Lisa på en onsdag!!

Hej, alla bloggläsare, Lisa här som vanligt :) Sitter och äter varma makor från mack-grillen, mums!!

Annars har jag varit i skolan som vanligt, haft masa roliga ämnen ;D Vi hade eng-förhör på en dialog som vi haft som läxa och det gick jätte bra för mig och dom andra i min grupp o klassen.. och i Svenskan har vi börjat med en uppgift som heter ”Huset” har ni haft det? jag ska berätta. Vi målar ett hus som har 4 lägenheter m.m och nu även om inte alla är klara med sitt hus så börjar vi med att skriva om Huset. Jag är då inte klar, hehe! Vi har börjat med att skriva vad för adress, omgivningen, skicket på huset, lite snabbt på vilka som bor där bla, bla bla!! :D så det är kul.

Sedan på idrotten har vi börjat med att två o två ska vi föra en hel idrotts lektion, bestämma vad vi ska ha för uppvärmning o hur länge, huvud aktivitet o tiden på den och ifall man hinner en lek i slutet x) Jag o en som heter Malthea hade idag då. Vi hade tunnel jage i 10 min, kinesiska muren 30 min (typ) o, ja det var de ;) om vi han skulle vi även ha idioten men vi han ikke :P

Sedan ska jag o Ida o Jenny till stallet, Jenny ska rida. Men innan ska vi ta ut kaninerna så ska dom ut på våran trädgård o ha sele o koppel på ;P

39 kommentarer

39 kommentarer på “Lisa på en onsdag!!”

 1. EmmaHenriksson skriver:

  Ja vi har också huset men vi är färdiga till kapitel 5 sen ska vi göra kapitel 6 det finns bara 10 st.

  1. Peggy skriver:

   Jäwla tööönt!!!!!!!!!!!!!! :P xD

 2. Emma skriver:

  Åh, jag älskar kinesiska muren! :D

 3. Avan skriver:

  hej! ja vi har också de och vi har precis börjat jag håller på att rita mitt hus hihihi

 4. elli skriver:

  Ja, jag gjorde det där huset när jag gick i 5:an… Själv tyckte jag bara att det var sjukt töntigt men tur att vissa i alla fall gillar det……. Man gör personerna som bor i huset i dem första 4 kapitlena. Sen gör man olika kapitel, i 7:an tror jag att det blev en översvämmning i huset så ska man skriva hur man löser det. Sen i 6:an ska man typ ha en fest för hela huset, sen i typ 8:an så ska det hända en olycka (inbrott,brand osv) sen i 9:an minns jag nt och 10 heter slutet :D Nu vet du lite om det, ahah.

 5. Paulina skriver:

  I 4:an jobbade vi med huset och i 5:an jobbade vi med klubbhuset.:)

 6. Sophia! skriver:

  Skriver huset nu, går i sexan….
  P.S: Fyller år idag och skulle vara roligt om du kunde säga grattis i en video?

 7. Evelina skriver:

  Jag går i 7:an nu men när jag gick i 6:an så gjorde vi det och jag tycker att det vat kuligt;) <3 <3 <3

 8. Angelica skriver:

  Hade huset i 4:an och de var skojj:)

 9. Alice!♥ skriver:

  Vi har oxå huset! :)

 10. Isadora skriver:

  Hade huset som uppgift för tre år sedan när jag gick i fyran. Tyckte att det var jätteroligt då! Nu får vi bara en massa tråkiga uppgifter på svenskan….

 11. Emmie skriver:

  Jag kom ihåg det där med ”huset” jag gjorde också det i femman ( går nu i 6:an ), samma med gympan! Jag tyckte också det var kul. Men jag var/är dok en sådan som tycker om att gå till skolan och lära sig. :)

 12. Ylvali skriver:

  Jag håller också på med huset :)

 13. Elina skriver:

  Det hade jag också när jag gick i femman! Det var kul;)

 14. Michelle skriver:

  Vi har Huset. Det är jättekul!

 15. Emilia skriver:

  Vi har huset vi med. :)

 16. Saga skriver:

  Vi håller också på med det, det är jätteroligt!

 17. samuella skriver:

  Hej vi jobbar också på huset det är fun! Man måste göra en lägenhet

 18. Elin skriver:

  Vilken jätte bra dag du hade idag!! <3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 19. dunken skriver:

  Jag har haft huset det var skiiitt kul. Men vet ej var min är någonstans :( Jaja lycka till

 20. Fannsan skriver:

  Jag hade huset i femman och så här går det till: 1:a kapitlet, skriv om huset, 2: kapitlet om en familj i huset så är även kapitel 3, 4 och 5, kapitel 6 är en gårdsfest, kapitel 7 är ett inbrott, eller översvämning, kapitel 8 en olycka och kapitel 9 Slutet. Bara så att du vet. Det är roligt.

 21. Fanny01 skriver:

  Vi gjorde den i fyran (jag går i feman)det var sköj;)

 22. Loviiis skriver:

  Haha jag hade också huset i femman! :D Min lillebror har det nu! :D

 23. Cornelia skriver:

  Vi hade också Huset det var jätte roligt, men när man är klar är det jätte skönt;)

 24. Kimberly skriver:

  Vi håller också på med huset i skolan och vi är på kapitel 7 just nu!Det är jätte kul!

 25. kompizarna.bloggplatsen.se skriver:

  Vi hadde huset i 4:an…

 26. Hanna skriver:

  Jag har huset!
  Det är jättekul.. Vi är på det 4 kap. Vilket är du på?
  Vi har hållt på i 4 veckor tror jag!
  Anna

 27. Alva:D skriver:

  Heeej!!(:
  Ja har också ”Huset” i svenska!! :D
  Jag är på lägenhet 4. Vilken är du på??
  Kram!!:D

 28. Klara skriver:

  Jag hade huset i 4:an typ.. Jag går i femman nu ;)

 29. Klara skriver:

  Menar typ ”gjorde”

 30. Molly Svensson skriver:

  Jag och min klass började med ‘Huset’ ungefär för 2 veckor sen! Jag tycker det är JÄTTEKUL och jag är på kapitel 5 nu!

 31. Linnea skriver:

  Vi har också gjort Huset! Vi gjorde de i femman. Nu går jag i sexan ;)

 32. Me skriver:

  Hej Lisa!
  Förra året när jag gick i 5:an så skrev vi också om huset :) Jag tyckte att det var skitkul eftersom att jag älskar att rita och skriva berättelser :)
  Vi hade även egna idrotts-lektioner i 5:an, fast vi var tre och tre. Jag och mina två kompisar hade judo :)

 33. Nike skriver:

  ooh, vi håller på med det.. trodde vi var de enda!

 34. Sophia skriver:

  Skriver sista kapitlet på huset!

 35. Mira Persson skriver:

  Vi jobbar också med huset i skolan, det är as kul!

 36. Ebba :) skriver:

  Vi har huset och jag går i 6:an , jag tycker det är jätte kul, men vi får ha hur många lägenheter vi vill i huset , jag har 6 st! Älskar dig Lisa! <3

 37. alma skriver:

  hihi vi gjorde också ”huset” för ett halv år sedan det var skitkul !! du är bäst lisa <3 <3 <3

 38. Inez skriver:

  Jag gjorde också det det var skit kul tyckte kg men vissa ryckte det var töntigt <33 kan du ha fanträff i Lund /Malmö ha det bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *