Mirakel..

..Idag när jag gick ut till graven tog jag bort löv som kommit på graven, tog stenar o la runt men det var inte det som var grejen..utan det var såhär att jag la ett hjärta av stenar och så gick jag in o hämtade solrosfrön för det älskade Hammie så mycket <3 när jag gick ut igen var det lite dimmigt o lite mörkt men sedan när jag la i solrosfröna i hjärtat lös heela himmelen upp i starka färger o hela graven lös! Det var en fantastisk känsla som jag aldrig känt förut, hjärtat bultade! Det var som att jag visste att Hammie var i säkra händer och att hon mådde bra!

Det var en stark känsla!

21 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.
 • Linna

  jaaa ett briktig mirakel det är som om Gud ville visa dig att han var stolt över dig <3

 • Freia

  Vad coolt! :)

 • Linna

  min blogg : http://www.misslinnastyle.bloggo.nu , snälla Lisa an du läsa min blogg och komentera det skulle va ett mirakel för mig <3

 • tindra

  Hamstrar tåll inte för många solrosfrön. Dem kan bli riktigt dåliga ! Solros frön är som godis för oss! För mycket kan orsaka mycket stora sjukdomar !Jag har haft 3 hamstrar (dvärg) och det står i ALLA hamster böcker! som jag läst (15 st) och jag säger inte detta för att vara elak. :D ÄLSKAR DIN BLOGG OCH DINA VIDEOS!

 • LOva1

  vad heter denna låten du har i denna videon? http://www.youtube.com/watch?v=df2ZwiDdH5g&feature=plcp väldigt tacksam för svar :D

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Den heter:

   Kunal Datta – FLY (Acoustic)

 • Nellie

  Det är klart att hon mår bra och är i helt säkra händer uppe hos gud i himlen <3 hon väntar på dig där tills ni träffas igen <3

 • Ka

  Åh! Vad bra ! Älskar dig <3

 • Elin

  Vad fantastiskt!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Ellen9

  Palla det lös över hela himlen!
  Lol tror nt på det

  • Felicia

   Och du måste ju va helt pantad.

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  Lisa, jag kan inte beskriva hur fantastisk du är! Och Hammie är i säkra händer! Jag vet att Hammie älskar dig, och det kommer hon alltid att göra!

 • Annie

  Fin blogg! :) Besök min: http://ottossonannie.blogg.se .

 • Emme

  Gud, va cool känsla!!
  Jag, Ellen Å och Tova ska visa upp en proffisionell zombiedans imon för klassen, vill nån önska oss lycka till??

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Lycka Till! :D

 • Misshammie

  Såklart är Hammie i säkra händer nu han är ju hos GUD nu!!
  Du kanske inte kan se han men du kan alltid tänka på han
  Han är nu en vacker Ängel!! Du kan tyvärr inte se han man han kan se dig!! Han vakar över dig. Han stor vid din sida, och är med dig vart du än går.
  Du kommer nog aldrig komma över Hammies död men han är inte borta föralltid!!
  Han stor nu vid ljuset och väntar på dig. Ni kommer att gå in i ljuset samtidigt så du behöver inte vara rädd för att dö. Hoppas du mår bättre. KRAM

 • sofie

  Åh vad fantastiskt det borde ha varit…. Han mår bra! Han är i säkerhet…
  Det är inget att oroa sig för vännen..
  Ps.
  Älskar dig och din blogg!!<33

 • Linnea <33

  ja säkert ^_^

 • Emme

  Tänk på att hon är din skyds ängel hon är alltid med dig hon saknar och älskat dig men du ska inte vara lässen förHammie har kommit till himeln där hon hör hemma jusst nu men glöm inte hon fins alltid i dit hjärta<3

 • albis (en tjej)

  när jag såg videon när du brättade att hon hadde kanser så började grina jätte mycket och tyckte jätte synd om dig
  och att de jag vill att alla ska ha de bra

  hoppas du känner dig bättre nu<3<3<3

 • nora

  hammie♥