My Lovely Day!!!

Hej! Idag var det en vanlig dag i skolan… Men en i skolan hade med sig sin skatebord och då okte vi o hade kul, jag var bättre på det än vad jag trodde ;)

Nu sitter jag vid tv:n o kollar på olika program

Ps: Jag kan inte lägga in bilder på blogginlägen från ipaden så det blev tyvärr ingen bild :P

24 kommentarer
 • Elin

  Vilken toppen dag du hade dag! <3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kram<3

 • Sara

  Jag stör mig på att du ALLTID stavar fel på något ord! Dessutom lätta ord! Du går ju ändå i 5:an som jag liksom.

  • ronja

   Haha lol, alla är olika bra på stavning, och om du stör dig.. varför inte sluta läsa då??

   • Sara

    Jag är en sån som ALLTID stör mig på stav-och talfel! Jag kan ju inte riktigt rå för det, och själv är jag bra på stavning och det kan bero på det! Jag gillar innehållet i hennes texter men stör mig som sagt på stavfel!

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   1. Du fattar ju ändå vad hon menar :P
   2. Hon skrev på en ipad, den rättar varje ord :) (asså den ”rättar” fel..)

   • Sara

    Jo, jag fattar och man kan klicka på inställningar och ta bort så att den inte rättar orden!

 • Mooa

  Hejsan Lisa ! Jag är femton år och ett stort fan av dig och jag har följt dig nu i snart ett år! tycker att du är suuperoch helskön och att du sminkar dig tidigt… VEM BRYR SIG ! jag var nästan lika gammal som du var när jag började sminka mig ! och stå upp för dig själv och skit i alla dumma kommentarer! KÖR HÅRT BRUDEN OCH LEV DITT LIV FULLT UT!!

 • linaa

  Hej lisa du är jätte bra men kag har en fråga om du vill göra en video till mig som kallas ”mina allra bästa saker ” där du vissar bästa -skor
  kläder.
  Smink.
  och saker! Snälla

 • emmy

  Hej lisa vill du göra en video till mig där du sminkar en halloween sminkning! Snälla du är grym..:)

 • Ellen

  Ha du en egen iPad eller är det familjens?

 • anonym

  Heej, för det första vill jag bara säga att jag ÄLSKAR din blogg!!! Och sedan har jag en liten fråga som jag gärna vill ha svar på !!! Jaja men nu kommer frågan är puder och bronzer samma sak eller vad är det för skillnad ??

 • Anonym

  Vad är det för skillnad mellan puder och bronzer ?? Eller är det samma sak ?? Tacksam för svar ps jag ÄLSKAR din blogg Lisa

 • amalia:)

  Heeej lisa! Jag älskar värkligen din blogg! :) Jag undrar om du kunde tipsa om min blogg : malabloggen.bloggplatsen.se
  det skulle vara hur skyst somm helst!

 • Elinor

  Vad hände mellan dig & Nellie?

 • klara

  Hej lisa vad kul att du hade kul tänkte bara fråga om du kan bli vän med mig på skype jag heter klara01111 men ha de så bra hej då/ ditt största fan

 • en som gör filmer

  hej lisa kan du snälla säga vilket program du använder när du gör dina videos! <3<3<3<3

 • Meja

  Jag blir glad när du blir glad:)
  Jag blir ledsen när du hadde blivit hackad :(
  ….. Lisa du är en värd bloggare
  – jag älskar dina vidios
  Om jag fick en milijon skulle inte jag sluta titta på dig
  – älskar dig lisa jonsson<3

 • felicia

  Shit jag såg dig på youtube typ för nåra månader sedan och är hlet klart ditt storta fan av dig!

 • Lisa<3

  Hej Lisa <3
  Jag tycker att du e BÄST på att blogga och undrar pm du kan adda mig och mina kompisar
  På Skype . Skulle va så jäkla coolt!
  Jag heter: love_zaineb_me, mina kompisar: mejja00, farah.shafie00 , coolatjejen00.
  Tacksam för svar :)

 • Flisan

  Hej Lisa jag vet att du har gjort många videos om ditt smink men kan du inte göra en video där du har med allt utan del ett och två typ och hå igenom vad allt kommer ifrån och jur mycket de kostar

 • VERA

  HEJ HEJ LISA ÄLSKAR DIN BLOGG DEN ÄR GRYMT BRA JAG OM DU KAN LÄGGA EN KOMMENTAR PÅ MIN BLOGG OCH JE MIG LITE TIPS OM VAD JAG SKA GÖRA PÅ MIN VIDIOBLOGGAR SNÄLLLA SKULLE BLI JÄTTE KLAD http://VERANIBELL.BLOGG.SE SORRY MEN DET ÄR INTE MIN MAIL ADRESS FÖR JAG FÅR INTE VISA DEN MEN DU HAR MIG PÅ FACEBBOK SÅ DU KAN MAILA DÄR HETER VERA SKATTNER

 • privat

  hej din blogg är jätte bra och vi undrar om du kan lägga ut våran blogg på din blogg det skulle vara så kul den heter http://www.plump.blogg.se

 • Nanna

  Någon som kan ge försklag på ett ställe där man kan redigera bilder utan att ladda ner?? Det vore snällt om någon hjälpte mig. Jag har även skype och någon vill adda. Bara att skriva: Svar till nanna:

 • KaxigaKarro

  Åkte*, hihi men det spelar ju egenligen ingen roll. Puss <3