20 kommentarer på “Miss you<3”

 1. Freia skriver:

  Förstår det! <3

 2. Meja skriver:

  Rip <3:(

 3. Alexandra skriver:

  Det är såååå Synd om dig hoppas hon/han har det bra. <3 Ps. du är den bästa bloggaren i hela världen. Jag blev av med min bästa kompis Linnéa för 1-3 veckor sedan. och min syrra tog livet av sig idag så kämpa med din sorg <3

 4. sosso skriver:

  så söt! <3

 5. emelie skriver:

  naww såå sööt,<3

 6. Emme skriver:

  Söötis, båda två

 7. hannah skriver:

  Förstår dig helt totalt<3 Oj skrev kanske lite konstigt:)haha! Men förstår dig <3

 8. Nova <3 skriver:

  Gud jag är så sjukt ledsen för din skull! vet exakt hur de känns! ;( <3
  om du vill prata eller nått så finns jag på kik: nova_bieber och facebook: Nova Skitungen Authen, du är vän med mig <3
  de kommer bli bättre de lovar jag! du har ju kasper nu! <3 när jag såh videon du la ut förut när du berättade om att Hammie va DÖD :( :( :( <3 så började jag faktiskt gråta, de bara forsade ut <3 när man tänkte tillbaks på allt som egentligen hänt :(<3
  SÅ DU VET SÅ ÄLSKAR JAG DIG OCH DIN BLOGG JÄTTE MYCKET! <3<3<3<3<3
  hoppas vi kan prata nån gång <3<3<3 :D
  finns iallfall om du vill de :D <3<3
  /STÖRSTA BLOGGFANET EVER! <3<3<3 PUSS*****

 9. Elin skriver:

  Förstår!!! Så sööött!!
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 10. selma skriver:

  Hon är världens sötaste hamster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3

 11. ida_nilsson98 skriver:

  Du behöver och kommer aldrig glömma henne.

 12. emma skriver:

  Jag tycker jättesynd om dig!!
  Min hamster doh idag också av canser så jag vet verkligen hur det känns<3
  Även om jag och min hamster inte stod varandra lika nära så gråter jag ofta..
  Men tänk på att hon har det bra nu och att hon bara mådde dåligt förut.
  kram på dig<3

 13. Clara skriver:

  Hej Lisa , ville bara säga att jag förstår det du går igenom. I slutet på augusti hände det mig!min ponny dog , det var det värsta som kunde hända mig! Jag gråter än idag och när jag såg dina videor om hammie började jag stor gråta. Lisa jag sörjer med dig. När jag skriver detta gråter jag ! Kram

 14. maja svensson skriver:

  hej jag har haft 3 kaniner hoppsan, sötnos och plutten en dog av chanser en av räv och en av ålder. jag grät lika mycket för alla. så jag för står dig. ifall jag kännde dig på riktigt skulle jag göra mammas sätt

 15. Frida skriver:

  Hej fina Lisa! Jag förstår precis allt du säger i din video om Hammie! Jag kan säga ärligt att jag började gråta då du sa att ni var tvugna att avliva Hammie, och att han var i din famn när det hände! Jag tyckte det lät så sorgligt, så du kan inte förstå! Jag har också haft en hamster som hette Felix, och han dog bara av åldern, men jag blev superlessen! Jag grät jättemycket! Han dog på natten, och morgonen efter så tyckte jag att han var så stilla, och då berättade pappa. Mitt hjärta gjorde en volt! För jag hade inte sett Felix dagen innan nästan, så det kändes ännu värre! Och man hinner inte säga hejdå! Jag tänker än idag på honom, och han var så go och rar, precis som Hammie! Jag förstår dig precis, så om du behöver stöd av mig, så hjälper jag dig mer än gärna! Love you like you are! <3 Hälsningar Frida

 16. Mathilda skriver:

  Hej lisa min hund alice hon är 11 år och har canser och mamma sa igår att vi ska avliva henne för då hade hon kommit hem från djursjukhuset jag förstår dig och jag säger det här till alla som är ledsna för sina djur jag står på er sida och jag vet det är en så himla stor period för oss att gå ingenom men jaja det är som det är tänk på den ljusa sidan vi stannar här på jorden och dom upp mott himlen det var iallafall en jätte fin begravning när jag såg den så började jag gråta jätte mycket bara för att jag tänkte på både mig och dig och alla andra ha så bra nu lilla du och alla andra…. <3

 17. Julia skriver:

  tycker du är riktigt stark!
  kolla det här:http://juliajansson.blogg.se/2012/october/maste-lagga-ut-det-har.html#comment
  kanske får dig på lite bättre humör:’)

 18. mattias skriver:

  jag vet hur det känns i går dog min lille hammster tussi. du har all rätt att ta det lungt ett tag

 19. anna skriver:

  hej stakars din lilla hammie jag vill gråta jag med tänk inte på han då börjar du gråta

  men du ska alltid veta att hammie tänker på dig

 20. En liten tjeja! skriver:

  Hej! Jag vet inte vem du e Alexandra (du som har kommenterat! Inte för att det gällermig men om ens syster har tagit livet av sig, då skriver man väl inte på Internet? Det är en sak om man berättar det irl för någon och man vill ha stöd men man skriver liksom inte på Internet att ens syster tagit själv mord. Om det nu har hänt är det ju väldigt tråkigt men du behöver inte skriva det på Internet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *