163 kommentarer på “Mina känslor med egna ord<3”

 1. jag skriver:

  Lisa! Jag fattar hur svårt det är för dig nu är också hemma idag för jag är sjuk. Jag börja gråta när jag kollade på videoklippet! just nu är känns det säkert bara fel med Kasper första djuret har ju en specciell plats<3 Men jag stöttar dig till hundra. Men hamstrar blir ju äldre mycket snabbare än vi!…… Jag älskar dina videos och du är en av mina idolerJAG STÖTTAR DIG TILL HUNDRA! <3<3<3<3

  1. Angi skriver:

   Hej fina lilla Lisa:) Förstår att du tycker det här är sjukt jobbigt.
   Det med sista andetaget vet jag hur det känns.
   Jag höll i min katt Tusse i hans sista andetag och såg hur han kämpade för livet och sedan med ro somnade förevigt i mina armar. Ett tips är att ta ett fint litet minne med Hammie eller kanske hennes favoritleksak och stoppa i en liten nalle så syr du igen den så kan du krama nallen och tänka att Hammie är där i nallen och kramar tillbaka.
   Hoppas att du kan ta dig till skolan snart.
   Höstlovet kommer snart och du kommer ha gott om tid att samla ihop dig igen och kunna gå till skolan och tänka att Hammie är där med dig.
   Hammie lever med dig även fast hon inte syns. Om du vill kan du ju skaffa en liten brevlåda till Hammie där du lägger små meddelanden så kan Hammie hämta och läsa dom :)
   Hammie älskar dig lika mycket som du älskar henne och ni ses i himlen när det är din tur att fara upp bland molnen.

 2. Orika Surakka skriver:

  Hej Lisa om du menar en hamster, så har jag 14st… Och de behöver nya hem… Så hör av dig,, De är vinter vita ryska dvärghamstrar…

 3. Sanna skriver:

  Hej!
  vet precis hur de känns.. min ena kanin dog för ett år sen.. :(
  Jag har också haft en hamster, vi var tvungen att avliva henne för hon hade också cancer.. De är väldigt vanligt att hamstrar får cancer när börjar bli gamla. Jag vet hur de känns, finns alltid <3

 4. Emma❤ skriver:

  Lilla gumman! När jag kollade på videon så börja ja storlipa! Tycker skitsynd om dig! Och jag förstår hur de känns! När jag var 6 år så fick jag och min storasyster var sin kanin! Dom va systrar dom med! Min kanin hade alltid haft problem med sin mage… Hon va allergisk mot morötter och massa annat… Men en dag när jag kom hem från skolan så gick jag till kanin buren och hon såg trött och konstig ut… Jag bar upp henne och hon låg jättestilla…. När jag släppte ner henne la jag henne på rygg och hon rörde sig inte ur fläcken… Vi tog in henne för pappa sa att de var bättre att hon skulle ha sin sista natt varm…. Jag sov hos mamma den natten för att jag var så ledsen… Sen dan efter så väckte pappa mig när han gick till jobbet… Han sa ” Gumman, Ida finns inte längre…” jag börja storgråta! Min kanin blev 4 år och hennes tvilling syster lever fortfarande och ska fylla 8 år i mars! Jag fick en ny kanin ungefär 1 vecka senare för att min storasysters kanin alltid hade haft någon hos sig… Min nya kanin heter Ludde och e inte alls som Ida (min kanin som dog)… Antagligen kommer Idas syster oxå dö snart…. Jag klarar inte av att tänka på de så börjar jag gråta! Men jag lovar Lisa de kommer att gå över!! Det är ”livscirkeln”…. Hoppas de går över snart!! Puss och kram!!

 5. Alma skriver:

  Men lilla gumman <3 Visst är det tråkigt och jag gråter med dig vet precis hur det känns <3 kramar från mig <3

 6. Stöttisen skriver:

  Lilla vännen då!! Jag förstår dig precis!! Min gammelmormor gick bort i våras!! Men med tiden läker det jag lovar!! :-)

  Kramiiiiiz!!<3 Stöttar dejj!!

 7. <3 skriver:

  jag förstår dig min hamster dog förra året nu har två nya men det är inte samma sak.
  Jag tycker synd om dig men det går över jag lovar !<3

 8. Alice!♥ skriver:

  Lilla gumman! Jag vet presic hur det känns min katt Kajsa gick bort för 1 och ett halft år sedan och de kom så plötsligt så vi fick oxå ta bort henne för hon hade canser i magen och i tassarna så på slutet hade hon svårt att gå hon var bara 2 år så jag hade inte henne så länge! Men finns för dig Lisa :)♥♥

 9. Jag stöder dej!<3 skriver:

  Hej Lisa!<3 När jag såg dina tre videos om Hammie började jag gråta. Jag satt här hemma för mej själv och tänkte på dej!! Men jag LOVAR att den här tiden kommer dra förbi!! Nu ska du gråta och ha ledsamt!! det är meningen. Det är helt enkelt mänskligt. Gråt ut allt bara!! Visa din sorg. Alla dina fans, och dina närmaste finns här för dej. Och även om Hammie är borta nu, så kommer hon alltid att finnas kvar, i ditt hjärta. Ge inte upp! Ta nya tag! Det här går jätte fint Lisa!!

  Jag önskar dej allt gott!!<3 KRAM!!!<3

  PS. Jag vet att det inte är samma sak! Men se oxo fram emot tiden med Kasper, men ha inte för brott! Du ska gråta först!!<3

 10. Idaemeliie.blogg.se skriver:

  Hej Lisa

  Den här videon berörde verkligen mig och jag började också gråta.. Tänke på min katt som snart kommer dö eftersom han är väldigt gammal.. Krya gmn <3

 11. Emilia skriver:

  Jag hoppas verkligen att du läser detta Lisa.
  Du har det jobbigt, det förstår alla. Men jag hoppas verkligen att du går till skolan resten av veckan, för det gör det gått för dig att tänka på annat. Tro mig, eftersom jag har haft två dödsfall under detta år. Jag kände exakt som dig när vi var tvungna att ta bort våran hund, som också bara var ett och ett halvt år. Jag ville verkligen inte gå till skolan, jag ville inte göra något. Men jag gick ändå, och det var jättejobbigt, men jag klarade mig. Jag har fortfarande inte kommit över honom, men vi skaffade en ny hund någon månad efter. Jag kände också att jag inte riktigt ville ha en ny hund, även fast jag älskade att vi skulle få en ny liten valp till familjen. Det kändes som om vi ersatte Habibi, våran gamla hund, med Oska, våran nya. Men Oska är det bästa som jag vet. Jag lever bara för henne nu, och jag tror att det är för att jag vill skydda henne från att gå bort. Men hon är så annorlunda Habibi, och jag tror att det är bra för både mig och min familj, så slipper men bli påmind om saker Habibi gjorde. Så jag vet att Kasper kommer bli en underbar liten figur i din familj, som säkert kan trösta dig när du blir ledsen, för det gör Också med mig.
  Sedan gick en väldigt viktig person bort för någon månad sedan, min morfar. Jag kommer inte skriva så mycket, du kanske kommer tröttna att läsa allt då. Han gick bort på en Tisdag, och jag gick till skolan ändå på Onsdag för att kanske klara det. Men efter bara någon lektion klarade jag det inte, så jag sa till min lärare att jag ville gå hem. Så det gjorde jag, och var hemma resten av veckan efter det. Oska var min hjälte då, hon visste att något hade hänt och var väldigt mysig och ’klängig’ på ett bra sett.
  Jag är fullt medveten om hur svårt du har det just nu, och jag tror att du har alla läsares stöd. Men det skulle vara så bra om du gick till skolan, och umgås mycket med ditt nya djur! Du kommer få en sådan bra vän då, som alltid finns till hands om du känner dig nere!

  Du får nu sköta om dig, och hoppas att du kommer må bättre snart. Och som sagt, jag hoppas verkligen att du läser detta nu!

 12. Sofie skriver:

  Lisa du ska inte vara ledsen du ska bara veta att hon har det bra nu och jag tror hon sa tack för det för att hon inte skulle lida mera
  men hon har det bra nu!<3

 13. OMOGET?????? skriver:

  vet du….jag tror det är du som är omogen!!! du fattar fö f*n int va Lisa ha vari med om!!! hon har mist sin allra bästa vän!!

 14. jonna skriver:

  Började gråta när jag såg denna video finns gmn <3

 15. julia wassis skriver:

  Blev också ledsen när jag såg denna video stakars Hammie hoppas hon har det bra där hon nu finns! jag har också got igenom deta 3 gånger när mina katter har got bort och det är ju inte så lät som man tror när man vaknar upp en mårgon och då finns han/hon bara inte mer! ;(

 16. Cajsa skriver:

  Älskade lilla vännen! Du behöver ABSOLUT INTE tänka på att göra massa videos nu! Nu ska du bara vara hemma,och faktist Vara ledsen och lära känna Casper!Jag förstår precis hur du känner! Jag börjar gråta så fort jag pratar om min hund Wiggo som gick bort för 3 år sedan…Kan inte hålla tårarna borta nu heller…men tänkte att jag kan dela med mig av min historia,fast jag inte berättar den till vem som helst…Han var en vaktel,han var världens snällaste men han blev sjuk…riktigt riktigt sjuk. Han vågade inte gå i trappor för han såg inte ordentligt och han blev aggresiv om man kom emot honom,för att han inte såg vad som kom…Vi hade inget val…pappa ville testa om det var pgr av oss så vi skulle sälja honom till en familj i finland som var bra på aggresiva hundar…
  Det var en onsdag,pappa skulle åka med finlandsbåten på natten,jag somnade på soffan jag vaknade av att pappa skulle bära upp mig till sängen då tittade Wiggo mig i ögonen och såg så himla ledsen ut. Det var som om han visste vad som skulle hända…Jag har aldrig gråtit så mycket jag gjorde då! Efter 2 veckor ungefär berättade mannen att dom hade tagit bort Wiggo…han var sjuk… Min bästa vän gick bort… Min värld var tom…det kändes som att jag inte ville leva…Lisa,Det kommer gå över…Min hamster Grynet blev 3 år,sedan dog hon av ålderdom,Jag grät och grät och grät…jag kunde inte begrava henne själv så mamma fick göra det…Efter 1 år köpte vi en ny hund…Han heter Theo! Och nu är han min bästa vän!! Han och jag älskar varandra massor!!! Tänk inte som att Casper ska vara en ”ersättare” för Hammie…Tänk att nu är Hammie borta,och du kan inte göra något åt det. Hon har det bra nu. Och nu ska du och Casper bli lika bra vänner <3 Och kom ihåg Lisa Hammie finns alltid där…du kanske inte ser henne men hon finns alltid där…ALLTID! Nu ska du vila upp dig och gå tillbaka till skolan när DU är redo. Du har vårat stöd! <3

  Med vänlig hälsning Cajsa 13 år

  Här är ett inlägg jag gjorde på min blogg i maj som jag gjorde om Wiggo…Du behöver inte titta men om du vill se hur han såg ut och så http://cajsalovehorses.blogg.se/2012/may/ (skrolla ner lite för att hitta inlägget)

 17. Karie skriver:

  Hej Lisa, när jag såg den här videon började jag gråta.men kom ihåg att Hammie alltid kommer att vara med dig.
  Jag är faktiskt norska, men jag använder Google översättare.
  du är bäst Lisa :)Jag älskar dina videor och bloggen. du är så bra på allt tänd.
  kram från mig Kari

 18. Hmmie!!!! :( skriver:

  Började gråta när jag såg videon det var jätte fint sakt gumman!!! <3

 19. Malva skriver:

  Jag började gråta när jag så den här videon! :(
  Jag vet exakt hur det känns för min systers gerbil gick bort i förra veckan och min hund dog förra året.
  Jag kan bara säga en sak. Jag skulle inte bry mig om du inte bloggade på hela veckan.
  Jag vet hur jobbigt det är att mista ett djur eller nån annan som betyder mycket för en.
  Känn dig INTE pressad på att göra videos!
  Jag önskar bara ett jag kunde ge dig en stor varm kram och trösta dig men vi bor långt ifrån varandra…
  Annars hade jag gjort det! <3

 20. theonewhonow skriver:

  hej vännen. Har haft 4 dvärghamstrar två killar en spm blev 0.5 år och en som blev 3 och 2 tjejer. en som blev 2 år och en som lever. Mina första var killarna . En dog ett bråk mellan dem och 2 år senare dog den andre i ålderdom och en olycka. Jag var super ledsen ! Men jag gick till skolan och fick stöd av mina vänner. Sen köpte jag 2 nya dvärghamstrar. Och även om jag älskade mina små killar så älskar mina små tjejer lika mycket och fick nya spännande äventyr med dem. Men nu för 2 månader sen dog en av dem i en sjukdom. Men jag har kvar en av tjejerna nu idag . Från en dvärghamster ägare till en annan . Jag vet hur det känns.Var lika gammal som du är nu när den första dog.Ge Kasper en chans . Kom ihåg att det inte gör något att han inte är som hammie. Han kommer att betyda lika mycket iallafall

 21. filippa skriver:

  det kanske är jätte jobbigt men du måste gå vidare, jag säger inte att du ska glömma bort hammie. Men jag tror att du kommer må bättre av att inte tänka på det så mycket och leka med kasper. Jag hade själv en hamster som dog i julas. Jag var ledsen någon dag men sedan tänkte jag på att jag bara skulle må sämre om jag inte gick vidare i livet.

 22. Linnéa skriver:

  Stackare!…. Hoppas att Kasper kommer göra dig på bättre humör… Vi finns här och vi stöttar dig! <3

 23. Emmy skriver:

  Fyfan vad stark du är Lisa! Vi mår dåligt när man ser att du mår dåligt :(<3 men vi finns här och stöttar dig, det finns motgångar och framgångar i livet. Försök och gå vidare! lek med Kasper så blir ni bra vänner! en dag träffar du Hammie uppe i himlen, men först måste du leva ditt underbara liv! Hammie ser att du är ledsen och Hammie bli ledsen då.. Var glad så han också blir glad :) Kämpa på <333 Kram på dig vännen<3

 24. Evelina skriver:

  Det är superstarkt att göra en video om ett djur som gått bort när man liksom egentligen bara vill gråta!
  Du är jätteduktig och jag säger det igen: Det är superstarkt av dig! <3

 25. Ka skriver:

  Du är så stark att du kan göra videos♥ Jag börja tänka på min tjej hamster jolly o började på tårar när du visa videon.. Du är så stark människa! men du.. jag tror att Hammie mår bra där uppe och du gjorde rätt ! Arnas skulle han bli ledsen o lida♥♥ P.s Jag drömde om dig o tänkte att jag fick en auto av dig och åkte med dig till ditt klassrum xD

 26. Hanna karlsson skriver:

  Lisa!! Du är så himla stark att du kan göra såhär.. Alla här stöttar dig<3

 27. Wow Lisa, vilken fin video<3 När du grät kunde inte jag hålla mig, så jag grät med dig<3 Men tro mig, hon älskar dig jätte mycket<33

 28. Julia skriver:

  Gud vad synd om Hammie!!

 29. Alexandra skriver:

  Jag grät stilla havet! Tycker så synd om dig ! , vet hur det känns … Va stark det går över , han finns endå kvar i ditt hjärta <3 Vi älskar dig!

 30. Linnéa skriver:

  Haha är du seriös? Stanna hemma för att en liten hamster dör? Skolkarunge! Och köpa en ny fattar jag inte varför? Tänk på hammie, hon hade nog inte gillat det. Eller vänta, hon gillade inte dig alls!

 31. amanda skriver:

  Va stark Lisa! Hänt samma med mig också.

 32. Diaryofus.devote.se skriver:

  R.I.P Hammie <33 Finns här för dig och kommer alltid göra <3

 33. Anna Öhman skriver:

  Jag förstår hur du känner, jag förlorade min katt för ett tag sen han var så speciell då jag var sjuk å låg hela dagarna på sängen gjorde han det å gick aldrig från sängen, då jag kom hem och öppna dörren så kom han mot mig , vart jag än gick så följde han efter vi lekte kurragömma utanför mig han förstog mig alltid å tröstade mig då jag var ledsen och gjorde mig glad då jag var arg!.. och nu när jag ser din video som är så underbar.. så börjar jag gråta.. jag vet hur du känner och om du vill kan du skriva till mig på facbook eller så.. jag heter Anna Öhman.. du kan kolla min blogg hur jag ser ut om du vill: http://www.aannaohman.blogg.se
  Men var stark! kram..

 34. Tove skriver:

  lisa. du är en strark tjej! allt jag ville göra när jag såg denna videon var att krama dig.jag hatar att se dig ledsen.jag älskar din blogg och kollar alla dina videos.genom att titta på din video nu så har det byggt upp en rädsla om hur jag kommer känna när min kanin stampe inte finns längre.hammie kommer aldrig försvinna, jag lovar dig,hon kommar alltid finnas runt omkring dig,hon älskar dig precis som du älskar henne,jag vet att det är svårt,jag vet hur det känns,mina två hundar gick bort förn något år sen och jag var verkligen helt förstörd,men lisa,även om det är svårt så måste du tänka på att du har ju charlie och kasper,jag vet det är inte samma sak men jag tror inte att hammie vill att du ska vara ledsen,
  ta hand om dig <3 du är världens sötaste tjej på hela jordklotet!
  love to you <3

 35. Amanda skriver:

  Be strong Lisa!!!!

 36. someone!! skriver:

  Det var synd de som hände me Hammie!!! men att skolka för en hamster dör e nt bra. Jag förlorade mitt djur men bara för de skolkade nt jah!!
  ps:jag älskade de djure så jävla mkt!!!

 37. samuella skriver:

  Började gråta…. R.I.P den sötaste Hammie <3
  :(

 38. Sofie skriver:

  Hej lisa! tycker jätte synd om dig för att din fina hamster har dött,,, jag hoppas det blir bättre med dig. när du grät så kunde inte jag hålla mig,, -.-’ Du värkar vara en snäll person som värkligen bryr sig…. hoppas du får det bra med din casper. K eller c? ha det bra….. Från en tjej som stöttar dig!<3333

 39. filippa skriver:

  du linnea jag har varit med om samma sak vänta du tills ditt djur dör eller när du skafar ett då ser du hur de käns du är bara för dum om jag var du skulle jag hata mig själv tänk jag köpte en nu hamster och man kan faktiskt vara ledig från skolan

 40. Tova, ditt största fan! skriver:

  Hej Lisa! Min hamster Leea, hon var en guldhamster och väldigt söet, efter ett å etthalvt år så fick LEEA infektion runt ögat så det blev geggamoja och hon kom aldrig ut ur buren. Sedan skulle jag och mamma avliava henne men när mamma kom hem från jobbet så va hon död :(( <3 Det var SKITJOBBIT tyckte jag. Men hon finns alltid kvar och hon lever uppe i hamsterhimlen <3 Jag fick hålla henne när hon va död, hon var stenhård och nu är hon begravd, i miss she very mutch!

  R.I.P HAMMIE AND LEEA <3

 41. elin skriver:

  hej lisa!!
  jag fattar hur du känner!! skit i dom som säger att du skolkar!! Jag hade oxå varit hemma.. så hemst!!
  hoppas du och kasper klickar snart!!
  kram

 42. Tova, ditt största fan! skriver:

  Och förresten , Ellerhur är Leea/Hammie a iaf en hamster som en syster, det var bedrövligt att förlora en syster.. Jag grät mer än vad jag grät för mi farmor :( <3 LÄS OCH SKRIV! <3<3<3<3

 43. Karie skriver:

  Hej Lisa, när jag såg den här videon började jag gråta.men kom ihåg att Hammie alltid kommer att vara med dig.
  Jag är faktiskt norska, men jag använder Google översättare.
  du är bäst Lisa :)Jag älskar dina videor och bloggen. du är så bra på allt tänd.
  kram från mig Kari

 44. tidde skriver:

  stakars dig!!!
  men du är så grymt modigt att du orkar göra
  en video!!!!!
  men jag lovar att Hammie aldrig kommer att glömma dig!!!!!
  ps. du är grymt söt!!!

 45. Alva skriver:

  R.I.P Hammie!!<3
  Hoppas att det känns bättre snart!!
  Kram!<3

 46. Karie skriver:

  Hammie och Lisa<3<3<3<3

 47. Rebecca<3 skriver:

  Lider med dig Lisa!

  dessutom så vill jag bara säga att du är jättesöt, även utan smink:)

 48. Karie skriver:

  Love you

 49. Hannah skriver:

  Hejsan! När jag tittade på denna videon så grät jag jättemycket. Jag förstår verkligen digg., alltså hur det känns! Jag kom att börja tänka på mitt marsvin när den dog….:( Jag fick också avliva mitt marsvin. Den hette Teddy :)Han var svin söt :))))Detta är från ett misslisibell fan :)Hon som skrev om sin hamster Leea heter. Hon och jag grät jättemycket :)Puss

 50. Karie skriver:

  Love you Lisa :) puss och Kram

 51. Karie skriver:

  Hej Lisa, när jag såg den här videon började jag gråta.men kom ihåg att Hammie alltid kommer att vara med dig.
  Jag är faktiskt norska, men jag använder Google översättare.
  du är bäst Lisa :)Jag älskar dina videor och bloggen. du är så bra på allt tänd.
  kram från mig Kari

 52. Titti skriver:

  vad synd du hade så mycket minen av hammie men har en fråga hur skulle du bli om nån människa skulle dö <3333333

 53. Rebecka skriver:

  jag tycker jätte synd om dig Lisa hoppas du mår bättre snart så var det med min katt som jag älskade så mycket men jag mår bättre nu och jag tyckte det var bra att du köpte en ny för då känns det inte lika tomt så var det med mig jag köpte en ny katt och det känns bättre!Föresten du linnea håll tyst du skulle nog också bli ledsen om du hade ett djur som du älskade jätte mycket och så fick du bara se på när den dog eller var så sjuk att den led. Om du tycker det var dum att hon var hemma för att hon var ledsen så kan du hålla det för dig själv och inte göra henne ännu ledsnare

 54. Maja skriver:

  Jag förstår precis hur det känns jag hade också en hamster förut och han dog och jag bara grät och grät hela tiden och jag begravde han och gjorde ett saknar dig kort! Gråt så mycket d vill det är helt självklart när en nära vän till familjen dör! <3 kämpa vidare

 55. Andrea skriver:

  Nej gud stackare jag börjar nästan själv gråta stackars dig. Hoppas att det kommer bli bättre när du får Kasper då.
  Kram Andrea

 56. Andrea skriver:

  Du är en jätte stark tjej som är snäll och omtänksam du är verkligen en snäll och stark person det kommer att gå bra det är jätte många som stötar dig. Ha det bra M.V.H Andrea

 57. Ebba skriver:

  Stakars dig kommer sakna hammie! hon var jätte söt tycker jätte mycket om dig och jag tycker att det är ok att du gråter det betyder att du iallafall bryr dig<3kram Ebba

 58. Linnea =D skriver:

  att du vågar!
  Såå modig du är?
  Det är så jobbigt att se dej ledsen!

 59. Anonym skriver:

  hej jag tycker väldigt synd om både dig och hammie!! När ja såg videon blev ja själv ledsen när du grät om tänker tillbaka och tittar på din videos med hammie. Så tyccker man så synd om dig!! Stackare hoppas du kan göra lite videos med kasper!! En fråga kan du göra en video när du visar din trädgård?? En fråga till kan du göra en video när du gör en nybörjarsminkning för ja vill såhär inte ha så mkt smink men ja är ingen nybörjare så ja har väldigt mkt smink!. LOVE YOU LISA

 60. Orika Surakka skriver:

  Du kan kanske också se mina 14 hamstrar i min sten ålders blogg om jag lägger upp något… http://www.shofsans.blogg.se

 61. nickaa skriver:

  Jag vill gärna ha ett djur och du har ju hamstrar så då undrar jag om du skulle kunna göra en video när du berättar hur man tar hand om dom/ vilken ras du har och andra viktiga saker. Skulle bli super glad om du gjorde en video om det!!<3
  Ni kan också skriva tips om hamstrar på min blogg: http://nickaa.blogg.se

 62. Ebba skriver:

  Stackars dig jag vet att det är jobbigt när någon nära Vän går bort jag började gråta när jag tittade på videon för jag hatar att se dig ledsen och du ska tänka på att hammie led av sin canser och hade ont nu när hon är i himmelen så har det onda försvunnit och hon finns med dig hela tiden hon är med dig överallt och hon vill nog inte heller att du ska vara ledsen och inte jag heller inte någon
  Hoppas att du kan lära känna Kasper mer älskar dina videos och din blogg
  Stora Bamse kramar EBBA❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 63. sunniva skriver:

  du e så stark

 64. Din mamma skriver:

  R.I.P Hammie :((<3

 65. Sigrid skriver:

  Tycker verkligen jättesynd om dig, men du är en stark tjej. Jag har också en hamster, en guldhamster, jag älskar honom så himlaaaaa mycket. Hoppas att du och Kasper blir lika bra vänner som du och Hammie!!<3<3<3

 66. Moa skriver:

  Lisa, jag vet hur det känns. Jag hade en kanin för ett år sedan och hon tog av något liknande ungefär.
  Jag har haft minst 3-4 hamstrar för mina katter ätit upp dem. Nu får jag ingen mer kanin för jag bor varannan vecka hos mamma och pappa.
  Tänker på dej! Kram

 67. Alicia. skriver:

  Lilla vännen. Vet hur du känner dej! Finns, bara så du vet <333333 Att du kan vara så ledsen då. Sötnos, du klarar det.
  http://www.ronjalinneaalicia.blogg.se

 68. Edith skriver:

  Stackars dig. När jag såg den här videon började jag nästan också gråta för min kompis hadde också hamstrar och hon grät också så där mycket stackars dig ;( hoppas det går bra med Kasper da ;(

 69. Amanda skriver:

  Jag förstår hur det känns,Min katt dog och jag trodde aldrig att jag skulle bli hel igen men det har jag. Jag fick en kanin några dagar före och jag tänker inte lika mycket på min katt längre. När du och Kasper har lärt känna varandra så tror jag att ni kommer bli bästa vänner. Hammie kommer alltid finnas vid dig,Hon är din skydds ängel nu. Tänk på alla dina fans som stöttar dig och älskar dig i alla lägen. Jag älskar dig Lisa <3

 70. Tova skriver:

  Börjar gråta när du gråter Lisa :( Vet hur det känns att förlora någon (Människa eller djur) man älskar och har känt, hur länge som helst. Det är SÅ jobbigt, och det känns som om man aldrig vill gå utanför huset igen. Man vill bara ligga i sängen och gråta.
  Kom ihåg att vi som läser din blogg och följer dig på youtube, vi kommer alltid finnas här för dig. När du är arg, är vi arga. När du skrattar, skrattar vi. Och när du gråter, gråter vi. Vi älskar dig Lisa och kommer alltid göra det<3

 71. Lollol skriver:

  Började gråta själv när jag såg detta.
  Jag har varit med om liknande.
  Vill bara att du ska veta att man överlever sånt här, det tar tid. Men man överlever!
  Två dagar efter att mitt marsvin amigo dog gick jag till skolan och började gråta några gånger. Jag tittade på himlen hela tiden och tänkte
  – Amigo nu år du uppe i himlen som en ängel.
  Och nu tänker jag inte så mycket på det!

  Lisa du har familj vänner och hundra tusen fans! Lycka till!<3

 72. Ulle skriver:

  Tycker jätte synd om dej Lisa :( <3
  jag finns alltid vid din sida + jag tycker du är en duktig tjej som göra ett videoinlägg fast du är ledsen <3
  Många kramar till dej gulliga lisa <3

 73. Tova skriver:

  shit, blev värkligen rörd :( <33

 74. Tova skriver:

  Jag blev jätte påmind om min kanin Pontus när du berättade, skulle aldrig kunna vara lika stark som du Lisa <3

 75. Fanny skriver:

  R.I.P

  började skälv gråta…

 76. Emilia skriver:

  Jag förstår att du känner dig ledsen, Lisa. När jag var 9 dog min fågel och jag var så ledsen. Men det går över, och man blir starkare av det. Hammie älskade dig precis så mycket som en hamster kan, och kommer aldrig glömma dig, var hon nu är. Du kommer lära känna Kasper också, och du kommer älska honom också. Kanske lika mycket, fast på ett helt annat sätt. Det låter orättvist men det var tiden för Hammie att dö, precis som varje djur. Ingen levande varelse kan leva föralltid, men minnen kan. Vilken tur hon ändå hade, för att hon fick leva sitt liv tillsammans med just dig. Ha det bra Lisa. Kram

 77. Alexandra skriver:

  Tycker synd om dig och hoppas du blir glad om någon/några veckor. Det är lika dant med mig min syrra tog livet av sig idag. :( Jag tycker det är jättesnyd om dig. <3

 78. sunniva skriver:

  jag vet hu det känns jag glömmer aldrig min gosan men man kommer över sorgen och nu tänker jag knappt på det men det är svårt att komma över det.Och det är klart att man tänker på det men jag har varit utan henne i nästan ett år. Lisa jag vill bara säga att du är stark och att man kommer över sorgen. Älskar dig och dina videos ILOVE YOU

 79. lina skriver:

  Åhh synd R.I.P Hammie

 80. Matilda skriver:

  Jag tycker det är super starkt av dig att göra videon! när du började gråta började jag att gråta. Jag älskar dig och jag tycker du är underbar. Jag vet att Hammie vakar över dig 24 timmar om dygnet 365 dagar om året och att varje gång solen skiner genom fönstret är det Hammie, hon lämnar aldrig din sida Lisa. många kramar till dig <3333333 (jag har gjort bilden och jag gjorde den för dig)

 81. madeleine skriver:

  Åååå Lisa sluta gråta börjar ju gråta själv! Stackarn ! Jag hoppas du känner för att gå till skolan och du är stark!
  Bara så du vet jag finns att prata med-Madeleine Hansson på fb du har mig, skype mine.perera2 Chattprogrammet för android kik-mmaddee . bara att skriva finns för dig ,kan hålla saker och kom igen du är stark!

 82. Kramiz Bananiz xD skriver:

  Tycker jäkligt synd om dig ;(
  Men jag vet att du är stark, du kommer att klara det :D
  Hoppas du får det bra med Freddie och Kasper :)
  Kramiz Bananiz xD

 83. sara skriver:

  min hamster Freja dog i våras hon hade också canser hon hade en tumör jag är fortfarande jävligt ledsen men jag har en ny hamster nu som heter smulan och min pappa gick bort när jag var 6 år och nu är jag 10 år. tänker på dig lisa R.I.P hammie

 84. Agnes skriver:

  stackars lilla dig Lisa. Jag vet hur du känner ….. min morfar har gått bort och jag var också så ledsen. Tänker på Hammie och dig!

 85. Ida (stort fan till DIG) skriver:

  Heej Lisa Sötnos!
  Jag är en prenumerant till dig och jag tycker du är super sööööt<333 :)
  Du är en stark tjej, tro på dig själv! Jag har själv en hamster som jag fick i julklapp och för bara någon vecka sedan så fyllde han 3 år och jag är super ledsen att din hamster Hammie inte mådde så bra på den sista tiden skulle bara vilja komma hem till dig nuu och krama om dig för jag tycker det är jätte synd om dig just nu! <33 När jag såg denna videon så började jag gråta och klarade knappast inte av att se klart den :(( Jag hoppas att Hammie har det bra uppe i Hamsterhimlen!
  Jag hoppas också att du och Kasper blir bra vänner<33 :) Snart så går det ledsna bort lite och du kommer innte tänka på det så mycket!! ;) Ha det bra nu SÖTNOOOOS!!!<33 Tänker på dig sååå mycket!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3333
  I love you so much!
  PS.I hope you read this :)

 86. Ellie skriver:

  Min sköthäst frasse , var min bästa vän även om han inte var min så kändes det som att han var min, men 2 veckor innan så kom min ridlärare fram till mig och sa: Tyvärr men vi måste avliva Frasse,han har en benskada som kommer ta flera månader tills det läker.
  Jag sprang därifrån gråtandes och satte mig i frasse’s box.
  Frasse gnäggade glatt och kom fram och nosade på mig, jag började gråta ännu mer och kramade honom jätte länge.
  veckan efter så åkte jag till stallet igen och sa farväl,jag grät jättemycket och gedde han massor av äpplen och häst godis. när mamma sa att vi skulle åka då grät jag så mkt att jag kunde gör flera hav.
  Än så kan jag gråta, Nu har jag min underbara hund Ariel som jag älskar sjukt mkt! <3
  När jag är ledsen är hon den ända jag vill berätta det för.
  När jag hamnar i bråk brukar alltid kuratorn komma och säga att jag ska följa med henne ner till hennes rum, då blir jag alltid ledsen för jag hatar att berätta saker som var dumt gjort av mig, men även om jag säger att hon inte ska ringa mina föräldrar så gör hon det.
  det förstör hela mitt liv för min föräldrar brukar fråga jätte mkt om dom dumma sakerna,
  även fast dom vet att jag är känslig efter Frasse.
  snart kommer min finaste hund Ariel gå bort och då vet jag inte vad jag ska göra.
  Hon har bott hos mig i 6 år nästan 7 år.
  Jag grät när jag skrev det här, för allting förändras bara mina kompisar byter skola eller flyttar,
  mitt liv är ett helvete just nu……

 87. selma skriver:

  Gråter över din skull. Hammie är så gullig! Det jobbiga med att ha en hamster är att dom inte lever så länge.

 88. Alice skriver:

  Du är stark skit stark ska jag säga dig. Alla dina fans gillar både dig och hammie .
  Hammie finns i dig i ditt hjärta hon vill nog inte att du ska vara ledsen hon vet att du skulle göra allt för att hon inte skulle gå bort ,och om du var sjuk skulle hon vara lika ledsen som du. Om du gick bort skulle hon bli jätte ledsen jag lovar dig hon gillar dig lika mycket som du gillar henne , men hon vill nog att du ska gå vidare fast bara inte glömma henne .hon sitter där uppe i himlen och kanske har hon dåligt samvete för att hon vet hur ledsen du är .men det finns inget att göra det som har hänt har hänt och man får gå vidare .hon blir nog glad om du ger Kasper en skans bara du inte glömmer henne. Alla stöttar dig nu .jag gråter när jag tänker på dig och
  Kramar från Alice

 89. Nelly skriver:

  Jag gråter med dig Lisa. Jag älskar dig och hammie verkar vara jättesnäll. Jag lovar att du kommer lära känna Kasper och tycka om honom med. Älskar dig Lisa! Hoppar du blir gladare så att jag oxå kan vara glad.

  Puss och kram, krya på dig <3

 90. milla skriver:

  gråter själv när jag ser dig men hoppas du får ett bra liv med din nya hamster ni kommer säkert ha väldigt goda minnen med varandra men jag vet att ditt liv inte kommer se likadant ut men tänk på att hon har levt med dig och att hon älskade dig och ni hade jätte kul tillsammans du måste vara stark som du är hon har haft ett jätte bra liv med dig men nu är det Karspers tur att ha ett jättttte bra liv med värdens bästa lisa. hoppas du ser detta för allt för dig sötnosiss♥♥

 91. Matilda skriver:

  Jag förstår dig helt Lisa. Jag säger inte bara det utan jag förstår. Jag har tre djur nu.
  Och jag har haft tre. Men sist gång mitt ena djur dog då var det min katt som dog han dog förra året i april. Men jag blev exakt lika ledsen som dig jag grät och grät och grät. Det var huuuuur jobbigt som hälst. Och ibland när jag tänker på han så börjar jag gråta. så mycke som jag älskade han och du älskade Hammie. Men livet får gå vidare. Började gråta när jag såg denna videon. Love you Lisa! Mitt hjärta finns alltid för dig! <3 Skype: Matilda2002Andersson

 92. ema skriver:

  vet hur det käns :(

 93. Jessie skriver:

  du ska bara veta att du är sjukt stark som sätter dig och berättar om detta….
  Men allt kommer kännas bättre om ett tag, det får ta veckor, månader, så lång tid du behöver.
  Men tillslut kommer du tänka tillbaka på Hammie med ett leende, jag lovar.
  Jag har själv upplevt den erfarenheten

 94. Sandra :) skriver:

  Gud sitter här och gråter faktiskt saknar dug hammie.
  Du är stark Lisa det vet jag men du saknar Hammie det skulle jag oxå göra inns alltid hära+ att du gör skitbra videos och bra tips fortsätt med det

 95. Sandra :) skriver:

  dig*

 96. Anna skriver:

  Ååh, gråt inte gumman <3:(
  Jag förstår att du är ledsen. Jag skulle gråta varje dag om min hund gick bort.
  Jag har känt henne länge och så. Snart fem år.
  Skulle också vara skitledsen om jag var du :(
  Men sötnos, du är vacker, söt, rolig du är allt förutom ägare till Hammie.
  Jag tror inte på att du kommer att glömma bort Hammie eller så men går över det gör det!<3
  Jag hade en katt som också var tvungen att avlivas. Han blev femton år och jag tänker fortfarande på honom.
  Men jag har två katter och en hund kvar.
  Jag lovar, du kommer att vara glad över att du har Kasper snart.
  Förstår att du inte är i skolan och så.
  Jag däremot var i skolan när min älskade katt gick bort.
  Men jag var inte så gammal, gick kanske i ettan?
  Jag hade inte spenderat lika mycket tid på honom som mina storebröder.
  Men Hammie har inte försvunnit helt.
  Han finns fortfarande i ditt hjärta och du finns i hans.
  Ni träffas nån gång i himlen.
  Lovar.

 97. Hej Lisa!
  Du vet att alla dina bloggläser och fans finns här för dej, vi älskar dej och därför följer vi dej :) Jag förstår att det känns svårt nu men samma sak hände för mej… Men det viktigaste är att Hammie älskade dej och du älskade Hammie <3 Och en annan sak som är viktig är att vi alla dina bloggläsare finns här för dej i dina svåra tider… Vi vet att du klarar det, du är stark men vi vill ändå finnas här för dej och hjälpa dej <3
  Vi älskar dej Lisa Jonsson och vi alla förstår nog din saknad, vi vet att den är stor men vi älskar dej för den du är och fortsätt vara den du är, ta dina egna vägar, var stark och lev i nuet :) <3 Men det med Hammie är speciellt, man ska få gråta och vara ledsen, det är helt normalt så du behöver inte känna press på att blogga och göra videos :)

  Puss på dej gumman :* Och hoppas allt går bra med Kasper :)

  Och igår fick jag en skylt med en text som kanske du skulle behöva sättta upp på din vägg :)

  "People change
  But memories last
  FOREVER <3"
  (fast i ditt fall Animal change)

  Älskar dej Lisa och fortsätt att vara den du är, jag älskar dej PUSS på dej och hoppas det blir bättre <3

 98. Alexia skriver:

  Hej lisa jag vet hur det känss att vara såå ledsen,Jag tkr så himla synd om dig men du var en stark tjej (’: , Hammmie Kommer aldrig att försvinna hon kommer finnas runt om kring digHon älskar dig lika mkt som du älskar henne,Jag blev Jätteledsen själv när jag läste och lyssnade på videon. Var stark, som sagt jag tror inte heller att Hammie vill att du ska vara ledsen.Vi kan vara ledsna ihop :) Krya på dig Lisa .

 99. Hilda ❤ skriver:

  Hej Lisa ,<3
  Jag förstår verkligen hur du mår… Jag har varit med om samma sak..
  Mina hamstrar Lhea och Flora.
  Jag hade Flora först och hon blev 1,6 månader. Det värsta var att det var på sommarlovet och jag , mamma och min brorsa skulle åka till mormor så då var bara pappa hemma. Vi sa inte hejdå till Flora riktigt för vi visste att hon skulle komma med pappa dagen efter och vi hade ganska bråttom till tåget. Dagen efter ringde pappa, jag kommer ihåg hela telefon samtalet:
  P: Hej det har hänt en jätte tråkig sak här hemma.
  Jag förstod vad som hade hänt för Flora var så sjuk men hon var så glad hela tiden. Även fast hon mådde så dåligt. Hon fick medecin men det hjälpte inte. Jag grät dag ut och dag in :'( Men detta var 3år sen.
  Lhea var också väldigt sjuk men då var jag hemma. Lhea var så svag, när hon skulle springa i hjulet föll hon bara ihop för hon orkade inte :'( Då var vi tvungna att avliva henne.. Det här var i somras Jag grät och var jätte ledsen länge men tänk dej, de var så sjuka de orkade inget.
  Nu har jag två marsvin nu. Jag är gladare och har gått vidare.
  Det är ok att gråta, självklart, men jag lovar att det kommer att bli bättre. Hammie kommer alltid leva vidare i ditt minne <3 Du kommer alltid minnas hammie men sorgen kommer inte vara som den är nu :) Du kommer le åt de glada stunderna med henne och jag tycker att du är stark <3 Och nu har du Kasper. Tänk på honom också. Han är inte Hammie men jag vet att du kommer att älska honom ändå!
  Stay storng, Lisa! Jag har gått igenom samma sak och jag vet att du klarar det här! Älskar dej Lisa ❤

 100. Emma skriver:

  Jag börja gråta när ja såg videon

 101. Linn<3 skriver:

  Jag tycker värkligen synd om dig!! Jag vet hur det känns min älskade katt som jag hade haft vid min sida hela livet gick bort för några veckor sedan, hon hade också canser!! Sorry!!<333333

 102. Bernice skriver:

  Vet precis hur det känns, jag var tvungen att göra samma sak en gång. Min råtta fick en tumör som växte och tillslut slutade hon också äta och låg bara ner och orkade inte göra någonting. Det var hemskt att se hur hon låg o kämpade för sitt liv på bordet hos veterinären och när hon sedan tog sina sista andetag var det hemskt att inse att hon faktiskt var borta för evigt.
  Men tyvärr är det så, döden kommer förr eller senare. Det enda man kan göra är att komma ihåg alla fina stunder ni hade tillsammans, och hur mycket du älskade och brydde dig om henne. Du klarar detta tjejen! Kram på dig :)

 103. Thea skriver:

  sötnos det kommer att årdna sig

 104. Och så har du en jättefin plansch på dig och Hammie<3

 105. Julinaaaa skriver:

  Känner verkligen med dig! Jag skulle dö om min katt skulle dö. Men alla dina ord de va så vackra, jag började till och med gråta. Kom ihåg att jag finns! På skype heter jag Julina_-00, skicka gärna eller ring mig! Jag älskar dina videor och jag försår att du inte vill göra några videor. För ett år sen försvann min katt, efter 4 månader började mina vänner fråga: När kommer Smulan hem? Och jag grät och grät. Gick inte till skolan. Mamma hade ordnat att jag skulle få en ny men det gick inte. Jag grät hela tiden. Men min historia slutade lyckligt efter som Smulan kom hem 5 månader efter hon försvann. Kram! Kom ihåg att jag finns. <3 Du är verkligen stark som kan göra en video om detta efter som jag själv aldrig skulle klara av det! <3

 106. Hanna skriver:

  Hej!! När jag ser den här videon börjar jag gråta jag tycker så synd om dig :/ Jag hoppas att det blir bättre för dig med Kasper :) PS; jag vet hur det känns jag har också haft en hamster men jag lovar att du kommer över det om några veckor :)

  http://www.meccina.bloggplatsen.se

 107. Tindra skriver:

  Gud vad det är synd om dig! Att missta Hammie borde va så svårt!;(;(;( Det är så synd om dig;(;(

 108. ida tornstrand skriver:

  hej lisa<3 jag förstår hur du känner<3 men tänk att nu behöver hon inte kämpa mer och ha ont<3
  hammie tyckte säkert jätte mycket om dig<3 ni var ju bffs.
  men någon gång så går ju alla bort, och kommer till himelen.<3
  Men du ska inte glömma häller glömma hammie<3
  tänk på dom dagarna ni haft tillsamans<3
  det är klart du är ledsen jag skulle också vart det<3
  men så funkar ju livet man föds levr och dör.
  jag gillar dih jätte mkt lisa kämpa på så kommer allt att årdna sig, var inte häller rädd fr att prata om det hemma hoss dig.
  från ida tornstrand och är 11 år!!
  <3333

 109. Lollo skriver:

  Min hamster hette Putte och dog av en hjärntumör vi var också tvungna att av liva han så jag vet hur det känns även fast det känns jobbigt nu så kommer du inse att Kasper också har en speciel personlighet :) hammie är inte borta hon finns fortfarande i ditt hjärta

 110. Anna skriver:

  finns <3
  Du är stark. vet hur det känns!

 111. Lovis skriver:

  Hammie finns alltid hos dig Lisa! Hon försvinner aldrig! Jag hatar att se dig så ledsen & förstörd! Du är världens bästa! <3

 112. hilda skriver:

  kärlek till dig ! <3

 113. inez skriver:

  lilla vännen hoppas du klarar dig igenom detta och jag har också förlorat 2 djur du är stark kramisar

 114. Johanna skriver:

  Lisa! Jag ska bara säga du är en stark tjej du klara det här, Det var lika för mej när min katt gick bort även om jag bara var 3 år så minns jag henne fortfarande (jag är 11 som dej)…. Jag lovar du kommer vara ledsen nu ett tag å så blir det när man ÄLSKAR sitt djur men sen blir du lika lycklig med Kasper (stavning) men Hammie kommer finnas kvar i ditt <3 i alla år som går. Jag grät hela videon om Hammie när du grät! Men en sak ska du veta du är min favorit på Yt och skit i alla hat kommentarer för du är en stark tjej å dom är bara små IDIOTER som tror att dom är skit cool när dom inte ens är det, du ska vara nöjd med den du är, Du är du och så ska det vara.. Ps:Älskar dej & dina videos Kram Johanna:))

 115. Malin Börjesson skriver:

  sötnos! jag vet hur det känns! förlorade min hund för 2 årsedan , hade känt han ett tag jag med, och han var min bästavän! Men vi köpte en annan hund och nu är hon min bästavän och den andra hunden finns i mitt hjärta,föralltid!
  så kommer det vara för dig med, du kommer hitta en jätte fin personlighet hos Casper med, du får bara ge han lite tid. Och Hammie kommer alltid finnas i ditt hjärta, men försök att se det positivt, vart han än hade bott eller vem han än hade vart hos, hade han ändå fått sjukdomen, så du ska vara glad att du fick ha honom den tididen han levde,okej?
  vet att det är jobbigt! kram!

 116. Wilma skriver:

  Det sårar mig att se dig sårad! livet är orättvist! men du är ju stark!

 117. Ellen skriver:

  Hoppas du mår bättre nu! Det kommer bli bra,jag lovar dig.
  Du är stark!
  ;( Är ledsen för att du är ledsen ;(

 118. malin är en du kan lita på<3 skriver:

  heeej! jag vet hur det e man lemnar nått i liver senn får man nått nytt men det man får e inte altid lika bra so det man hadde om du fattar:) jag har haft en kanin et marsvin och en katt som jag har forlorat dom döde inte själv men dom stog en spruta i alla typ:( jag grååt typ hela tiden ! jätte jobbit! men aa, man kan inte glömma…
  det vet jag! jag vet hur det e ! <3 men jag vill bli jätteglad om vi kunne snakka om det på facebook eller nått? privat…
  jag heter Malin Ulvnes och vet hur det kjänns ! JAG lovar at om vi pratar vill det bli bättre!! <3 <3 <3 elskar din blogg och prenumenerar på dej! jag elskar dej och hammie började at gråta när jag såg din vidio om hon!! det känns som det va jag som skulle kunna gjöra en sånn:(((((((((( jag har det jätte jobbit med! det blir inte bättre om man får 2 nya men man vill jo ha den man hadde!!!! <3 vi kan kontaktas med msn okså malinelise1@hotmail.com bara om du kjänner för det! :D jag är här:))

 119. Ella skriver:

  Åh gumman ♥ Jag förstår att du är ledsen och att du inte kan släppa det. Min kompis har samma problem nu för att hennes farmor har dött och jag stöttar henne. Har du någon kompis som kan trösta dig. Det skulle betyda mycket för Hammie och dig. Hammie vill säkert att du ska ha det bra och du vill att Hammie ska ha det bra. Om du mår bra så mår Hammie bra..♥ Allt kommer att ordna sig tillslut. ♥♥ <3

 120. denise skriver:

  hej lisa jag blev också jätte ledsen när jag såg videon. jag skulle inte kunna beskriva min sorg om min hund dog

 121. Linnéa skriver:

  Jag vet precis hur de känns gmn!! Hände min föredetta katt att vi fick följa med och avliva honom!
  Jag vet hur de är men de är bara att kämpa på. Lovar att de kommer bli bättre med tiden.
  Tänk på alla bra minnen du haft med Hammie! De kommer säkert finnas flera som kan få dig att le!
  Kram på dig!

 122. Julia skriver:

  Jag förstår.

  Min katt blev avlivad p.g.a fel med njurarna.
  Snart ett år sedan. Jag hade haft henne sen jag var 6 år ungefär.
  Jag var så rädd för att det var ett så stort problem att hon behövde avlivas redan när vi åkte hemifrån.
  Jag älskade henne jätte mycket låg bara i soffan och grät hela höstlovet.

 123. filippa skriver:

  Mina hamstrar dog två dagar efter varandra men jag var inte hemma från skolan för det. Jag var stark och grät inte för man måste gå vidare.

 124. Jasse<3 skriver:

  Stackare,,Kommer sakna den lila rackaren.Du är en väldigt stark tjej Lisa<3Du är väldigt Rar av dig<3Va inte lädsen Hammie kommer alltid vara vid din sida Oavsätt vad som en händer<3 *Fräser* Han var en sött liten rackare *Fräser* Lyckan till Raring….Puss & Kram Hej då<3!!!

 125. Agnes skriver:

  Tycker synd om dig, du får så klart inte glömma Hammie men du får inte tänka på henne hala tiden du måste ta nya tag med kasper. förstår dina känslor , glömm bara inte kasper och freddie. mvh Agnes

 126. Noob skriver:

  Jag blev av med min katt och har blivit av med farmor, farfar och morfar. Jag var inte hemma en enda dag. Du måste bara låta honom gå. sen känns det inte lika mycket. Och det blir INTE bättre av att göra en video. Folk komemr tycka att du är en attentionwhore då.

 127. Ester<3 skriver:

  Stackars dig har varit med om samma sak fast om en kanin, det var när jag var med hon i hagen så började hon vifta med öronen och dom var typ spända och hon ramla på sidan nästan, då gick jag till pappa och frågade vad det kunde varit sen ringde pappa till hanns kompis som håller på med att avliva djur och sånt, sen kom han och jag var på min systers rum med hon och grät jättemycket sen kom mamma upp och sa att det var en hjärnblödning hon hade då började jag gråta ennu mer sen sa hon att vi var tvungna att avliva hon!:'( det var nog det jobbigaste jag varit med om!:'( <3 vet hur det känns att se sitt husdjur lida!:'( <3

 128. patricia skriver:

  din stackare jag vet hur det känns

 129. alma.jirsjo@hotmail.com skriver:

  Stakars dig <3

 130. Frida skriver:

  synd !!!

 131. alma.jirsjo@hotmail.com skriver:

  Stakars dig hoppas du mår bättre snart <3
  Hoppas du och Kasper blir bra kompisar sen :)

 132. adirf01@hotmail.se skriver:

  hej lisa för en måndad sen så dog mitt marsivin och när jag va sjuk så skulle jag hemmta hene men sen såg jag inte men sen låg hon helt stel och jag rigde till mamma och sa det sen börja jag grina och sen så begravde vi henne och när jag inte är så glad brukar min kompisar fråga vad är det sen så börjar jag grina och dom frågar är det marsvinet och då nickar jag lisa då vet jag hur du sener dig och jag hopas att du blir betre kram

 133. Nathalie skriver:

  åh gud, man börjar själv gråta när man ser videon! :( Beklagar sorgen! :(<3

 134. Louise skriver:

  Hej
  Stackars dig!!!!! Jag började gråta när jag såg videon!
  Jag förstår hur du känner, min hund Timon dog i våras av en fästingsjukdom. Jag var mer beredd för han var sjuk i två år men jag blev ändå JÄTTE ledsen.

 135. Lia skriver:

  Lisa jag vet hur det känns för min hund och två hamstrar har gått bort för mig så nu har jag en ny som heter Milkskake och hon är snart ett år och hon är jätte pigg och älskar verkligen att springa i sin boll och det har hon gjort långe och nu så far hon runt mig och är jätte glad i sin boll och jag tänker aldrig på att hon kan gå bort när som helst så lisa jag förstår hur det känns så om du vill ha någon att prata med så har jag skickat en vänförfrågan åt dig på facebook så jag finns där jag heter Lia almqvist <3 VILA I FRID HAMMIE

 136. Ida-Karin skriver:

  Jätte starkt av dig att våga berätta och visa hur du känner!

 137. Frida skriver:

  Åhh gud va synd min hamster socker gick bort i går jag har inte sovit någonting vill bara att hon ska tilbacka :((((((((((((((((((((((((((( RIP HAMMIE <3 vet hur det känns

 138. Alice skriver:

  love you!Stackars dig.Kan bara säga att du har vårat stöd Lisa och vi kommer alltid att stötta dig ,vad som en händer! Puss

 139. signe sweet skriver:

  åå lisa är ledsen över det som hänt.Har kännt samma sak.Min underbara kanin Trolla.Det hände den 12/2 kommer aldrig glömma den dagen.Men jag har inte slutat tänka på henne gråter fortvarande.Jag sörjer med dig….
  /signe

 140. sanar skriver:

  lisa jag vill ha ditt nummer och ps jag tycker synd om dig krya på dig<3

 141. sanar skriver:

  ps jag prenumenerar på dig så att det ryker snälla jag hoppss att vi kan bli vänner<3

 142. ♥A skriver:

  Började själv nästan gråta :(
  Stackare. ♥♥

 143. hon som saknar hunden <3 skriver:

  jag vet hur de känns när jag var åtta så fick vi också avliva vår hund

  vi hadde haft den där söta rottwilern sen jag var 3månaer

  jag viste inte att vi skulle göra de men när jag precis satt mig i bilen

  på väg hem från skolan så sa mamma att min pappa hadde varit och

  lämnat cassi jag har nog aldrig varit så ledsen i hela mitt liv

  jag kan fortfarande gråta över deD´:

  jag är jätte ledsen över hammie hon var en fin liten krabat!!

 144. Patrizia skriver:

  Jag börja bah gråta när jag såg den här videon D’: SÅ SJUKT SYND OM DIG!

 145. yazmine skriver:

  Samma sak hände min Hamster! En tumör hadde min…

 146. Linnea skriver:

  Lisa du är stark ♥ Och jag sörjer med dig min hamster dog förra veckan :( :(

 147. Holly skriver:

  Jag hade två hamstrar och ena dog av någon konstig förkylning, det hade samma sak som din, något i öronen och ville inte öppna ögonen. Hon pep hela tiden och tillslut så tystnade det utan att jag var beredd, hon hade somnat i sitt hus och dött. två dagar senare hade min andra hamster en knöl vid ena benet, den blev större och större och vi visste inte vad det var, men hon verkade må bra men hon kunde knappt gör för deras ben är så små och knölen var jätte stor så hon stödjade sig nästan inte ens. på kvällen tog jag upp henne för att kolla hur hon mådde och jag kände att hon hade blivit jätte smal, jag kände nästan bara hennes skelett och det gjorde mg jätte orolig, jag hade lagt henne i huset så hon kunde vila men hon gick ut till son matskål och la sig där men jag ville inte att hon skulle ha det obekvämt så jag la tillbaka henne i huset, efter en timme hade hon gått ut igen och då lät jag henne ligga kvar men sen hörde jag hur hon fick svårt att andas så jag la föriktigt in henne i huset för ag visste att det var slut snart men hon ville inte ligga där, så den tredje gången hon skulle gå ut orkade hon inte gå hela vägen så hon låg med halva kroppen utanför hus ingången och hon var typ helt platt, när jag såg att det nästan var över så började jag gråta jätte mycket…jag vet precis hur du känner, men det går över det lovar jag<33

 148. idaq8 skriver:

  jag förstår hur du mår min hamster gick bårt i februari och jag var jätte ledsen och när jag såg på vidion så började jag tänka på henne hon hette doris det vissade sig att hon bara var gammal för hon tappade hår men jag ville gå till läkarn men hon dog en dag lycka till och hälsa Kasper

 149. enledsentjej skriver:

  lisa du gjorde mig verkligen tårfärdig, jag vet hur de känns mina två kaniner dog med :/

 150. Ellen skriver:

  Stackars dig! Hoppas Hammie har det bra i himmelen! Kolla på min blogg och skriv kommentar du måste! Annars!!!www.lingonet.bloggplatsen.se

  1. Elin skriver:

   Annars vadå? Hon måste inte skriva till dig, du kan inte tvinga henne omg!

 151. Tonje skriver:

  jag vet absolut hur det känns !! hade 3 kaniner och en vit kanin och jag tyckte det var den sötaste och snällaste kaninen ! den satt stilla hela tiden och sen åkte vi in till typ ett ”djursjukhus” och då fick vi avliva kaninen ! :( :( :( gråter tsm med dig ! <3<33

  1. Tonje skriver:

   och sen hade vi en fågel som vi hade i två veckor! så såg vi på morgonen att den låg på marken :'(

 152. Agnes skriver:

  Lisa, förstår dig. Mina två katter dog för några månader sen innan vi skulle flytta, det var så tomt utan dom. och jag hade bara en katt då och sen fick jag en ny men det känns så tomt än, och det är så hemskt att se dig ledsen! Lisa du är stark, ta vara på dig själv, och kämpa ♥

 153. Anonym skriver:

  Beklagar sorgen jag har själv varit där jag vet hur det känns för dig det är jätte jobbigt att behöva avliva sitt husdjur jag mådde lika dåligt som du gjorde då kram

 154. Louise skriver:

  Det är starkt av dig att göra denna video<3 Jag skulle inte klara av det. Hammie finns kvar i ditt hjärta. Hon längtar nog oxå efter dig och vill träffa dig!
  Puss & Kram //Louise♥

 155. hannah skriver:

  vart ska man intervjuva dig

 156. Elin skriver:

  Vad synd om dig Lisa :( <3

 157. alva skriver:

  Allt kommer att ordna sig.Du är en stark tjej som klarar av att göra videos även när man är ledsen.När jag tittade på videon så började jag nästan gråta för att du gjorde det.

 158. Fia. skriver:

  Beklagar sorgen Lisa sötis!!
  Jag förstår att du är/var ledsen!
  Men du är stark!Vågar visa dina känslor!
  Det är en sak jag tycker du gör helt rätt i!
  Alla måste få gråta ut nån gång!
  Kram!

 159. Sofie skriver:

  Vet gumman hur det känns! Har oxå förlorat något som finns i hjärtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *