R.I.P Hammie Jonsson

Hammie.. Jag fick dig 2 dagar innan jag fyllde 10 år. Jag var så glad så glad! Vi hade jätte kul du o jag<3 du älskade solrosfrön allra mest. Hoppa o springa var skit kul tyckte du! Du var alltid aktiv men när du sov var du såå söt! Jag älskar dig så mycket som du älskar mig, du o jag HAMMIE<3<3 Vi har Holt ihop i vått o tort.. Tiden gick så fort! Man tänkte inte på att det kommer ta slut allt det roliga… Vi har haft jätte kul, haft roliga tävlingar där man vinner pris!! För några veckor fick Hammie ett sår i örat, trodde vi…Vi smörjde för att se om det funkade men nej det gjorde det inte…Ditt ena öga ville du inte öppna, du hade det stängt men ibland var det öppet. Sedan blev ögat bra igen. Du blev sedan svagare o svagare men jag hade hoppet uppe <3 Det blev så att du var trött, orkade inte mer, du åt inte mycket eller drack, du sov på min mage på kvällarna.. Du hade som en böld vid kinden..! Vi bestämde oss för att kolla upp det.. Vi åkte in idag o fick reda på direkt vad det var, canser!! Jag blev jätte ledsen för läkaren sa att det var avlivning som har ett måste i hennes skick.. Det var så svårt att överlämna Hammie till läkaren.. Jag o mamma gick ut ur rummet och jag grät forsar o mamma höll om mig<3 vi gick in och jag fick hålla henne tills hon somnade in för gott… Hammie kämpade dom sista andetagen, fy vad jobbigt det var!! Det var jätte jobbigt att åka med henne hem i den lådan, inget liv i den bara tystnad…

Vila i frid Hammie Jonsson

 

1 245 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *