R.I.P Hammie Jonsson

Hammie.. Jag fick dig 2 dagar innan jag fyllde 10 år. Jag var så glad så glad! Vi hade jätte kul du o jag<3 du älskade solrosfrön allra mest. Hoppa o springa var skit kul tyckte du! Du var alltid aktiv men när du sov var du såå söt! Jag älskar dig så mycket som du älskar mig, du o jag HAMMIE<3<3 Vi har Holt ihop i vått o tort.. Tiden gick så fort! Man tänkte inte på att det kommer ta slut allt det roliga… Vi har haft jätte kul, haft roliga tävlingar där man vinner pris!! För några veckor fick Hammie ett sår i örat, trodde vi…Vi smörjde för att se om det funkade men nej det gjorde det inte…Ditt ena öga ville du inte öppna, du hade det stängt men ibland var det öppet. Sedan blev ögat bra igen. Du blev sedan svagare o svagare men jag hade hoppet uppe <3 Det blev så att du var trött, orkade inte mer, du åt inte mycket eller drack, du sov på min mage på kvällarna.. Du hade som en böld vid kinden..! Vi bestämde oss för att kolla upp det.. Vi åkte in idag o fick reda på direkt vad det var, canser!! Jag blev jätte ledsen för läkaren sa att det var avlivning som har ett måste i hennes skick.. Det var så svårt att överlämna Hammie till läkaren.. Jag o mamma gick ut ur rummet och jag grät forsar o mamma höll om mig<3 vi gick in och jag fick hålla henne tills hon somnade in för gott… Hammie kämpade dom sista andetagen, fy vad jobbigt det var!! Det var jätte jobbigt att åka med henne hem i den lådan, inget liv i den bara tystnad…

Vila i frid Hammie Jonsson

 

119 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

119 kommentarer på “R.I.P Hammie Jonsson”

 1. Nellie skriver:

  Börjar gråta, R.I.P Hammie <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 2. FINNS skriver:

  Tårar rinner här med ska du veta :c
  Skulle inte kunna tänka att min hund kommer dö kanske om några år :c
  R.I.P Hammie. Lisas egna lilla stjärna<3

  1. Freia skriver:

   Började också gråta! :'( så hemskt! :(

 3. ida skriver:

  nej vad synd jag skulle inte klara att vara i den sitvationen efter det men jag hoppas att allt blir bra love you lisa. <3

 4. Misslisibell!!! skriver:

  Nej stackars dej ja tycker jätte synd om dej och Hammie:( <3

 5. Matilda Herrman skriver:

  gumman vad fin du är var inte ledsen du har ju ninisarna men en då hon finns hos dig hela tiden puss och kramis

 6. lilly skriver:

  vet hur det känns att förkora sin dvärghamster . har haft 4 men bara 1 kvar

 7. Freia skriver:

  Jag såg videon fy vad hemskt!!! R.I.P!!! <3 <3

 8. AManda skriver:

  synd hänt mig också!! :(

 9. Saad face ;/ skriver:

  Aåå vad hemskt fick tårar i ögonen! ♥

 10. Tora skriver:

  Ååååhh!!! Stackars dig!!! R.I.P Hammie Jonsso!!! Jag lider med dig!

 11. elin skriver:

  ååååå vad synd sakars dig, Hammie va : såååå söt och hon va din bäst vän så måste det varit svårt, lider med dig. HAMMIE VILA I FRED NU !!!!! tängker på dig <3

 12. Maja ♥ skriver:

  Stackars dig :(♥
  Vet verkligen hur mycket han betydde för dig ♥
  R.I.P Hammie ♥

 13. frida! skriver:

  hammie ligger uppe i himlen och har det bra! har mår bättre i himlen än att lida för att överleva! lisa, kämpa på så kommer du att förstå hur tacksam han är för att du älskade honom så mycket! <3

 14. Maya skriver:

  Åh. Vet att det är jobbigt. Förlora min hamster i april. Du kommer över det, det kan ta ett tag.
  R.I.P Hammie <3

 15. Amanda skriver:

  Finns!!!

 16. Hanna skriver:

  Ush jag började gråta när jag läste texten! jag vet exakt hur de känns, jag hade en hamster som hette Ludde, han fastnade och slog sig allvarligt i benet.. sedan när jag kom in en gång, så sa pappa: Hanna, Ludde lever ttyvvär inte längre..”¨
  Jag började gråta floder jagh med, fyfan jag vet hur ddet är :( <3

 17. Klara skriver:

  Stark due! Du gjorde verkligen det rätta! Hon skulle tackat dig om hon var här.
  Vi finns här för dig om du behöver stöd ♥
  R.I.P Hammie ♥

 18. Linnea skriver:

  åhh gud…
  Jag vet hur det känns,vet exakt.
  Kanske ska ta en paus från bloggandet och vila ut!
  Tycker sååå synd om dig!

 19. Gojsan skriver:

  R.I.P!
  Började gråta när jag såg videon sen slutade det lite men nu började jag gråta mer! Jag fick avliva min hamster för att hon hade brytit ett ben och det gick inte att göra något! Jag fattar hur det känns! Jag blev och SKIIT ledsen när dem gick iväg med MIN hamster och jag skulle ALDRIG få se min hamster igen, levande…….

 20. Lisa skriver:

  Tårarna bara rinner!! Stackars dig!! Jag och alla andra fans finns för dig!! Vi kommer stötta dig när det är svårast<3 Hammie finns fortfarande i våra minnen och i våra hjärtan!! Alla älskade henne even fast v inte fick träffa henne! Hon var någ den sötast jag har sätt!! <3 :)

 21. Annie sehlin skriver:

  Staker lider för dig! ♥
  Vet hur det känns har mist min alldra bästa fågel vän för livet :`(
  Önska jag känd dig på riktigt då kunde jag ha ståt vid din sida och tröstat dig nu, som vänner gör! ♥
  Finns ♥
  Många kramar och pussar Annie :* ♥

 22. lilliana skriver:

  Förstår känslan Lisa , Har varit med om sånt jag med <3 och jag mådde inte alls bra <3
  Hoppas du mår bättre
  R.I.P Hammie <3 <3

 23. Sarah <3 skriver:

  Jag vet Precis hur det känns<3
  min kanin dog för något år sedan i cancer, han hade det i benet/foten! :( <3
  När jag fick reda på att Hammie hade döt grät jag så tårarna spruta!<3
  Jag vet att det är svårt! <3
  R.I.P Hammie <3

 24. emma skriver:

  aw, lisa skulle aldrig i hela mitt liv klara av det! jag börja gråta av videon och det du skrev! lisa det kommer ordna sig. :( finns alltid och om du vill prata om något finns jag förevigt! hoppas det blir bättre! <3 :(

 25. nickaa skriver:

  Började typ gråtta när jag läste texten:(
  R.I.P ♥♥♥
  http://nickaa.blogg.se

 26. Elin skriver:

  Tycker verkligen synd om dig Lisa! Det är så svårt när någon går bort, jag satt och grät så mycket när du hade lagt upp den videon på Hemmie! Men hon finns alltid här, alltid i ditt hjärta! Du älskar henne hon älskar dig! När min kanin gick bort så var jag jätte ledsen, samma som dig men man ska inte vara ledsen för länge.. Men du ska tänka att hon finns alltid här Lisa! Alla vi tröstar dig Lisa :( :'(

  R.I.P Hemmie vila i frid!!! <3 <3 <3 <3 <3

 27. lisa krigsman skriver:

  snyff snyff

 28. Emma skriver:

  Vett hur det känns jag kommer ihåg när pappa kom in i Fredags med en låda med mina hamstrar i jag grät och samtidigt så kände jag att det va det bästa och nu kommer Hammie att springa i hamster himlen och ha det roligt det kommer bli bättre ska du se

 29. Elin skriver:

  Stackars!!! Vi finns här för dig!!! Du behöver inte blogg eller göra videos om du inte mår bra<3<3<3<3<3
  kram<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 30. Ella skriver:

  hej lisa jag sitter här och gråter
  jag älskar dig och jag vill stötta dig i vått och torrt även om jag inte känner dig så finns Hammie alltid i mitt hjärta<3<3<3

 31. Emilia skriver:

  Det kommer redan tårar från ögonen jag grät också när jag kollade på videon ;( ;(

 32. mylifelikecorinne.blogg.se skriver:

  R.I.P, Hammie Jonsson <3 <3 <3 <3

 33. Thea skriver:

  jag började gråta så fort jag läste R.I.P. Hammi Jonsson Ps älskar dig du är så söt som socker kram ditt största fan

 34. Rebecca skriver:

  Superfint skrivet Lisa!!!! Hammie är frisk nu! Tänk på det! Är ledsen för din skull.

 35. Nathalie skriver:

  När jag läste att det så forsade bara tårarna för mig

 36. Johannaaaa skriver:

  Det är hemskt! Jag har haft 2 hamstrar, när den första gick bort brast jag ut i tårar, han var ungefär som Hammie på slutet, men vi kollade aldrig upp det, min andra hamster gick bort efter bara 1 år! Hon gick bort under natten efter att hon lekt och dom båda gick bort den morgonen jag skulle till skolan så det var ingen bra dag då :(
  Jag vet hur det känns och önskar dig lycka till utan henne! Hon kommer alltid finnas i ditt hjärta <3 <3 <3

 37. sunniva skriver:

  min kompis var hemma hos mig när pappa komm upp och sa att min hamster var död jag var så ledsen men det gick över. jag tror att hammie fick ett bra liv och batt hon får vila i frid.

 38. Julia skriver:

  Jag vet hur det kännas! Min hamster dog för ett tag sedan av canser1 eller vi fick avliva den för den hade canser! :(

 39. sunniva skriver:

  hur e det med din ysters hamster

 40. Ellen9 skriver:

  Sitter här och gråter på riktigt!

  1. Freia skriver:

   `Jag med!!! Tårarna bara rinner!!!

 41. Klara skriver:

  Jag förlorade min allra bästa vän Thilde för några månader sen….:( hon fick också cancer hon led var dag och jag fanns vid hennes sida när jag behövdes och inte…Det var många gånger som hon inte kom till skolan men då brukade hon ringa mig direkt efter skolan och pratade med mig men dom sista veckorna ringde hon inte så mycket.Hon hadde blivit mycket sämre. :(
  en dag fick jag inte tag i henne. Jag gick hem till henne där var ingen.det var helt tomt. På kvällen kollade mamma på sin facebook som hon brukar. Thildes Mamma hadde skrivit så här: Idag har jag misst en av mina underbara döttrar…Hon led av cancer i över 1 år men nu orkade hon inte lida mer. Jag vill tacka alla som stötat oss specielt sjukhusparssonalen på malmö sjukhus och familjen Elisson (min familj) speciellt Thildes bästa vän Klara för att du alltid stöta henne….Hon hade aldrig klarat så här länge uttan dig. Tack!
  När mamma sa det trodde jag hon skoja.. Jag ville inte förstå det som hänt. Jag ville inte tro…..Tårarna ran i forsar och inget fick mig att slut. Jag gick inte till skolan på en hel mån. Vi har gjort nästan allting tillsamans sen vi var 3 år ja innan det till och med innan dess nu är jag 11 fyller tolv nästa år som dig lisa! hon var lika gammal. Jag tänker var dag på alla gånger vi bråkade och önskar bort det. Jag vill bara att jag alltid skulle vara den bästa bästisen som finns. Precis som hon….Meen jag tänker också på alla bra stunder som också va mycket fler. Jag tänker att det va kanske bättre att hon dog så hon fick slippa hennes sjukdom. Tänk så om Hamie! eAtt det var skönt för henne att slippa! Hon älskade dig och försvinner inte bara hon finns kvar helatiden bara inte på de visset som innan hon vakar över dig! Gråt inte för det tror jag nog inte att Hammie vill att du ska göra!<3 Hon vill säkert bara att du ska leva ett bra liv!

  1. elina skriver:

   Hur kan du leva med det? Om min vän skulle dö skulle jag göra själv mord. Stackar och stackar lisa!

  2. Alva skriver:

   D: Åh… Vila i frid Thilde och Hammie <3 Ni saknas i mångas hjärtan <3

  3. Stackars dig och Lisa skriver:

   Åhh….stackars dig
   Börjar nästan gråta…;(

  4. Du har mitt stöd! skriver:

   Nej men gud! Stackare. Hade aldrig kunnat leva ett normalt liv efter en sån sak.. Sörjer med dig! :'(

 42. Ella skriver:

  Nej fy,sitter och gråter för din skull stackars dej <3 R.I.P Hammie jonsson!<3

 43. Elin skriver:

  Åh vad synd

 44. Lina skriver:

  Å nej jag är så ledsen jag stört gråter låt Hammie vila i fred jag tycker att du äger jag skulle ge 7000 kr för att få träffa dig!!!!!!!!

 45. Clara skriver:

  Började gråta när jag läste det här, vet precis hur det känns det är hemskt.
  Vila i frid Hammie
  Kram

 46. helli skriver:

  Men aså det var ett marsvin va? ett marsvin kan inte betyda något! dom är bara små ekliga kryp! skärp till dig! hoppade du av skolan också så är du verkligen en idiot!!!! Hoppas du fatar!

  1. Clara skriver:

   Vad sjutton säger du!!??!!
   För det första det var en hamster. är det någon som är en idiot är det DU!!!!
   Det kan visst betyda något du har nog aldrig haft ett djur och du har inga känslor!
   Fy på dig hur kan du skriva så!!??!!och dom är inte äckliga!!
   (observera att jag skrev till ”helli”)

   1. helli skriver:

    Men aså jag har haft en hund och när den liksom dog så bryde jag inte mig vad betyder det inget det är ett djur aså omg det är något fel på er aså!

    1. klara skriver:

     Alvarigt talat! ett djur kan betyda samma sak som en människa! Du är ju hellt sjuk! man skriver inte så till en 11 åring! hur gammal är du? 3 elr för det verkar så eller så är du en jävla fjortis som du skriver!

     1. helli skriver:

      jag är 12 så håll käften!

    2. Clara skriver:

     F*n vad taskigt!! Det är fel på dig om någon!!!

    3. Linn skriver:

     fyfan. Är det något fel med att älska sitt husdjur? Snarare fel att inte göra det.

  2. Freia skriver:

   Det är en hamster och dem betyder mycket!! Hamstrar är inte alls små äckliga kryp, dem är söta,snälla djur. Jag tror inte hon hoppade av skolan!!
   Skärp till dig!!

  3. Elin skriver:

   Vafan!?
   För det första var det en hamster, för det andra så har jag 2 marsvin och ÄLSKAR dem! Kommer gråta livet av mig när dem dör.. Är det nån som är idiot så är det helt klart du! -.- Hackar på en liten 11 åring när hon har misst sin hamster.. fyfan.. Vart är världen påväg..?

  4. Belinda skriver:

   Asså seriöst!! Det var en hamster och hon är en 11 årig tjej som misst en hon älskar! Ha respekt för det eller du kan du dra! Seriöst, håller med elin om vart är världen på väg??!!!
   Lisa du är stark! Du klarar det! <3
   KRAM

 47. Lisen <3. skriver:

  alla ni som nu skriver elaka komentarer, tänk på att ni behöver inte det och låt lisa vara. tycker synd om lisa som måste lida av att hennes hamster dog och sen kommer ni och häckar på henne, nä nu går det för långt mår ni inte dåligt av det ? lisa, du är stark du är vacker hammie har det bra nu, han slipper lida med cancern ! styrke kramar ! <3 grät till din video och till din text <3..

 48. Linnéa skriver:

  Hahahah!!! Ta hand om hamstern då? Ha det så bra med dina kaniner för du brydde dig ändå inte om hammie! Hahaha!!!

  1. Clara skriver:

   LÄÄS!! Människa hon dog i cancer!!

   1. Linnéa skriver:

    Kbry? Hade hon tagit hand om råttan hade hon ju märkt knölen

    1. Clara skriver:

     Det står ju att dom såg knölen! ännu en gång LÄÄSS!!

    2. TEDE skriver:

     Så lågt av dig att säga så!

    3. Emma skriver:

     Varför skriver du kbry? Hamstern var hennes liv och om du tänker på ditt liv så kanske hon mår bättre och du också,och kolla inte på videorna om du ska kommentera dumma saker! Sluta vara så elak och låt henne vara! Lisa är en snäll person som vill att hennes hamster ska leva, och vill inte att man ska kommentera dumma saker om hennes hamster! så sluta nu!! Och låt deras liv vara i fred! Låt dom leva i deras kärlek!

  2. Freia skriver:

   det gjorde hon visst.

  3. Elin skriver:

   3 år..?

  4. Belinda skriver:

   Asså gud vad löjliga ni är!! Låt henne vara! Sluta verka vara så bitchiga och tuffa på nätet! Seriöst. SLUTA HACKA PÅ LISA DET ÄR INTE SNÄLLT OCH HON ÄR 11 ÅR OCH OM NI INTE GILLAR DET HON GÖR SÅ SKIT I OCH LÄS DÅ! HON BEHÖVER STÖD INTE HACKNINGAR OCH NÄTMOBBNING! SKÄRP ER!!

 49. Evelina skriver:

  Så fort jag läste så började jag smågråta på riktigt! Jag bara tänkte på hur jobbit det måste varit!<3 Jag tänkte oxå på när döden kommer att komma till mina två små hundar:( Jag är ledsen för din och Hammies skull<333

 50. anonym skriver:

  vet hur det känns miin mamma dog när jag var 7år
  R.I.P Hammie

 51. tuva skriver:

  åhh stackars dig vet precis hur det känns ,jätte tråkigt sörjer med dig <3

 52. sagiz skriver:

  vet hur det känns.men förlorar en del av sig själv,min hamster dog 31 mars,har också en kanin som jag pratar med allt om:)när Biffen (min hamster) dog grät jag forsar hela dan hela natten :(då pratade3 jag jätte mycket med Dolly(min kanin),pröva prata med charlie det kanske blir lite bättre :):'(<3

 53. :( Inte lilla Hammie :( Han blir den vackraste hamstern i himmelen<3

 54. Alva skriver:

  Hammie har det säkert bra där uppe i hamsterhimlen nu<3 Det är alltid tråkigt när någon dör men alla måste liksom dö nån gång…. Hoppas att det känns bättre snart<3

  Kram

 55. <33 skriver:

  jag tycker så himla synd om dig o hammie!
  börja nästan när jag såg begravningen<333
  kram på dig Lisa<333

 56. Tilde skriver:

  började gråta när du berättade de:(,stakars dig Lisa måste vara hämskt kram finns alltid för dig söötnos

 57. sosso skriver:

  så tråkigt lisa….. jag är helt säker på att hammie älskade dig. men det är bra att han fick avlidas (stavning) för annars skulle hon bara lida av det och det är jobbigare. förstår att du är ledsen jag hade ett marsvin som dog och jag grät flera veckor…. men djuren finns alltid kvar i sitt hjärta så du har hammie i ditt hjärta <3 . hoppas det blir bra lisa. <3

 58. jag som älskar djur skriver:

  det här har hänt samma sak med mig bara att min fasna hjulet och benet hoppa ur led vi fick avliva honom han hete Mysli så stava jag det det var jobbigt men det bler bättre

 59. Evelina skriver:

  Jag tycker bara så synd om dig,hade en hamster för ett par år sedan och det är så himla hemskt att förlora den! Starkt av dig att dela med dig av detta! <3

 60. Nellie skriver:

  R.I.P <3

 61. Lisaa skriver:

  Men Gud! R.I.P Hammie.
  Började gråta när jag läste texten. Men det är bättre för Hammie nu. R.I.P

 62. Matilda skriver:

  Jag vet hur det känns jag fick en hamster när jag var 9 som dog i cancer när jag var 10 och nu är jag 11 den såg precis ut som Hammie jag fattar om du är ledsen
  Jag grinande i tre timmar

 63. Bella skriver:

  Jag är så ledsen jag satt inne på toan i skolan när jag läste att hammie hade fått canser sen nu säger du att han är död stackars dig du har all rätt att gråta hur mycket du vill lisa! :-( :'( <3 <3 <3
  Du kan säga allt du vill till mig för jag har haft tre kaniner som dog för ett år sen lite mindre! love you

 64. My skriver:

  Började direkt gråta när jag hade läst halva…:,(

 65. mimmmi skriver:

  R.I.P, HAMMIE jag hoppas verkligen att du återigen kan stå för att det var den här dagen gud ville att hon skulle dö(lämmna jorden och hoppas att du kan fortsätta dig liv, va glad,stark tjej som du är // mimmi :)<33

 66. Kramiz Bananiz xD skriver:

  Neeeeeeeej!
  Hammie ;( ;(
  Jag har haft en farfar som har dött av canser och min farbror med ;(
  Sånt är livet
  Whäääääääääää

 67. emilia skriver:

  jag beklagar verkligen sorgen.
  hammie var jätte söt

 68. Alvish skriver:

  R.I.P Ett underbart hudsjur <3

 69. Kawina skriver:

  Hoppas Hammue får det bra där hon är. <3 Stackars dig Lisa! Vila i frid Hammie <3

 70. Nelly skriver:

  Jag gråter nästan för din skull Lisa. Du får inte vara ledsen, då blir jag ju det. ;( R.I.P hammie.

 71. nova skriver:

  åhh stackars dig lisa jag började gråta jag har själv haft en hamster som dog iburen när jag kom hem från skolan en dag. Du ska vara stark lisa ,och inte ta åt dig vad andra skriver som är dumt!!hammie älskade dig !<3

 72. iza<3<3<3 skriver:

  det där var fint Lisa jag grät på det sissta jag är också ledsen över det dära men där jag bor är det en kille vid namn Filip alltså en meniska han var i simmhallen och fick vatten i lungorna och gick sedan upp och sa till simmläraren och hostade och spåtta sen åkte han till helsosentralen då lärade han åka till akuten han var bara 11 år sen kom dom in i rummet då berettade doktoren att han var död han var bara 11 år som du eller du kanshe är 12 eller jag tror att du är 11 men vet inte riktigt alla börgade grina jag kände han lite<3<3<3<3<3 vila i frid hammie och Filip jag saknar er ni kommer alldrig tillbacks<3<3<3<3<3<3 R.I.P<3

 73. http://daisymm.bloggplatsen.se skriver:

  Stackars dig Lisa:(. Jag önskar dig lycka till. Gråt nt för mkt. Jag började gråta när jag såg inlägget jag med. Stackars stackars dig Lisa. Men ta hand om dig nu och försök att fortsätta livet lika flytande som innan Hammie dog. Du är helt fantastisk. Var nt ledsen för länge bara. Men gråt ut söta Lisa.. Det fungerar alltid på mig. Det kommer såna här stunder i livet då man är ledsen det kan vara av att någon som man håller kär har dött elr att något annat hemskt har hänt. Men kom ihåg var nt ledsen alldeles för länge bara. Ha det jätte bra nu. Och var rädd om dig stora kramar/daisycrazy<3

 74. malabloggen.bloggplatsen.se skriver:

  Hej lisa. Jag tycker det jätte synd om dig! Men tänk posetivt, Hammie fick lida och det var jobbit både för henne och för dig! Min morfar dog av canser och en bruten höft. Han fick också lida och vi också. När han dog var det nästan lite skön att slippa känna att han hade ont. Hammie har inte ont nu, det blir jobbigare för dig men inte för hammie. rättare sakt är det skönt för hammie <3 en stoooooor kram från malabloggen.bloggplatsen.se

 75. Nanna skriver:

  Stay strong lisa!

 76. Ka skriver:

  Nej stackarn… vet hur det känns… Min hamster dog i septemper o hadde cancer,knöl i magen,öron o ögon infektion men det bra var att hon var jätte gammal… Nästan 3 år ! Iafså saknar ja henne

 77. Hanna karlsson skriver:

  NEEJ STACKAREN!!

 78. Hannah skriver:

  åå stackare :(

 79. Anonym skriver:

  Vet precis hur det känns har förlorat 2 hästar och vill alldrig det ska hända igen :( Men jag är säker på att hammie mår bra nu han är nog den starkaste sjärnan som lyser. Gråter nästan direkt jag ser rubriken. R.I.P Hammie den underbara Jonsson<3

 80. selma skriver:

  Stackars dig.Det är alltid jobbigt när någon dör.

 81. Alexandra skriver:

  Tycker verklige synd om dig, sötis!! :(
  Vet verkligen hur det känns, förlorade min farmor när jag var åtta, hon var mer än bara en farmor för mig!! Jag älskade henne så himla mycket och hon var allt för mig, men det gör fortfarande ont än idag …
  Som man säger:

  Vila i frid, Hammie! ♥

 82. Cornelia skriver:

  RIP HAMMIE<3 Stackars dig Lisa tycker så synd om dig!<3 Hammie kommer alltid leva fast i ditt hjärta!<3 jag önska att jag kunde göra så att Hammie levde<3 och att se dig gråta fick mig oxå att gråta och du är modig som vågade visa dina känslor jag är ett stort fan av dig<3

 83. Tilda skriver:

  Min hamster dog för en vecka sedan han var gammal men hade en böld som vi trodde var cancer… Men bölden försvann och Plopp dog… Jag fattar din sorg och jag började gråta när jag läste det… Hoppats du har det bra nu Hammie och Plopp är säkert bästa vänner nu…

 84. Johanna skriver:

  Hammie kommer alltid finnas där för dig. Gläds för att Hammie har funnits, att hon blev just din! <3

 85. Guest skriver:

  R.I.P Hammie

  Jag förstår Lisa , jag har oxå gått genom sånt där, min pisse blev 15 år gammal skulle bli mer , hon var så pigg och lekfull, för två måndader sen hittade kom hon inte hem , vi blev jätte oroliga, men en lördag efter ridningen så bestämde vi tänkte leta efter henne och gå ut med efterlysningar, då fick jag syn på henne liggades stilla . Hon va död . Svansen va helt platt och hon var blodig . Tydligen har en grävling tagit min lilla misse . Hon och jag har funnits lika länge. Sen jag föddes . Vi var som systrar . Jag saknar henne jätte mycket , den första tiden orkade jag inte med skolan .. Men sen gick det över. Men hon finns här inne i hjärta.

  Det finns Hammie oxå inne i ditt hjärta, jag har oxå en sjuk hamster , så jag har varit orolig för honom länge , han är mitt allt <3

 86. Wendih Gjertz skriver:

  Jag förstår Lisa , jag har oxå gått genom sånt där, min pisse blev 15 år gammal skulle bli mer , hon var så pigg och lekfull, för två måndader sen kom hon inte hem , vi blev jätte oroliga, men en lördag efter ridningen så bestämde vi tänkte leta efter henne och gå ut med efterlysningar, då fick jag syn på henne liggades stilla i trädgården . Hon va död . Svansen va helt platt och hon var blodig . Tydligen har en grävling tagit min lilla misse . Hon och jag har funnits lika länge. Sen jag föddes . Vi var som systrar . Jag saknar henne jätte mycket , den första tiden orkade jag inte med skolan .. Men sen gick det över. Men hon finns här inne i hjärta.

  Det finns Hammie oxå inne i ditt hjärta, jag har oxå en sjuk hamster , så jag har varit orolig för honom länge , han är mitt allt <3

 87. Moa 14 år. skriver:

  hej vännen! har sett din video och läst din blogg. jag lider med dig gumman.grät tårar när jag såg hur du led. Hade en hamster med namnet mollie som dog tyvär hon med, men det var på grund av annat som jag inte vill ta upp. var 12 år och jag gick heller inte till skolan. jag vet hur du känner dig, att förlora sin bästavän som man umgåtts med dag ut dag in och sen inte alls ha henne där det svider! du får gärna skriva till mig på facebook om du har lust att prata nån gång! heter moa pihl (mammas tös) där! starkt av dig att lägga upp det här, kram till dig <3

 88. Maja skriver:

  Beklagar sorgen, gjorde en bild åt dig på hammie.♥

 89. sara<3 skriver:

  jag börja ju att gråta själv. Jag har också haft hamstrar och jag blev så lädsen när dem dog. Jag har haft 8 st men inte samtidigt. Du kommer kommer över det!!!<3<3<3<3<3 ha det bra nu… Älskar dig och dina videos. Du är en förebild!<3<3<3

 90. Ida skriver:

  Vi håller en tyst minut för Hammi och alla andra som dött under året….

 91. Lisa Edström skriver:

  Jag sitter här hemma i mitt rum o tänker hur de skulle va om jag hade en hamster som dog, o de skulle jag gråta jätte mycket för!♥ Sorgen, Saknaden o allt de andra!♥ Lisa du har den andra Lisa som är jag som du kan prata med!:)♥ Jag finns här för dej!♥ Kram!♥ Till: Lisa Jonsson och Hammie Jonsson♥

 92. Julia skriver:

  Hoppas på att du inte tänker på Hammie lika mycket längre! för att då blir du ju ledsen och jag vill ju såklart inte se min kära Lisa så där ledsen!!! Sörjer med dig! :'(

 93. Fatima skriver:

  Jag Kommer Dö Hur Kunde Det Hända Hammie Är Super Söt Jag Grät När Jag Sog Videon Sariöst Jag Grät Jag Skämtar Inte :(

 94. Fatima skriver:

  Jag Hade En Fågel Unge Som Hete Olivia Som Jag Hittade Vid Ica Släng På Marken Jag Tog Den Hem Nästa Dag Dog Den Men Jag Började Gråta Jag Vet Alla Djur Måste Dö Livet Är Så Vi Kommer Ochså Dö Men Glömm Aldrig En Sak Lisa Hammie Älskar Dig Vad Änn Du Gör Även Han Inte Finns Men För Dig Och För Oss :)

 95. Fatima skriver:

  Jag Älskar Dig Lisa Du Är Min Favorit Bloggare Glömm Aldrig Att Vi Dina Fäns Finns Här Och Din Familj För Att Hjälpa Dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *