svår dag..

..Idag gick jag till skolan, vart hemma 2 dagar för det som hänt med Hammie. Det var ganska jobbigt faktiskt. Under lektionerna poppar det upp massa frågor som jag inte kan få svar på…

26 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

26 kommentarer på “svår dag..”

 1. Julia skriver:

  Förstår dig! :( Men jag fattar inte vad du menar med att det kommer upp frågor som du inte an svara på?

  1. Freia skriver:

   hon menar att det kommer upp massa frågor i hennes huvud om Hammie som hon inte kan svara på. hoppas du fattar

 2. nanna skriver:

  förstår dig! <3 skulle också sakna min hamster, om den dog :(

 3. Emme skriver:

  Stackare : (
  Finns för dig Lisa <33

 4. Emma skriver:

  stackare förstår dej precis! <3
  Finns alltid! :)

 5. Ka skriver:

  Mmm.. Så tänker ja ibland nu när min hamster är död! men ja känner mig som konstig inte matte för jag begravde inte,sa inte nån bön o gjorde inget när hon dog för jag var för ledsen för o se hennes grav :(

 6. Linnea skriver:

  kännt likadand!
  Men tyvär är svaret på alla FRÅGOR nej…
  -Nej,ni möts inte igen
  -Nej,hon ligger i lilla asken
  -Nej,Hon tänker inte på dig,inte på nåt

 7. samuella skriver:

  Så där tänker jag om min BÄSTA BÄSTA BÄSTA kompis….. som dog i våras. :(
  Bara så att hon vet HON ÄR FORTFARANDE MIN BÄSTIS i MITT HJÄRTA!!!!!!!!!!!!! :'(

 8. Alva skriver:

  Dom där frågorna ploppar upp i mitt huvud än… Ändå var det 12 Augusti min älskade 30-åriga moster gick bort <3 <3 Dom frågorna får mig nästan att tro på Kristen dom.. Bara för att jag vill ha ett Ja.. <3

 9. Julia skriver:

  Söta Lisa det är klart ni syns igen i himmelen <3 Hon tänker nog varje sekund på dig och vakar över dig:)<3

 10. Linnéa skriver:

  Klart fan ni inte ses igen. Och varför skulle hon tänka på ett sånt rövhål som dig? Det finns ingen himmel, i alla fall inte för såna arslen som dig och hammie.

  1. ... skriver:

   Om de e nån som e ett arsle så e de du ditt j**la pucko!!!!

 11. Minna skriver:

  jag har kännt samma sak. jag har haft 3 kanniner men dom två första dog av en jätte stor hund och den sista dog nyss den somnade in. Jag har några frågor till dig:
  Hur gammal är du?Vart bor du?
  Vilken kass går du i?
  Hur många gånger har du rest utomlans?
  Vilket är ditt favorit pogram?
  Har du MovieStarPlanet om du har det vad heter du?
  Det var allt för mig hoppas du mår bättre:)

 12. minna skriver:

  Lisa, jag lovar dig att hon har det bra och att ni ses igen, hon tänker säkert på dig där hon är nu. Hon har kanske träffat andra hamssterkompisar! hon är frisk nu. Och Lisa, en dag kommer du också dit. då möts ni igen.

 13. Elin skriver:

  Förstår precis!! synd!!<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 14. ♥gummibear♥ skriver:

  Lilla Lisa ♥ ♥♥Det tar några dagar/veckor att komma över henne, men du är en stark tjej som klarar det mästa!♥ Det här klarar du bara om du försöker! ♥Jag vet att du klarar det och finns om du vill prata! ♥bara skicka ett privat mail på youtube ”kladdkakan123456” om du vill ♥Hoppas du kommer över henne ♥Finns♥

 15. Nellie skriver:

  Hon är din skyddsängel uppe i himlen, och just nu och för alltid tittar hon ner på dig från himlen <3 Hon kommer alltid vaka över dig och ni kommer återförenas i himlen <3 tro mig, hon tänker på dig varje sekund, hon älskar dig! <3

 16. alice skriver:

  Stackare<3 Jag finns för dig<3

 17. Corinne skriver:

  Försök tänka på något annat! I skolan är du ju med dina kompisar!
  http://mylifelikecorinne.blogg.se

 18. mADELEIEN skriver:

  Serre ledig från skolan,min kompis fick inte ens vara hemma när henens PONNY dog!

 19. Stay strong skriver:

  Förstår hur det är, har haft ett marsvin som dött och jag var så himla ledsen men nu har det gått några år och jag kommer aldrig komma över det. Men det blir bättre, jag lovar <3 RIP

 20. sofie skriver:

  Hey Lisa!
  Svar:
  Ja ni möts igen.
  Ja hon är i himmelen.
  Ja hon tänker på dig.

  Jag tror att hammie saknar dig med <3 ;)
  Hoppas du mår bra KRAMAR FRÅN MIG

 21. Mika skriver:

  Lisa, det är otroligt jobbigt att förlora någon gillar väldigt mycket!!
  Jag vet hur det känns, har både misst både min pappa och katt… Det jag tänker mest på är inte om de finns eller att jag någonsin träffar dem igen, utan jag vet inte vars de är någon stans! Det tycker jag är jobbigt, och jag hoppas verkligen att du ska må bättre snart! <3
  ____________
  Vill nämna en sak till, Lisa.
  Vill bara säga att jag tycker du är en otroligt stark tjej.
  Du kan allt- bara du vill, satsar och kämpar för att nå det.
  Jag har sett att många skriver elaka kommentarer- men vet du?
  Du ska f*n inte bry dej om dem!
  För de som skriver sånt är bara idioter som inte kan acceptera andra människor.
  För Lisa, du ska inte bry dig om dem.
  Du kommer alltid vara bäst!<3
  Du har inspererat mig otroliigt, kan jag säga, med stolthet i rösten.
  Du har fått mig att känns mig som om att jag faktiskt är något.
  För när jag förlorade min pappa kändes det som om inget var bra längre.
  Jag kanske inte kommenterar så mycket på varken din blogg eller dina videos på YT, men jag följer dig dagligen.
  Lisa, vad folk än säger till dig, vad folk än får för sig om dig, kom ihåg att var dig själv. Var den du är, även om folk tycker att du ska ändra dig.
  För man kan inte känns sig bekväm med att vara som någon ANNAN tycker att man ska vara som människa.
  Man ska få rätten att bestämma det själv.
  Lisa. Glöm aldrig att vad folk än skriver för elakt till dig, glöm aldrig att även när det nästan känns som om hoppet är slut. Glöm då aldrig att det ALLTID finns någon där som finns där för dig. Det finns någon som vill hjälpa dig. Det finns alltid NÅGON som vill stötta dig.
  Lisa. Du är fantastisk. GLÖM ALDRIG det.<3
  Detta gäller själv klart inte bara Lisa, utan ALLA.
  Det kommer alltid finnas någon där. Kanske inte alltid någon som vågar visa dej det. Men det finns alltid någon.

 22. Mika skriver:

  Stay strong.

 23. Elene skriver:

  Hoppas du inte tänker på det nu! Liksom jag vet ur det känns det är inte roligt att tänka och ine vara vad det döda djuret gör just nu

 24. Wonderful goods from you, man. I have take note your stuff prior to and you’re simply extremely magnificent. I really like what you have acquired right here, really like what you are saying and the way during which you assert it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I cant wait to learn far more from you. That is really a terrific website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *