I Only wanted you!

I Only wanted you

They say memories are golden
well maybe that is true.
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
no one could ever fill.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I\’d walk the path to heaven
and bring you back again.

Our familychain is broken,
and nothing seems the same.
But as God calls us one by one,
the chain will link again. <3

11 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

11 kommentarer på “I Only wanted you!”

 1. Mandy skriver:

  Hej
  jag satt och grät när jag såg dig gråta i videon!!!!!!
  själv har jag förlorat en hamster som hete Smulan jag fick henne i julklapp och jag blev supper glad hon var i en bur i en stor kartong sedan natten till 1 maj 2 år senare dog hon. Hon blöde under magen och jag grät floder på morgonen låg hon död i sin bur i huset det var hemst.Nu har jag en ny hamster som heter Rambo han ska fylla 2 snart! Båda är en dell av mig och jag kommer aldrig att glöma dom! Jag och Rambo satt och kollade på din video och så börgade jag stor böla!
  Svara järna
  ville bara skriva och säga till dig så nu vet alla om min stora sorg!
  LIDER MED DIG!

 2. Bianca skriver:

  Hej , Lisa satt och grät för dig i timmar. Jag har förlorat min kanin det är ju ingen hamster…. men det var hämst! Jag kom hem efter skolan och skulle göra som vanligt sitta och mysa med henne när jag ser att buren och kanin var borta ( Hon hette Nilo ) pappa kom hem och sa att hon vart borta… satt och grät i dagar! kunde inte sluta glömma henne! hon har även en stor plats i mitt hjärtat och den kommer för evigt att vara hennes precis som hammie kommer alltid ha en plats i ditt hjärta som alltid kommer vara hennes! Du är inte värd något sånt hämst! Du är en underbar person Lisa. Älskar dej i vått och torrt och bara så du vet även om vi inte känner varandra så finns jag här och läser dina inlägg varje dag och kollar dina videos varje dag! Du är bäst och det ska du ha klart för dig. <3

 3. Daisy<3 skriver:

  Lilla du Lisa. Du ska nt behöva må såhär dåligt. Du sa ju att du ville att hon skulle leva i frid där uppe i himmelen. Och det kommer hon att göra. Jag tror att Hammie längtar efter dig också lika mkt som du längtar efter henne. Och jag tror nt att Hammie vill att du ska vara såhär ledsen. Du är stark Lisa. Håll hoppet uppe om att Hammie ska ha det bra där uppe i himmlen. Texten som stod i inlägget var jätte vackert. Om Hammie hade hört det där hade hon vari så stolt över dig. Lisa kämpa. Jag hade blivi lika ledsen som du men det hjälper inte att du är ledsen lilla söta Lisa. Jag vill bara krama om dig och leta efter glöder i ditt inre. Med glöder menar jag glada tankar som sparkar bort den ledsna sidan som du verkar ha just nu. Jag älskar dig Lisa och det tror jag att alla dina läsare gör. Dem som skriver taskiga saker är sjukt avis på dig söta Lisa. Lev i frid nu Lisa. Bamse kramar/Daisycrazy<3

 4. Hanna skriver:

  Du är så söt Lisa hoppas att det blir bättre

 5. Ka skriver:

  Va underbar du är mot Hammie!! Du älskar hon lika mycket o skriver om hon! Du är så underbar matte! Jag tror Hammie är stolt över dig just nu <33

 6. Linnéa skriver:

  Slår vad om att du inte fattade ett skit av det där

 7. Emilia skriver:

  Heej Lisa,
  Du och jag är vänner på MSP moviestarstarplanet och jag vill bara säga att jag blev sjukt glad att du sa ja på min förfråga. Du du gillar hästar då ska du nog titta på Timperssons.blogg.se
  Hälsningar/ Emilia

 8. Moa!:) skriver:

  Hej! Jag förstår att en bästa vän går bort så blir det att man saknar den❤❤!! Men när jag var liten så fick vi en hund som hete Alma! Hon fick canaser i bak benen! Jag kan aldrig glömma den sårbar heter i mitt hjärta!

 9. Sara skriver:

  Det var det gulligaste jag någonsin har läst! Har du skrivit låten själv? Så sött!

  1. Anonym skriver:

   Och hur vet du att det var en låt hon skrev? Det kanske bara var en dikt eller en text hon kopierat från någon annan (som vanligt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *