15 kommentarer på “hungrig!!!!!”

 1. Ellen9 skriver:

  Banan är inte gott!

 2. Ellen9 skriver:

  Håller någon medXD

 3. Linnea =) skriver:

  Nej,men du kan väll hålla dina elaka kommentarer för dig själv

 4. LIDA skriver:

  SNÄLLA KAN DU GÖRA EN HÄXSMINKNING SNÄLLA SKA VARA EN HÄXA PÅ HALLOWEEN VET EJ HUR JAG SKA HA FÖR SMINKNING !!! :) :)

 5. LIDA skriver:

  GUD VAD GOTT ÄLSKAR BANAN KRAM ÄLSKAR DIG

 6. Ellen9 skriver:

  Varför får jag inte säga vad jag tycker

 7. Sarah skriver:

  Hej, Lisa! Jag vet att du har gjort en Halloween-sminkning, men på min skola har vi en Halloween-utklädningsdag nästa vecka. Och då vill jag gärna ha en snygg och läskig sminknig med mycket ögonskugger. Jag skulle bli huuuur glad som helst om du gjorde en sådan video! <3 PS. Jag tycker om din blogg jätte mycket och tycker att du är jätte söt! <3 :D KRAAAAAM! <3 :D

 8. Lilla jag! skriver:

  Lisa, lisa! Det är något jätte viktigt jag måste berätta jag skickar ett mail till dig för annars kommer alla typ skriva ånej och så ps. Du är jätte söt!

 9. hedvig skriver:

  håller med banan är jätte äkligt! ps: snälla det räknas inte som en elak kommentar att säga att man tycker att banan är äkligt?! det är väl inte elakt man får tycka olika! PLZ tänk inan du säger nåt…. :P

 10. Ellen9 skriver:

  Den är inte elak

 11. Sara skriver:

  Man får säga vad man vill! Att man tycjer banan är äckligt är ingen taskig kommentar faktiskt för alla tycker olika!:)

 12. Moa skriver:

  det är väll inte elakt om man inte gillar banan jag gillar inte heller banan men om nu Lisa gör det så får hon äta banan efter hon tycker det är gott!! PS Lisa du är jätte söt!!

 13. Anonym(gillar ej bananer) skriver:

  Ursh banan gillar inte bananer!

 14. Misstolk;) skriver:

  Misstolk;)

 15. Alexandra skriver:

  Du är så jäkla söt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *