Ni finns i mitt ♥..

Hej alla bloggläsare! Jag ska nu prata om er ♥

Ni läser min blogg eller kollar på mina videos… Det finns dom som hatar och dom som älskar ♥ Utan er finns ingen Lisa…Inga videos eller blogginlägg. Ni gör mycket! mer än vad ni förstår!♥ Ni stöttar och hjälper i alla situationer.. När kärleken tar slut eller när någon går bort. Finns ni där..<3

Nu igår gick min käraste Hammie bort i åldern av i och ett halft år ungefär.. Jag är så förstörd, sönder av tårar men ni finns där! stöttar ledsna Lisa♥ Får så många kommentarer av er, Love you!♥

Vi köpte en ny krabat men han kan inte fixa mitt hjärta för Hammie glömmer jag aldrig! Han heter Kasper o är 6 veckor.. ni ska få se honom i snar framtid!

Hammie du har en riktigt speciell plats.. och det är i mitt hjärta! Vi hade det bra..du o jag♥ Det finns ingen bättre än dig!

 

1 644 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *