Fortsätt så!

Statistiken ökar hela tiden!!! :D tack så sjukt mycket för att ni läser min blogg♥♥

FORTSÄTT SÅ!♥

24 kommentarer

24 kommentarer på “Fortsätt så!”

 1. Emma skriver:

  Hej lisa jag älskar din blogg och jag hoppas att du kan tipsa eller kika in på min blogg vid namn:emmasbeauty.devote.se är typ din största bloggläsare jag läser den en gång i kvarten<33

  1. Freia skriver:

   jag med

 2. Elin Horn skriver:

  Började läsa den igår, och du är verkligen bra på att blogga och videoblogga!

 3. moa<3 skriver:

  Hej! <3 jag älskar din blogg så grymt mycket och din yt-kanal!<3 men jag undrade bara om du skulle kunna ge lite film tips kanske i ett videoinlägg?<3 skulle bli så hilma glad!!! :D<3
  kram Moa!<3

 4. Linnéa skriver:

  Det roliga är att du suger

  1. Clara skriver:

   Det tråkiga är att jag ser att du kommenterar dummt till Lisa ofta!
   Tycker du att hon är så dålig så sluta titta på hennes blogg och kanal

   1. Freia skriver:

    Håller verkligen med dig Clara!

   2. Linnéa skriver:

    Vafan har du med det o göra?

 5. Sanna skriver:

  Hej du! Kan du visa allt ditt smink i en video? Du behöver inte säga vad allt är för nummer och öppna allt och visa. :) Och två frågor: Vars kommer ditt garnier roll-on concailer som täcker mörka ringar? Vars har du köpt den? Och vars kan man köpa elf produkter? Svara i VIDEO snälla rara.

 6. janina skriver:

  Läser din blogg varje dag….<3

 7. tjejen! skriver:

  jag läser oxo din blogg typ varje dag!!;D här är en fråga som jag hoppas att du kan ta med till cuestion of the day: Tycker du att Lumene är ett bra märke?????:) thx för svar!=D

 8. Louise skriver:

  Grattis Lisa !! För några dagar sedan var ett av dina videoklipp med på de populäraste på youtube !! Lisa fatta det är stort . Jag menar tänk hur många videoklipp det finns på youtube och hur många kanaler det finns !!! Och tänk hur coolt det är att just ditt videoklipp var med på de populäraste för bara några dagar sen !! Puss och kram från ett stort fan !!

 9. Elin skriver:

  Grattis!! <3<3 Du är så himmla söt<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se kramis<3<3

 10. BumpyTrack.bloggplatsen.se skriver:

  Hej Lisa! Jag älskar din blogg, om du skulle vilja kolla in min blogg heter den BumpyTrack.bloggplatsen.se

 11. Emelie skriver:

  Hej LIsa jag älskar din blogg om du skulle vilja kolla in min blogg den heter Bumoalovea

 12. ladyliza45 skriver:

  Vad har hänt med Lilly är inte ni vänner längre?

  1. Linnéa skriver:

   Vem vill vara vän med Lisa?

 13. Thea skriver:

  Hej skulle ni kunna gå in på min blogg? :) http://www.minitheaajohansson.blogg.se

 14. vrf skriver:

  vad är detta för blog/youtube kanal? vilket tema? för jag menar det är INGEN beauty chanel för dem har BARA skönhets videos och bloggar nästan bara om olika sminkningar , smink mm. Och jag menar du uppdaterar aldrig en mina nagellack och mitt smink videos… Och bloggen och youtube kanalen är väldigt barnslig :) (inget illa jag menar du är ju bara 11 år och man är ju ett barn då barn sluar man ju vara när man är 13) för det är ganska barnsligt att skriva inlägg som mina besöksanatl och göra skryt videos där man dansar runt för 7000 prenumeranter. Och det är så jävla sorligt att noppra ögon brynen och bry sig så mycket om sitt utseende när man är ett litet barn.Och dina ”klackar” du kan ju inte vara seriös när du säger att dem är skit snygga… och du är FÖR liten för att ha ett genomskinligt linne med bandeu och sminka dig så mycket och ha klackar. Tånoringar och kvinnor sminkar sig inte för att dem tycker att det är ”kul” dem sminkar sig och rakar benen och nopprar ögon brynen och har klackar.. för att dem vill se bra ut för killar !!! INTE för att dem tycker det är kul. Sen så finns det vissa som är mer mode och smink intreserade som vill ha mer smink och mer kläder och prova sig fram med olika stilar. Men det är fotfarande samma orsak till vrf dem sminkar sig.

 15. Maja skriver:

  Vet du vem Phillip Carey är sötnos? ;)

 16. snälla skriver:

  vilken nyans har din garnie anti dark circle 01, 02 eller 03 ? 0ch vilken nyans har din bb cream? SNÄLLA SVARA !! DU SVARAR ALLDRIG PÅ SÅNNA HÄR FRÅGOR !!!!!!! <3

 17. Julia skriver:

  Hello Lisa i’m english and i will ask you how i love you! I LÖÖÖVE UU //EnSvenskPersonXD

  1. Linnéa skriver:

   Vad rolig du är lilla gumman! Mvh ironisk

 18. En tjockis skriver:

  Du såg tjock ut på bilden längst ner. Fast du är ju inte tjock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *