Vilken dag!

Är sjukt trött, haft en låång och rolig dag i skolan. Min morgon var galen, ska berätta!

Jag o Ida var påväg till skolan, han komma halvvägs för Ida kom på,

– Juste, glömde gympa påsen!

så vi gick tillbacka men jag väntade vid vägen och då kom en jätte stooor ÄLG!! Jag blev liiiv rädd xD o rusa tillbacka, ropade på mamma satt hon skulle komma. Jag, hon o Ida gick ut o kollade på älgen och den sprang in på ett ställe som var inhägnat o den blev väldigt rädd o sedan kom den ut. Sammtidigt hjälpte mamma oss över vägen och följde med en bit. Och Ida kom på:

– Juste gympa påsen xD

Vi gick tillbacka..!

Och mamma körde oss till skolan och klockan var 08: 06 o vi började 08:10… xP

7 kommentarer

7 kommentarer på “Vilken dag!”

 1. Ami skriver:

  HAHAHA, har aldrig sett en riktig älg förut! :O

 2. Elina skriver:

  Hej sötis! Jag skulle vilja vinna en tävling och skulle du kunna vara jätte gullig och länka den här länken på din blogg och säga att dina läsare ska rösta? tack i sont fall! kram!<3 http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54869

 3. Nellie skriver:

  http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/ kolla denna bloggen, hon som har den är en utbildat makeup artist och hon är jätte duktigt på att sminka och kan ALLT om smink och skönhet! Jag har följt hennes blogg i ett år och det är inte klokt hur mycket jag har lärt mig av henne! Hon har ca 1000 läsare, och då och då har hon tävlingar då hon lottar ut massor av smink. Jag ville bara tipsa dig om denna bloggen, du kommer lära dig mycket om du föjer henne ett tag! :)

 4. Elin skriver:

  Vilken dag du hade idag lisa <3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kram<3

 5. viktoria skriver:

  hur blev du känd? älskar dig :D!

 6. Lilliana skriver:

  Kan du följa min blogg snälla <3 ?

 7. Julia skriver:

  HAHAHAH förlåt att jag skratta men det lät så roligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *