Lisa på en onsdag!!

Hej, alla bloggläsare, Lisa här som vanligt :) Sitter och äter varma makor från mack-grillen, mums!!

Annars har jag varit i skolan som vanligt, haft masa roliga ämnen ;D Vi hade eng-förhör på en dialog som vi haft som läxa och det gick jätte bra för mig och dom andra i min grupp o klassen.. och i Svenskan har vi börjat med en uppgift som heter ”Huset” har ni haft det? jag ska berätta. Vi målar ett hus som har 4 lägenheter m.m och nu även om inte alla är klara med sitt hus så börjar vi med att skriva om Huset. Jag är då inte klar, hehe! Vi har börjat med att skriva vad för adress, omgivningen, skicket på huset, lite snabbt på vilka som bor där bla, bla bla!! :D så det är kul.

Sedan på idrotten har vi börjat med att två o två ska vi föra en hel idrotts lektion, bestämma vad vi ska ha för uppvärmning o hur länge, huvud aktivitet o tiden på den och ifall man hinner en lek i slutet x) Jag o en som heter Malthea hade idag då. Vi hade tunnel jage i 10 min, kinesiska muren 30 min (typ) o, ja det var de ;) om vi han skulle vi även ha idioten men vi han ikke :P

Sedan ska jag o Ida o Jenny till stallet, Jenny ska rida. Men innan ska vi ta ut kaninerna så ska dom ut på våran trädgård o ha sele o koppel på ;P

1 209 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *