HIHI!♥

Charlie o Nina har haft sina första steg på gräsmattan ned koppel och sele! :D

Charlie var jätte duktig och han var jätte glad över att ha en stor plätt att springa/ a, hoppa runt på!!! xD

 

20 kommentarer

20 kommentarer på “HIHI!♥”

 1. Jwoww Ett Mega Fan! skriver:

  Hejjj Lisa! Jag är ett stort fan! Själv heter jag Jwoww, Jaa ganska ovanligt hehe, Hade varit kul om du berättade i ett inlägg om mitt namn Alltså att de var en tjej som hette de som kommenterade! Hoppas du förstår hur jäkla stort fan jag är av dig jag har jätte mycket bilder på dig o testar alla sminkningar du gör, Hoppas du berättar om namnet! Men här kommer lite frågor!
  1. Har du haft nån finne?
  2. Använder du typ bh eller topp? Ps. Om du undrar varför jag frågar är det för mamma frågade om jag ville ha något av de och då sa jag att jag vill ha de misslisibell har och då sa hon att jag skulle fråga dig det! XD
  3. Tycker du man är ful om man har finnar?
  Hejdå MissLisiBell! Du är jätte cool! Hoppas du berättar om namnet! För på min skola mobbar dom mig för namnet därför skulle jag vilja veta vad andra tycker om de! :) Ha De Gött! :D

 2. StellA skriver:

  hej Lisa!

  Den som fejkar dig på Instagram har gått över styr.
  hon lämmnar ut tel. nummer & KIK.
  Folk tror att hon e du.
  Så snälla gör en till video där du bara säger att du inte har Instagram och ett inlägg plz.

  Lisa jag säger dettta för din skull.
  Ta till dig detta och tro på mig.
  det är brottom.

  1. Lilla Jag! skriver:

   Jag vet har sakt det till Lisa men vad heter du på insta för då kan VI säga att de är fejk!

   1. Wilma skriver:

    *Gilla*

 3. Tilda skriver:

  Hur gamla är dom?? :)

 4. Nellie skriver:

  I videon du gjorde sa du att du ville ha fondation efter ögonskugga, man ska ALLTID ha det :) för det är väldigt lätt hänt att det trillar ner ögonskugga under ögonen och om man har fondation och puder och massa sånt så blir basen förstörd när man torkar bort den ner fallna ögonskuggan. Tar man ögonskugga innan fondation är det lätt att täcka det som har trillat ner med basen :) bara ett tips. ;)

 5. Josefin skriver:

  Så söt kanin :D

 6. Alexandra skriver:

  Gör du din design själv? :) kram!

 7. My skriver:

  Hej Lisa! Min kusin och jag är stora fans till dig och min kusin är så snäll så jag vill överaska henne och jag undrar om du kan göra en video där du hälsar till mig och henne? Jag heter My och hon Johanna. Jag är 11 år och hon 12år. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! P.S kalla videon My & Johanna. Tack

 8. loveyou skriver:

  Hur gammal är hanna?<3

 9. Elin skriver:

  Va duktiga dom är <3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 10. paliiceen skriver:

  Hej lisa! Jag undrar bara vad du har för tema på din blogg!? / Alice ♥

 11. Lilla Jag! skriver:

  Lisa läs mitt mail snälla det är viktigt!Om jag skickar en kommentar så ser väll du min mail? Snälla svara! Ni andra GILLA så Lisa ser! Ps: Du och jag är lika haha

 12. Clara skriver:

  Hej Lisa!
  Bara ett tips;) Lyft inte kaninerna i öronen det gör ont på dom!
  Ps. Det var djursjukhuset som sa det (och andra)
  Kram från ett FAN! :)

  1. Ronja www.ronjaeelin.blogg.se skriver:

   Tror du hon lyfter dom i öronen eller? Ingen är så dum ;) hehe

 13. Ronja skriver:

  ååh,min kanin såg ut sådär ungefär…Men hon dog för 16 dagar sen :(

 14. Amanda skriver:

  Så söt Charlie är.

 15. Larissa Tallouzi skriver:

  OMG jag dööör för den bilden..;D

 16. I simply want to mention I am newbie to blogging and certainly savored your web site. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with superb writings. Thank you for revealing your website.

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *