HEHE!

Spammar videos med Charlie på YT,  nej men haha! Jag laddar upp videos med Charlie, den dö! ;D 4 st videos är på G!

13 kommentarer

13 kommentarer på “HEHE!”

 1. Natacha skriver:

  Fin blogg! :)
  Kolla gärna in min om du har lust,skulle vara kul :)
  Ha de bra :)

 2. Emilia som gillar dej!<3 skriver:

  jippie! 4 videor du e bäst ska kolla på dom!!<3 allihop och jag ska njuta varenda sekund!<3

 3. Emlan skriver:

  Älskar dig och dina videos lisa!!!!

 4. Emelie skriver:

  Älskar dig och dina videos Lisa!!!

 5. Elin skriver:

  Så söt Charlie är<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 6. Sarah skriver:

  Lisa, jag undrar om du kan göra en nagel-totorial på det där rosa nagelacket som typ hette ”perfect pink poshil” eller ågot sånt? :) P.s ja är typ ditt största fan och tycker du e gryyyymt söt! <3KRAM! :D

 7. Patricia skriver:

  Hej! Asså jag är ditt största fan<33 Skulle du inte kunna göra en video om då du går till stallet (kläder osv.), då du tar in Hilmer, ryktar,sadlar, då du rider och då du tillslut tar ut Hilmer! Allting liksom! Jag skulle vara såhääääär tacksam för det! Men då jag ger det här förslaget menar jag att man hör vad du säger, alltså då inte musik till! Skulle du ennu visa hur du rider Hilmer?:) Skulle bli JÄTTE tacksam om du skulle kunna göra en video!Tack TACK i förväg!<3 :)

 8. joanna skriver:

  söt:)
  http;//domkallarmighannes.com

 9. elin-sweet skriver:

  hej jag är ett bigt fan jag undrar om du kunde nämna mitt namn i en video men om du inte vill så moste du inte men det skulle vara väldigt. snällt jag är ditt fann nummer 1

 10. elin-sweet skriver:

  ps jag heter elin-sweet.bloggo.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *