

   • Punkbarn

    Puss på dig.<3

 • Ebba

  DU ÄR 11 ÅR!
  Lägg ner och var ett barn, detta är patetiskt.
  Hade du varit 14/15 och uppåt så hade dina ord varit normala, snälla lilla du ….

  • mollie

   du fattar visst inget om kärlek!!!!!

 • Ida96

  Lilla du, du är bara 11 år! Jag är 16, men jag lägger inte ut en massa bilder på mig själv med löjliga citat. Vet du vad jag brukar göra, även nu, fast att jag är 16 år?
  Göra skitfula miner åt kameran.
  Det är sånt du också borde göra. Inte bli den nya Kissie.. Inte när du är 11 år.
  Det är du alldeles för söt för.
  Och snälla, ge inte ut ditt telefonnummer på internet! Det är det mest idiotiska du någonsin kan göra. Vips, nu vet hela världen vart de kan få tag på dig. Tom. personer som du inte vill ska få tag på dig.

  • Jasmine

   t.ex pedofiler.. , Jag är 13 år och vet vad man ska göra och inte göra x) Men för att vara 11 så är hon grym på att mixtra o fixa med videos , men du har rätt med numret :)

 • Lolnobodycaresabouturnoobblog

  PINCETT FINNS.

 • Felicia

  Hejsan alla läsare som hackar på henne!
  Låt henne vara, låt henne sminka sig och låt henne leva sitt liv. Hon får väl använda smink och grejer som hon vill. Vad angår det er egentligen? INGENTING. Hon har väl också ett liv hon har valt att vilja leva, om hon inte ville sminka sig skulle hon aldrig göra det, men hon vill så låt henne göra det!

 • PUNKBARN, KOLLA

  punkbarn, jag är här för att säga att du är dum i huvudet. Sen när fick du rätten att berätta för henne vad hon vet om eller inte? Och vad fan vet du om det? Och varför lägger du dig i vad hon gör för bilder eller inte?
  Töntig du är. Ta dig själv i röven nu genast och försvinn härifrån.

  • punkbarn

   Puss på dig också. Som jag sa i min kommentar så vill jag inte uppfattas som en hater eller liknande… (Vilket du precis gjorde, dock mot mig.) Jag utgick ifrån det genom citaten hon har, som de flesta är helt felstavade och dessutom inte särskilt snyggt redigerade. Snälla, låt mig framföra min åsikt utan att du går på mig. /puss.

  • punkbarn

   Ja, och jag vet redan om att jag är dum i huvudet. OCH JAG STÅR FÖR DET, trolololl.

 • alltiddej.blogg.se

  Hahaha, har precis läst igenom alla kommentarer. Roligt folk det finns ! Hoppas att ni ha något bättre för er i morgon / puss

 • LÄS ALLA!

  Jag är inget litet misslisibell fan och inte heller någon misslisibell hatare. Jag ser på hennes videon och tycker om dem. Hur i hela världen kan ni kalla henne omogen när ni själv sitter och klagar på en elvaåring. Väx upp säger jag bara. Jag är elva år och fattar inte vad vår värld håller på att bli till. Hur i hela världen ska man börja gå och klaga och tjata på en elvaårig flicka som gör det hon tycker om. Hon lägger ner mycket jobb och allt ni andra gör är att klaga. Jag har iallafall växt upp och förstått att man inte ska klaga på varandra. Ingen mår väl bra av något sånt? Ni som klagar borde SKÄMMAS! Riktigt mycket. Ni kan hata på det här också hur mycket ni vill vilket ni säkert kommer göra men tänk efter lite. Vem bör bli mogen? Den som gör det den tycker om och är glad, eller den som surar och är onöjd helatiden och klagar och kallar den glada för fula saker? Det kanske är lite tokigt att hon skriver Even when I’m happy I’m just sad. Men seriöst kommentarerna i detta inlägget är väl lite för mycket nu! Internet mobbning. Hoppas ni tänker efter nästa gång. Riktigt jobbigt måste det vara för henne att få små fula kommentarer. Hon skulle kunna anmäla det! Man kan ogilla men man behöver inte skriva fula saker.. Är det för svårt att förstå? Läs om allt jag skrivit tills ni förstår då! Hon är dessutom bara elva år. Så låt bli nu.

 • Kakan

  *Egentligen
  Inte igentligen

 • tindra

  jag skulle vilja se när du vissar dittsminkbord ;)

 • Amanda

  Ni Som Skriver att hon är omogen osv. Vet ni hur omogna o löjliga ni är som skriver det till henne? Visst ni får tycka vad ni vill men det är omoget att trycka ner folk! Hon är 11 år och sminkar sig, Hon vet hur man gör och hon gör det bra så låt henne bara va!! jag är 12 år och ”lider” av deprission och ångest och vrf skulle inte hon kunna det?!
  Ni vet inget m henne så håll käften och dra! Jag känner inte er och jag känner inte henne men jag trycker inte ner folk på nätet inför typ 100 människor! Hon är fin,Rolig,Påhittig och massa andra possitiva saker! Asså jag ber låt henne vara det är hennes blogg och hennes liv så låt bli henne!

 • fille

  kan du inte lägga upp ett INLÄGG?! jag vet att det kanske är svårt att komma på något bra att skriva , men du har ju ett liv!

 • Kj

  Du blogger fan aldrig längre få en rutin på det annars kommer inte jag fortsätta läsa i alla fall !!

 • johnna

  fin blogg kolla min johannabst.blogg.se

 • Tindra (Tindraas på instagram)

  Hej Lisa inte för att vara taskig men när var det du bloggade sist? Jag kollar din blogg varge dag men ingenting hat hänt med den? Snälla…Kan du börga blogga lite mer❤

 • gillar din blogg

  hej lisa inget taskigt men det var typ en månad sen du bloggade förut upd. du ju 24/7 :O jag skulle bara tycka de va kul om du började igen ♡

 • Selma
 • Klara

  Pownieskvaller har skrivit om dig, kolla detta —–> http://pownieskvaller.blogg.se/2012/november/misslisibell-for-stor-for-sin-shettis.html
  Dom har sagt att dom inte menar illa , eller att hänga ut dig. Och jag tror själv att dom tycker du är duktig <3

 • Tänk efter lite…

  Jag fattar inte hur några orkar lägga energi på att sprida hat runt om kring sig?! …mot en 11 årig tjej…
  Tänk efter nästa gång ni ska komentera i andras bloggar och skriv posetiva saker..
  Även om jag inte har så mycket gemensamt med Lisa så skriver jag inte hatkomentarer.., då är det bättre att hålla tyst!
  (Jag vill inte vara elak)

 • sök på mig!

  töntiga dikter tagna från internet -.-……..

 • Clara

  Du är så Snygg!
  du har snyggt smink coola bilder!!!!!!
  Om du vill skypea så heter ja csjostedt!!! <3
  ps. älskar Justin Bieber