• mellberg

  kan du inte göra den där sminkningen på halva facet nu?

 • Clara <3

  fint men kan du göra nya video för jag längtar efter nya har typ kollat på alla dina videos snälla Lisa !!!!!

 • Matilda

  :)

 • sandra

  hej kan du vissa hur d fixar dina ögonbryn snälla i en video vill så gärna se hur du gör :)

 • emilia

  http://horsesloverss.devote.se/ kika gärna in på min och min bästis blogg. Handlar mest om hästar och lite smått och gott:)

 • hihi

  Vad hände med dina videoinlägg!? :( fler sånna!

 • Elin

  Tar åt mig! <33<<33<33<3<3<<33<3<<33<3<3<3
  kolla gärna in min blogg http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Alice

  Skulle inte du kunna göra en video där du gör ditt egna läppglans/läppbalsam? Det är jätte enkelt allt du behöver är vaselin som du smälter i t.ex mikron eller ovanför ett ljus. Sedan blandar du i en ögonskugga eller rough som du gillar så att vaselinet färgas och om du vill kan du spruta i lite parfym för vaselin luktar inget, sedan häller du i vaselinet i en burk och ställer in den i kylen i ca 20-30 minuter! Du skulle vara bäst om du gjorde det, snälla!? ♥♥♥

 • Belinda

  Hej Lisa! Jag heter Belinda och jag fyller år imorgon, jag skulle gärna vilja att du sa det i en video någon gång men gärna idag. Jag är ett stort fan och tycker mycket om dina videos. Mvh Belinda. Här kommer en bild också :)

 • Hanna

  Läser du Nellie Berntssons blogg? Om du inte gör det såå MÅSTE du kolla den den är jättebra! Hon går oxå i ridning (som du hehe..) Och hon är 12 år! Och hennes blogg heter: NellieBerntsson.se

 • Ronja

  Heej Lisa! Vart redigerar du dina videos? Vart gör du dina headers?? Skulle bli jätte glad om du svararde!! ;)

 • thilde

  Snälla lisa kan du göra en video när du gör ett eget läppbalsam

 • Ida

  Hej Lisa! Jag tycker din blogg är jättebra!:) Jag undrar om du skulle kunna ha en fanträff på ullared? Kanske den 17 november? Det är då jag och min mamma ska dit. skulle vara jättekula att träffa dig!
  PS: Skulle du kunna svara i en video eller i ett blogg inlägg så att jag ser det!:)
  Kram Ida!

 • Althea och cornelia

  Vad är ditt telefonnummer? :D Mvh Althea och Cornelia